Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Hej Koleżanki dzieci troszke lepiej ale do wtorku sie okaże czy bedą żyły jedna a mniejsza jest silniejsza i od wczoraj może mieć jedzenie podawane doustnie wiec koleżanka ściąga pokarm i pielęgniarki ja karmia a ta większa nie może jeśc bo układ pokarmowy jeszcze nie dojrzał ale za jakiś czas moze bedzie mogła zacząć jeść. Koleżanka w dobrej formie martwi sie o dzieci ale jest spokojna bo dzieci mają bardzo dobrą opieke i lekarze ją uspokajają.

Beatko mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy :) Sebkowi tez wczoraj wyszedl zabek-wreszcie!M to juz chcial z nim do dentysty isc hehe A na moim Dukanie juz 3kg mniej :) Jeszcze 3 i bede super szczesliwa :D

Hej Beatko--- dużo zdrówka i siły dla dzieci ale i rodziców.Trzymamy z Laura kciuki! U nas w porzadku. Też w niedziele wyszedł nam 5-ty ząbek:) W sobote byłam z Laura w kawiarnii na spotkaniu marcowych mam z dziecmi. Fajnie było, choć Laura ze swoim urazem do mat,dywanów,podłogi która nie jest podłoga w jej własnym domu- nie chciała usiasc i bawic sie z dziecmi, myślała biedna,ze skoro podłoga to zaraz ćwiczyć będzie. LAURA OD 4 DNI PIEKNIE RACZKUJE! :)

Nooooo Nikulam prosze ucalowac corcie ;) A widzisz? kazdy Ci mowil,ze zrobic wszystko co trzeba we wlasnym tempie.Za chwile bedziesz za nia gonic po domu hihi

To jakaś niedziela bogata w ząbki była, bo Milence tez wyszedł :D Byliśmy dziś u pulmonolga. Lekarka nas uspokoiła, bo to że Milence jeszcze nie zeszły te zmiany na płucach to normalna rzecz. Takie zmiany schodzą do 3 miesięcy po leczeniu. Tak wiec nasza szkrabcia jest zdrowa i możemy normalnie z nią wychodzić. Milenka to zdolana dziewucha...Juz piszę dlaczego.... Cała poczekalnia ludzi była u tego lekarza. W dodatku szło jak krew z nosa... Myslałam, ze tam poł dnia spędzimy. Bylismy na koncu kolejki, mimo że zapisują na konkretne godziny (nie wiem po co). Nasza córunia upatrzyła sobie jedną starszą panią i zaczęła zaczepiac. Ta tez nie pozostała obojetna na te zaczepki. Bardzo miła pani. W rozmowie okazało się że ma wnuczkę troche starszą od Milesi a kiedys pracowała w służbie zdrowia. Rozmowa nie trwała długo bo kobitka wchodziła następna do gabinetu. Kiedy wyszła, lekrka poprosiła nas! :D Babka załatwiła nam wejście poza kolejką :D Beata --- dobrze, ze z tymi dziewczynkami juz lepiej. Nadal trzymam kciuki za nie :) A jak mają na imiona? Chmurko --- niechcący wpadłam na nową strone... i na dodatek 2 razy ;) Anka --- juz sie nie moge wiosny doczekac, zeby miec szanse na wiecej ruchu, bo tez chciałabym tak 2 kg zrzucic. A dieta u mnie nie ma racji bytu.... za bardzo kocham słodycze ;) Nikulam --- grtulacje dla Laury. Oj juz niedługo się nalatasz za nią :D

Hej U nas też niedziela była z nowym ząbkiem :-D wybił sie 10 ząbek teraz tez wyszła 4 na dole wiec pewnie u góry zaczną tez wychodzić. Dziewczynki juz lepiej od wczoraj w południe już obie mogą jeśc wiec jest dobrze tylko nie przybierają jeszcze na wadze a spada im waga. Na imie mają Nika i Lenka jedna jest podobna do mamy a druga do taty :-D oboje rodzice zadowoleni hi hi. A ja wracam do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D tak sie ciesze wczoram mój kierownik dorwał M i pytał czy chce wracać do pracy i mam być wezwana 7 albo 11 do lekarza a od 14 praca nie ukrywam że bedzie ciężko znów sie rozstać z maluchem ale pieniądze są mi potrzebne a i odpoczne sobie troche :-D

Nikulam gratulacje dla Laurki :-D Annolia no mądra jestr Milenka :-D i umie czarować. a mi w niedziele zgineły piloty od TV Arturek sie nimi bawił n i i szukałam pół godziny wkońcu pytam Arturka "gdzie sa piloty " a ten poszedł do fotela przy kompie M na nim siedział i patrzy pomiędzy oparciem a M plecamy i woła "TU" NORMALNIE ZARAZ SIE Z WŁASNYM DZIECKIEM BEDE DOGADYWAC

Annolia, no cwaniaczki:) Hehe, świetnie się Wam udało. Milenka ma nowe kontakty. Pewnie zbajerowałaby nawet samego premiera:D To dobrze, że z płucami dobrze! Na spacer idźcie, my chyba też pójdziemy. Jak nastrój? A z tym wpadaniem, to uważaj. Nie tak dawno wzięłam białą pigułkę zamiast różowej, kapnęłam się na drugi dzień, gdy już czulam, że mam chyba owulację i tabsy poszły w odstawkę. Ale nie wpadłam:) Beatko, jej, ja też chcę do pracy... Arturek Cię zaskoczył, co? Niesamowite, że nasze dzieci już nas rozumieją!

