Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość Leal 1,5 miesiąca po
Nosiłam 3 tygodnie. Jestem półtora miesiąca po zabegu i wszystko już ładnie wygląda.

Gość Leal 1,5 miesiąca po
I widocznie jestem mniejsza.

Gość Maryjanina
Też idę na zabieg. Can't wait :-)

Gość Ali84
karmelowy cukierku napisz jak dlugo jestes po zabiegu? Kurcze u mnie tez juz chyba czas na rower. Jak narazie tylko masaze kilka razy dziennie (metoda na leniwca;)). Leal napisz czy zostaly Ci jakies nierownosci? I na jakie partie robilas? Pozdrowienia:)

Gość Krezusia
Jestem już dawno po Body Jecie na brzuchu i boczkach. Zabieg miałam długi, bo pani doktor długo ujędrniała mi skórę laserem. Mam 4 czworo dzieci, brzuch w związku z tym był duży, gruby i nie ukrywajmy po prostu wstrętny. Mojemu mężowi to nie przeszkadzało, ale ja czułam sie coraz mniej kobieco. Ze wzgledu na wielkość brzucha pani doktor bała się, żeby nie było zwisu skóry jak ubędzie mi tłuszcz. A ja ciągle ją o to molestowałam. Moja koleżanka robiła też Body Jeta ale bez lasera i skóra wisi jej na brzuchu do dzisiaj. Po zabiegu brzuch wyglądał po prostu strasznie, ale widać było te 5 litrów tłuszczu mniej. Centymetrowo - przed 108cm, po 88cm. Przez pierwszy tydzień żałowałam, że zrobiłam zabieg. Mąż mnie w tym umacniał, mówił, miałaś taki piękny brzuszek, a teraz nie tylko wisząca skóra. Po urlopie tygodniowym wróciłam do pracy, urlop był przymusowy, bo słabo idzie w firmie, wróciłam, a wszyscy panowie z działu oniemieli jak mnie zobaczyli. Widziałam takie spojrzenia, których u nich jak patrzyli na mnie nigdy nie widziałam. Pytam jednego o co chodzi, a on mi na to, że wygladam jak super laska, że przez tydzień została mnie połowa i że nigdy tak sexy nie wyglądałam. Poszłąm do łazienki, mamy tam duże lustro, jak weszłąm przeżyłam szok, spojrzałam w lustro i patrzę, żę to nie ja tylko jakaś szczupła osoba. Patrzę, patrzę a to ja. W domu po zabiegu jak to w domu, maluchy zajmowały mi całe dnie, nawet nie widziałam takiej różnicy w wyglądzie, szczerze to nawet nie patrzyłam w lustro, było mi lżej, powyciagałam ciuchy sprzed ciąży, bo obecne były za duże. A jeszcze ten mój mąż, nie widać różnicy. Jak sie zmierzyłam, 20cm mniej. Poprosiłam Pania Kasię, żeby mi przysłała zdjęcia sprzed zabiegu, zrobiłam zdjęcie miesiąc po i ja juz nie pamiętam tej grubej wstrętnej osoby sprzed zabiegu. Jestem łądna i szczupłą. To tez i moja praca, bo jechałąm ostro wałkiem do ciasta codziennie przez pół godziny brzuch i pół boki. Ale warto było. Zaczęłąm dbać o siebie, pojechałąm do pani Kasi na smart lipo na owal twarzy, strzyknęłąm sobie Macrolane w piersi. Teraz, mimo, że mam na kogo wydawać pieniądze bo mam czworo dzieci, dla mnie też się znajdzie. I o dziwo, mój mąż dopiero zauwazył, że łądnie wygladam jak powiększyłąm piersi Macrolane. Faceci.

