Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosna jak na swoj wiek

Czuje sie jak dno.Siedze blada i zaplakana

Polecane posty

Mam w szafie pelno swietnych letnich ciuchow przywiezionych z Amsterdamu, Francji,Berlina a nie nalozylam ZADNEGO z nich tego lata bo nie mam gdzie wyjsc...Znajome sa juz wszystie sparowane,maja dzieci,wlasne zycie. Wariuje z samotnosci.Nie mam z kim pojsc na piwo, pogadac,stalam sie odludkiem. Nie mam nikogo...Nawet 2 flakoniki super perfum stoja...nie uzywam ich bo po co? Chodze tylko do sklepu po zakupy,ewentualnie do banku:( Siedze blada jak sciana i zaplakana w swoim pustym mieszkaniu....Do pracy dopiero ide w pazdzierniku ale i tam wiem ze nie poznam ludzi bo mala firma, starsi ludzie,stateczni...ale w miare dobrze placa. Dwa tysiace na reke w malym miescie liczacym 60 tys mieszkancow to nie jest tak najgorzej przeciez...Jestem sama, faceci sie mna nie interesuja a zreszta nie maja jak bo moje zycie teraz to tylko sklep,bank, dom..Zwariuje sama w domu...popadam w obled. Nie mam sie z kim nawet napic wina...zalosne

Gość dxcxcsss
Już pierwsze zdanie mnie zraziło...

Gość latte__
ile masz lat :D ? nie wierze,że jest takk źle. a rodzina?

nikt ci nie kaze czytac...problem w tym ze patrze na te fajne ciuchy i nie mam po co je nakladac...kazda kobieta chcialaby poczuc sie piekna i jakby miala fajne sukienki to by je zalozyla...juz nie rob ze mnie takiej przemadrzalej..

Czaty, gg i inne komunikatory i jak będziesz miała szczęście to znajdziesz normalnego faceta. Byłem z żoną w towarzystwie innych par (impreza) i okazało się, że 2 pary na 4 poznały się dzięki internetowi

Gość a z kad jesteś

a ciuchy byly kupione na wyprzedazach...Nie chwale sie ze jestem bogata bo nie jestem.Tylko szkoda mi ze tak wisza a ja marnuje sobie zycie

czyli zostaliśmy Ci my. to pewnie to dno, od którego mozna sie już tylko odbić - czego Ci zyczę :) ale nie mam żadnej mądrej rady, może chociaż wyjeżdżaj stamtąd na weekendy? macie klub fitness?

Gość ja też jestem żałosna
a ile masz lat?

no tak zostala mi juz tylko kafeteria...

Gość najjgorsze
to te ciuchy w szafie niewykorzystane, i to z Amsterdamu, bo gdyby z Londynu, no! to jeszcze, ale z Amsterdamu, porażka! A może powieś sobie takie z Warszawy, może pomoże?

Gość mozesz napisac skad jestes

Gość latte__
ajj tam się przyczepiliscie ciuchów. nie kopie się leżącego, mama nie uczyla :D ? do mnie to przemawia. sama mam pełną szafę, a wystarcza mi jeden dresik, reszta się "marnuje" . takzeeee nie łam się, ciuchy się nie zepsują :D o ile nie przytyjesz... ;x

Gość a ja cie rozumiem tez pelno
ciuchow, chcoialoby sie gdzies je wlozyc ( tzn ja mam z kim i dokkąd , ale mi sie srednio chce, bywa i tak) Moze na jakas wycieczke wyjedz?

nie przytyje wiec sie nie martw..chudne z depresji

no to zapisz się a jakiś kurs, na fitness, basen, wyjdź pobiegać... a najlepiej to kup sobie psa - nawet nie wiesz ile ludzi się poznaje podczas spacerów z psem!

chyba pojde do psychiatry po mocne leki..wpierw

z lubelskiego:( siedze na kafe 3/4 dnia:(

Gość ona z lubelskiego
ja mam podobnie, dobrze wiem co czujesz :(

Gość adi_P
sedes szuka lask

a ile masz lat...

Gość ala_00007
kobito!!!! SPokojnie, masz jeszcze na miłość czas, a widzę, że Ci się mie pali. Nie masz starszego, młodszego rodzeństwa, nie masz znajomych, to nic ze maja swoje rodziny, napewno nie wszycy, a jak tak to przeciez oni tez cierpia, bo zajmowanie sie non stoper dziecmi nie jest jakies super, wiec napewno ktores z rodzicow chetnie by sobie zrobilo urlop wieczorem raz, a poza tym, to mozesz zaproponowac, ze pojedziecie Ty i Twoi znajomi z dziecmi na basen, nad jezioro, ze pojdziecie na lody w niedziele sie przejsc, mozesz zaprosic kogos w sobote na obiad, kolacje czy cos, potem juz bedzie z gorki, oni cie zaprosza i bedzie ok,

Gość ona z lubelskiego
Mam 25 lat. Moja sytuacja jest podobna, z tym że ja mam chłopaka, ale mieszkamy w innych miejscowościach, on pracuje w swoim mieście, a ja u siebie. Widujemy się raz w tygodniu, przeważnie sobota wieczorem i niedziela (nie zawsze jest tak tragicznie, ale od jakiegoś czasu tak- ma duzo obowiązków i problemy w rodzinie). Mieszkam w małej miejscowości, nie mam tu żadnych znajomych, mój wolny czas zawsze staram się jakoś wypełnić, ale co bym nie robiła to robię to sama :( Nie mam z kim wyjść na piwo, nie mam z kim porozmawiać... I tak jak Ty kolekcjonuję ubrania, które tylko wiszą w szafie :(

Gość o z lubelskiego witam
ja tez z lubelskiego, tez niezbyt mam z kim wychodzic, no ale nie mam tylu ciuchow :P ja lubie pojsc po prostu na spacer

Gość ala_____00007
a i jeszcze mozesz zapisac sie na jakis fitness, kurs języka czy coś, albo po proststu sprobuj zostac wolontariuszem ,niekoniecznie dla os starszych są osoby młode które nei moga chodzic i tez im brakuje przyjaciol... spoko, spoko, jak nie to to chociaz z nami pogadaj

Gość ona z lubelskiego
Ja moge oddać troche ciuszków :)

Ja naprawde przegralam zycie:( Najgorsze ze zaczelam popijac sama...

ona z lubelskiego....przynajmniej masz faceta...to naprawde duzo! ja nie mam nikogo...