Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

dobre nowiny beda kolejne narodziny

Polecane posty

no wlasnie chcialabym odpoczywac ale ta dzidzia chyba nie lubie jak ja leze :) Basia uzywasz cos do smarowania brzucha zeby sie rozstepy nie probily ??

od samego poczatku smaruje sie olejkiem przeciw rozstepom, bo bardzo ale to bardzo bym ich nie chciala:O mowia ze jak sie nie ma rozciagliwej skory tomozna sie smarowac a rozstepy i tak wyjda ale wole zapobiec, jak bede miala to chociaz bede wiedziala ze cos w tym kierunku robilam:):) ty tez juz sie smaruj...nawet zwyklym balsamem nawilzajacym:)

ja wogole kupilam taki jakis specjalny krem na rozstepy REVITOL sie nazywa i ponoc jest bardzo dobry. I smaruje. I mam nadzieje ze nigdzie nie pekne bo troche mnie te kremy kosztowaly bo widomo musialam kupic wiecej tub. W polsce on jest tez bardzo polecany.... ale czy dziala.

Wlasnie dzwonila do mnie polozna, przychodzi do mnie na domowa wizyte 30 stego sierpnia :) 2 tygodnie pozniej bede miala pierwsze USG :)

agus super:D:D juz nie moge sie doczekac, a juz nie wspomne o pierwszym usg:) aga a te kremy kupilas w aptece czy w drogerii?? moze ja tez bym sobie kupila takie jak slyszalas ze sa dobre??aga oby szybko ten czas minol do pierwszego usg , bo mi od kad sie dowiedzialam ze jestem w ciazy dni mi sie strasznie dluza, zyje tylko od wizyty do wizyty i modle sie zeby wszystko bylo ok. za 1,5 tyg. na wizyte do gabinetu juz wejde z mezem bo jest na mnie strasznie zly jak mu po wizycie opowiadam co widzialam na usg a on przy tym nie byl:) juz na ta wizyte moglam go wziac ze soba bo juz mialam robione usg przez powloki brzuszne, b wczesniej mialam dopochwowe.aga a dzisiaj rano mialas mdlosci?? super ze wam sie udalo za pierwszym razem:) nam teraz po zabiegu tez sie udalo za pierwszym razem, chociaz lekarz kazal czekac 4 miesiace zeby znowu zajsc w ciaze a zaszlam po 3:) zanim zaszlam w pierwsza ciaze staralismy sie 9 miesiecy i akurat nam sie udalo jak caly miesiac lezalam w lozku i przyjmowalam antybiotyki,gin powiedzial ze tomoglo spowodowac ze ciaza obumarla. poprostu chyba mielismy pecha. mam nadzieje ze to sie nie powtorzy bo chyba bym wysiadla psychicznie:(:(:(

Hej Basia. no mowie ci jak sie ciesze. wlasnie moj pojechal do przychodni i dali mu jakies dokumenty do wypelnienia i takie tam. Ulotki informacyjne i ksiazeczki cos sie zaczelo dziac. A jak bylas na tych usg dopochwowych to nie mogl maz wejsc z toba ? dzisiaj nie mialam mdlosci czuje sie nawet dobrze :) bardzo szczesliwa. Nam sie tylko dlatego udalo bo kobieta jak przestanie brac tabletki to ma nawet do 2 owulacji w miesiacu - ale ...moga byc blizniaki :) Basia nie mart sie tym razem bedzie wszystko dobrze widzisz niedosc ze szybciej zaszlac juz po 3 miechach to jeszcze urodzisz zdrowa dzidzie :) jest ci to dane !!! :):):):):):):):):):) co do tego sroku Revitol ja zamawialam przez Internet podam ci link : http://www.revitol.pl/2,revitol-stretch-mark.html jak poczytasz to wszedzie pisza ze jest to numer 1 krem na rynku na rozstepy. produkowany jest w stanach. ja kupilam 3 butelki i sie smaruje.

mogl wejsc ze mna jak mialam dopochwowe ale ja co wizyta jestem tak zestrsowana ze powiedzialam dla meza ze dopiero bedzie mogl wejsc jak juz sie skoncza 12 tygodni:) dzieki agus za link, faktycznie drogie sa te kremy, ale czego sie nie zrobi zeby byc pieknym:P:P:P:P aga na pierwsze usg pojdziesz ze swoim?? we wrzesniu wydaje mi sie ze juz tez bedziesz miala robione normalne usg, niech on tez sie juz wczuwa w ta sytuacje ze bedzie tatusiem:)