Gość Krezusia
Jestem już dawno po Body Jecie na brzuchu i boczkach. Zabieg miałam długi, bo pani doktor długo ujędrniała mi skórę laserem. Mam 4 czworo dzieci, brzuch w związku z tym był duży, gruby i nie ukrywajmy po prostu wstrętny. Mojemu mężowi to nie przeszkadzało, ale ja czułam sie coraz mniej kobieco. Ze wzgledu na wielkość brzucha pani doktor bała się, żeby nie było zwisu skóry jak ubędzie mi tłuszcz. A ja ciągle ją o to molestowałam. Moja koleżanka robiła też Body Jeta ale bez lasera i skóra wisi jej na brzuchu do dzisiaj. Po zabiegu brzuch wyglądał po prostu strasznie, ale widać było te 5 litrów tłuszczu mniej. Centymetrowo - przed 108cm, po 88cm. Przez pierwszy tydzień żałowałam, że zrobiłam zabieg. Mąż mnie w tym umacniał, mówił, miałaś taki piękny brzuszek, a teraz nie tylko wisząca skóra. Po urlopie tygodniowym wróciłam do pracy, urlop był przymusowy, bo słabo idzie w firmie, wróciłam, a wszyscy panowie z działu oniemieli jak mnie zobaczyli. Widziałam takie spojrzenia, których u nich jak patrzyli na mnie nigdy nie widziałam. Pytam jednego o co chodzi, a on mi na to, że wygladam jak super laska, że przez tydzień została mnie połowa i że nigdy tak sexy nie wyglądałam. Poszłąm do łazienki, mamy tam duże lustro, jak weszłąm przeżyłam szok, spojrzałam w lustro i patrzę, żę to nie ja tylko jakaś szczupła osoba. Patrzę, patrzę a to ja. W domu po zabiegu jak to w domu, maluchy zajmowały mi całe dnie, nawet nie widziałam takiej różnicy w wyglądzie, szczerze to nawet nie patrzyłam w lustro, było mi lżej, powyciagałam ciuchy sprzed ciąży, bo obecne były za duże. A jeszcze ten mój mąż, nie widać różnicy. Jak sie zmierzyłam, 20cm mniej. Poprosiłam Pania Kasię, żeby mi przysłała zdjęcia sprzed zabiegu, zrobiłam zdjęcie miesiąc po i ja juz nie pamiętam tej grubej wstrętnej osoby sprzed zabiegu. Jestem łądna i szczupłą. To tez i moja praca, bo jechałąm ostro wałkiem do ciasta codziennie przez pół godziny brzuch i pół boki. Ale warto było. Zaczęłąm dbać o siebie, pojechałąm do pani Kasi na smart lipo na owal twarzy, strzyknęłąm sobie Macrolane w piersi. Teraz, mimo, że mam na kogo wydawać pieniądze bo mam czworo dzieci, dla mnie też się znajdzie. I o dziwo, mój mąż dopiero zauwazył, że łądnie wygladam jak powiększyłąm piersi Macrolane. Faceci.

Gość Znów przebudził
Znów przebudził się Sulęcin. Czyżby zaczął się sezon ogórkowy i trzeba wzzmożyć ruch.

Gość Ale żenada (żenła). ;-)
Ile kosztuje taki tekst na zamówienie pani Kasiu? Czy jest jeszcze jakaś pani usługa, która nie została tu zachwalona?

A wydawało się, że nikt nie przebije Elite . Sulęcin i Elite stanowią wyrownaną stawkę.

A ten wałek to hit!

Gość Ali84
karmelowy cukierku zazdroszcze Ci tej jazdy na rowerze:( wsiadlam dzis i chcialam zapedalowac ale udka jeszcze odmawiaja. Polozylam sie wiec z walkiem do ciasta i zaczelam walkowac (bo wszystkie tak walkowanie zachwalaja) Domyslam sie, ze robilas w Lodzi. Ja robilam w Lodzi. Krezusia z tego co sie orietuje to Body Jet jest stosunkowo nowa metoda a Ty juz po tym zdazylas sobie strzelic Smart Lipo i powiekszyc biust. Kurcze wyglada na to, ze cale dnie spedzasz na stole operacyjnym i regularnie trafiasz 6 w totka. Zazdroszcze tak duzej ilosci wolnego czasu przy 4rce dzieci;) Pozdrowienia

Do Stanisławy Po zabiegu niech Pani do mnie napisze na forum .Ja życzę zdrowia. Widzę ,że czarownice muszą na własnej skórze doświadczyć

Gość a co mi
Nie jestem "zaufaną ",ale body jet w Sulęcinie jest od listopada,wiem bo się tym interesowałam.I trochę więcej zaufania do piszących,jeszcze troche to nikt nic nie napisze.Chcecie to wierzcie lub nie,ale po co ta zajadłość?

