Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Klaudia czytałaś poczte????????????????????????? Wiesz próbowałam coś skrobnąć na tamtym topiku niestety mi nie wyszło ja sie już tam chyba nie nadaje żle sie czuje z tym że jest tam jakaś fałszywa bestia co do Ciebie sie czepiała o nic

Biedna jesteś z tymi robotnikami jutro sie pakuje i jade do Ciebie pomogę Ci ja bardzo lubie gotować i umie na szczęście

No tak i znów tu sama zostałam jak palec Ania a Ty jak w pracy chyba masz dużo roboty biedactwo Chmurko ja narazie sie nie musze dzielić kompem ale wnet sie to zmieni. a niewiem czy pisałam ale od tamtej wizyty do wczorajszej nie nie przytyłam ha ha

no tak to i ja uciekam bo co mam zrobić sama do siebie pisać nie bede niestety. DOBRANOC PA PA PA PA PA PA PA PA PA

Beatko nie uciekaj ;) Właśnie podczytywałam tamten topik ale nawet nie czuję potrzeby żeby tam napisać zresztą nikt tam nawet o nas nie wspomni co z nami?No chyba że czytają nasz topik to są na bieżąco nie wiem ale ja też się tam żle czuję.A co do tej osoby to nie wiem o co ktoś miał do mnie pretensje?przecież gdybyśmy tam pisały to po kolei wszystkie by odeszły a tak powróciły i piszą żeby podtrzymać forum przy życiu.

Też lubię gotować ale to chodzi o ten obowiązek że muszę na 13 podać obiad,śniadanie,kolację im zrobić i tak mam co roku przez ok.4 m-ce.

klaudia, czemu tak cze4sto ich masz na glowie? to nie za ciekawie... A ja otworzylam okno i na parapet wpadl duzy pajak!! Kazalam chlopu go wyrzucic a on mnie jeszcze z nim pogonil. Jakbym go nie znala...

komp wolny a ja mam maske na wlosach i sie pieknie. poki nie rodze, to sobie pielegnuje intensywnie wlosy. robie maski przerozne. Jak mi te kudly urosna i urodze to sie od nich odczepie bo nie bedzie na nie czasu. teraz dbam bo moge. nawilzam, podetne pod koniec wrzesnia i poczekam az wyrosna na dluzsze. moj fetysz od lat:D

Beti, spotykamy sie na peronie i jedziemy do Klaudii. Wez prowiant, tez wezme. masz jakas znizke an pociag? aha, jakie to miasto? Klaudia, masz wygodny pokoj goscinny i pelna lodowke?

N0 już jestem zdążyłam do sklepu skocazyć po winogrona i śmietane ha ha i znów mieszanka bedzie wybuchowa teraz jem winogrona a zaraz bede sobie chlebek w smietanie moczyć uwielbiam takie jedzonko

Lola, co porabiasz, dziewojo? Ewelka, wracaj, laska. Wlacz Wiktorii muzyke i niech pokreci pupa, bo dzieciaki to lubia. Moja mala dzis tanczyla bo zrobilam jej sesyjke naszych ulubionych utworow.

Czy chodzilyscie do gina nawet co tydzien przed rozwiazaniem i w ktorym tygodniu urodzilyscie? Wiecie w ogole w ktorym miesiacu najczesciej rodza sie dzieci???

Ha ha rzem to sie spotkamy ale juz u Klaudi bo ja na południu a Ty na północy chyba ze przyjade po Ciebie ale mi sie to nie opłaci taka trasa bo jak juz dotrzemy do Klaudi to bede tak padnięta ze mnie bedziecie reanimować a jeszcze zniżki na zadne pojazdy niemam

Cha cha zapraszam oczywiście salon do waszej dyspozycji i lodówka także ale nie wiem czy mój M da radę wytrzymać z 3 ciężarówkami??? ;) No mam robotników non stop nocują u nas w tej chwili jest 4 osoby plus 2 fachowców bo robimy kostkę koło domu. Ewelka dawaj te namiary na pocztę,

Wiesz co, Beata? Wystarczylo odrobine dobrej woli. Skoro lenistwo jest silniejsze, to rezygnuje. Mam poczucie krzywdy, ze mieszkam na mroznej polnocy i nikomu nie oplaca sie po mnie jechac. Pech.

chmurko ale mnie rozbawilas z ta muzyka :P ja jak bylam w ciazy to ciagle sluchalam P.Diddy-Last night (uwielbiam ta nutke) i mojej Wiki jak teraz ja puszczam to sie cieszy :D:D:D a co do porodu to ja urodzilam w 42 tc i 2 dni wiec na to nie ma reguły jak sie dziecku spieszy to szybko wyjdzie :P Ktoras tu mowila ze czekala jak maluszek kopal i chciala pokazac mezowi u mnie natomiast bylo tak ze jak ja chcialam nakrecic filmik to ona przestawala jak odlozylam aparat to zaczela i tak w kolko

Chmurko wszystkie Ci nie wypadną ale to jest przerażające myjesz włosy i garściami wychodzą,czeszesz to samo,budzisz się rano poduszka we włosach tragedia!Ale dałam radę wytrzymać i nadal mam długie włosy w innych żle się czuję i w sumie przy dziecku najwygodniej zwiążę w kucyka i mam spokój.