Tak wezme go ze soba mysle ze wtedy to naprawde do niego to dotrze ze zostanie tata jak narazie to chyba ciagle zapomina :) nie moge sie doczekac. No kremy strasznie drogie ale wszedzie czytalam na forach i necie ze sa bardzo dobre a wole zainwestowac bo pozniej jak pekne to jak to usune? rozstepy sa okropne. ja jzu mam pare na posladkach ale to juz dawno wiec niechce na brzucholu :(

aga ja tez mam rozstepy na posladkach ale je juz mam pare dobrych lat , chyba od 14 roku zycia:) aga mozna usuac rozstepy ale tylko operacyjnie. moja mama nie ma zadnego rozstepa a moja siostra ma takie obrzydliwe ze sie poprostu boje ze ja tez bede miala takie. aga masz racje zeby isc ze swoim na usg , bo wtedy do nich dopiero konkretnie dociera ze beda tatusiami.Moj oczywiscie sie bardzo cieszy i dba o mnie jak tylko potrafi, ale nie moge sie doczekac kiedy wejdzie ze mna na usg, wtedy juz bedzie sie radowal:) zycze tobie i twojej kruszynce dobrej nocki:) wpadlam tak na chwilke na kafe bo moj maz sie krzata ale zaraz zasiada robic dalej stronke wiec zaraz pewnie mnie pogoni:P:P:P buziaki:*

Dzien dobry ! jak sie dzisiaj mamy ? mamy i dzidzie ? Wracajac do rozstepow to u mnie tez mama nie ma nic, siostra po 3 ce dzieci nie ma nic....a ja juz mam na tylku tez odwielu lat , ale juz smaruje sie tym kremem od tygodnia i one mi troszku zbladly nie znikly ale zbladly skora jest inna i t d . Wczoraj spedzilismy wieczor na wypelnianiu kupy papierow ciazowych i przegladaniu co oni mi tam dali jakies gazety magazyny do czytania :) Jednym slowem niezla zabawa :)

aga ja tez od mojego gina dostalam mnostwo jakis artykulow i probek kremow dla dzieci:P chociaz mam co czytac w domu:)sie dokrztalcam teoretycznie , ciekawe jak mi pojdzie w praktyce:) aga boisz sie tak jak ja?? ja sie strasznie boje porodu:( boje sie bolu. jak sie dzisiaj czujesz?? ja nawet dobrze sie czuje tylko ostatnio strasznie boli mnie kregoslup:( i jestem ciagle glodna:D

Gość castagnus
a ja przez 2 miesiace ryczałam z rozpaczy bo nie planowałam kolejnego dzidziusia ale teraz juz pogodziłac sie juz z ciaza niemniej jednak nie jestem taka radosna jak przy poprzednich dzieciach ,Trudno nie zawsze ciaza to powód do euforii mam nadzieje ze jakos sie wszystko ułoży.

Basia, ja glodna to jestem non stop i mam zgage :) Co do porodu to pewnie ze sie boje i to panicznie :) wogole bede rodzic w wodzie jzu postanowilam. Jeszcze tylko musza moja polozna o tym poinformowac. Ponoc w wodzie mniej boli i woda pomaga sie zrelaksowac :) dzisiaj czuje sie okej ale mam bardzo duzo pracy i taka jakas super zmeczona :( co do probek od lekarza i t d to mogli by dac jakis wypasiony wozek a nie :)

hej agus:) troszke mnie rozbawilas z tym zeby dali wózek zamiast tych gazet:P:P:P najlepiej jakis najnowszy,bo przeciez trzeba przetestowac:P:P agus odbierz email:)

heheh bylo by za dobrze jakby dawali wozki :) w Polsce ciecia tutaj zreszta tez. Ja juz wiem jaki chce :) 3 kolkowy :) hehe

Hej:) przepraszam za zaniedbanie,ale mialam dola przed wczorajsza wizyta u lekarza..i na szczescie wszystko jest dobrze:) poczulam wielka ulge..dzidzius ma 64mm:D:D i taki sliczniusi jest:D:D napatrzec sie na zdjatko nie moge:D:D W wczartek zaczelam 12tc i rzygusiam juz tylko raz dziennie:D apetyt coraz większy:) juz wszystko mogę pić:D brzusio rośnie i jak stoję prosto to nie widzę stópek:D:D cyce są twarde i bolą..dzisiaj rano powiedziałąm do męża,że już chyba pora na ten balkonik co mi obiecał pod nie:D:D A co u Was?weekendujecie się?

hej nefretete:) a czemu mialas dola przez wizyte?? przeciez wszystko ok jest?? nefretete to super ze u ciebie juz powoli mdlosci mijaja:) ja tez wymiotuje juz tylko raz dziennie ale mdlosci mam 24 na dobe ale dla mnie to i tak zbawienie w porownianiu co bylo na poczatku:) ja mam wizyte w czwartek i strasznie sie boje...boli mnie ciagle kregoslup ze w nocy ledwo obracam sie na drugi bok:( brzusio mi powoli tez rosnie , juz w jeansy sie nie dopne:)nefretete to twoj bobo duzy:) u mnie w 11 tyg. mial 49 mm:) ciekawe ile urosl w dwa tygodnie:) nefretete my z eaudegloss tutaj juz do siebie nie piszemy, jestemy na takim milym innym portalu i poswiecony tylko o ciazy:) jak chcesz to podaj email to wysle tobie zaproszenie:)ja tez tam jestem na forum gdzie dziewczyny sa mniej wiecej na takim etapie ciazy jak my:)