Dzieńdoberek Co tu taka cisza co??????????????????????? Wszystkie uciekły na tamten topik a tu juz niełaska napsać :-( coś czuje ze powoli nasz topik bedzie umierał bo coraz mnej zasu mamy na pisanie albo coraz mniej checi. :-( Ja zaraz biore sie za gotowanie obiadu i uciekm z domu do koleżanki :-) na kawke a co czasem trzeba a musze kożystać póki jeszcze nie pracuje bo jak zaczne to na nic czasu nie znajde.

Beatko...a co tu pisac,jak nikt nic nie pisze...samemu do siebie? Czasu tez malo...

Beatko...a co tu pisac,jak nikt nic nie pisze...samemu do siebie? Czasu tez malo... Nawet moj M sie smieje,ze ten topik wyglada jak dziennik pokladowy..wszystkie napiszemy co ktora robila lub robi ,raz dziennie lub raz na dwa dni i tyle..zero rozmow tylk sprawozdania...

No to mówię. Piszę mgr, marudzę na obydwu topikach, że nic mi się nie chce i pragnę nadejścia lipca. Rzuciłam tabsy, a dziś boli mnie brzuch. Klaudia szaleje z babcią. Moje przemyślenia - jest mi chyba za dobrze i po prostu się nudzę.

Mnie podbrzusze nie bolało moze troszke ale może Cie boli dlatego ze ponoć po odstawieniu tabsów jest zwiekszona płodnośc co kolwiek to znczy przy jajeczkowaniu często brzuch boli

Hej! A to tamten topik ożył???muszę tam zajrzeć. Ja miałam pracować do wczoraj ale jeszcze miesiąc przedłużyłam więc nadal nie mam czasu do tego @ mnie męczy dostałam po 26 dniach jak nigdy nie wiem co jest? Lenka zdrowieje drań mały :) Też wychodzi jej ząbek -piąty. Klaudia już waży 20 kg a dopiero było 3....;) Anka____Twój M ma racje i trzeba by to zmienić tylko jak?brak czasu. Nikulam____gratuluję Laurze i Tobie postępów :D

Dzień dobry Wszystkim :-D Kobietki - zapraszam na pączusie - domowe. Mamuśka piekła.Mówię Wam pyszne...Zjadłam aż 2 a dopiero południe :(:( A i pochwalę się Wam - wkońcu kupiłam sobie siodełko do rowerka treningowego, ciekawe tylko ile czasu zajmie mi zamontowanie go i wyciągnięcie sprzętu ze strychu. Ale krok do przodu!!!! No nie... Beatko - to super, że wracasz do pracy. Będzie Wam lżej finansowo. Tylko patrzeć jak będziesz mówić, że nie masz czasu na nic... A ja bym wiele dała, żeby posiedzieć w domu. Odpocząć od tego wszystkiego... Annolia - no popatrz jaka sprytna Milenka. Już od małego wykorzystuje znajomości. A jak ona się czuje. Co u Was? Nikulam - A NIE MÓWIŁYŚMY CI, że wszystko w swoim czasie?? Gratulacje dla Laury!!! Jak postępy w rehabilitacji?

Klaudia - czyli Ty dalej jesteś zabiegana i narzekająca na brak czasu...M Ci jakoś pomaga w obowiązkach domowych??? Chmurko - a czy Ty mogłabyś nam przesłać fotkę w tych złotych kalesonach, cio? :-P :-P Ja jutro idę do gina z wynikami, ciekawe co mi powie. Muszę jeszcze tylko odebrać toksoplazmozę i cytomegalię, bo oczywiście nie mam kiedy...Tak więc proszę jutro po 15 trzymać kciuki za mienia...Mam nadzieję, ze ta kobieta coś wymyśli :-D Mała, Tala, Ewelka - CO Z WAMI????? Zapadłyście się pod ziemię czy co?

Lola - Ty zdolniacho!! :-D Pysznie wyglądają i pewnie wyśmienicie smakują...Kawusię też mogę? Bo zasypiam. Jakoś taką ciężką głowę mam :(

Jasne ze mozesz kawusie tez:) Ale musze sie pochwalic ze 1 raz w moim zyciu sama zrobilam no z pomoca meza bo smazyl,ale ciasto sama zrobilam hehe:) Kawka rozpuszczalna z mleczkiem i cukrem tez gotowa:)

Wrr ale się wkurzyłam...O 14.05 dzwoniłam do laboratorium, żeby się dowiedzieć czy mogę odebrać wyniki a kobitka mi mówi, że czynne do 14 . Normalnie ja to mam refleks. Musze jechać jutro rano...Ale z drugiej strony może to i dobrze, nie będę miała czasu na buszowanie po necie i ich interpretację... No gdzie Wy som??? Pewnie zaliczacie spacerki z dzieciaczkami, nie... Ja właśnie zrobiłam rozpiździec w domu i biorę się za sprzątanie :(

Puk, puk jest tu Ktoś???? Helloł, co się z Wami dzieje????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111