Z tym rowerem, u mnie też nie jest od razu wyścig. Podczas pedałowania czuję, jak mnie ciągnie. U ciebie sto razy gorzej, bo przecież robiłaś też nogi. Pierwszy raz słyszę o wałkowaniu! Czy to rzeczywiście pomaga? Bo wałek mam :) Ty też robiłaś w Łodzi? U kogo? Może u tej samej p. doktor, co ja? Bo tu, widzę, że 90% to stolica.

Gość Ali84
cukierku ja robilam u pana doktora wiec mysle, ze gdzie indziej. Odnosnie tego walkowania to gdzies kilka razy przewinela mi sie taka porada ale tyle sie tego naczytalam, ze ciezko mi okreslic gdzie to bylo. Nie wiem czy walek pomaga czy moze masazer, czy masc na obrzeki. Caly czas jestem spuchnieta wiec generalnie nie wiem czy cokolwiek pomaga;P Moge tylko powiedziec, ze walkowanie troche boli pomimo, ze robi sie je powoli i delikatnie. Jak bedziesz w poniedzialek na drenazu to mozesz zapytac swojej pani doktor. Pozdrowienia:)

Gość Krezusia
Dziwi mnie to co tu sie pisze, ja jestem zadowolona z zabiegu, forum jest po to, żeby opisywać swoje wrażenia. Ja podzielę się nie tylko wrażeniami, ale i pokażę siebie, żeby ktos nie wmawiał mi tego, że robie pani Kasi reklamę. Syn wklei zdjęcia moje przed zabiegiem i po zabiegu.Pozdrawiam.

Gość Lula1985
A gdzie wklei?

Gość abrazatielnaja
Hej, jeśli moje pytanie jest nie na miejscu i w ogóle bez sensu, o tym już było, to z góry przepraszam, ale same rozumiecie, ciężko jest przeglądać prawie 50 stron komentarzy. Chciałam sie Was zapytać o opinie dotyczące dr Witwickiego - zamierzam się do niego wybrac na Body Jeta i chciałabym wiedziec coś więcej. Czytałam, ze doświadczony, ale czy dobrze wykonuje zabiegi? Jest delikatny?

Gość inni nie są gorsi
sama robiłam u kogoś innego i bez dwóch zdań efekt rewelacja. Komentarzami tutaj się za bardzo nie sugeruj, bo niejakie elite zagarnęło to forum do swoich reklam.

Gość 445
do: ale żenada i znów się przebudził Z tego co mogłyście lub mogliście nie wiem do kogo piszę, na forum jestem od bardzo dawna, nie komentuję niegrzecznie jeśli ktoś robił zabieg u innych lekarzy i jest zadowolony, staram się podnieść na duchu kogoś komu zabieg nie udał się, bo jest sporo i takich osób. Myślę, że Was szlak trafia, że za trzy duże (podwójne powierzchnie dałam 5,5 tys a Wy pewnie około 20 tysięcy. Mam zabiegi endermologi w Warszawie skąd pochodzę. Panie kosmetyczki opowiadają jaką krzywdę robią co niektóre gabinety swoim pacjentom . Nie obrażajmy się to nie ma sensu. Ja z zabiegu w Sulęcinie byłam zadowolona teraz jadę 24.06.2010 roku, są osoby zadowolone z gabinetu Ellit i dobrze cieszmy się z tego, że zabiegi się udają Czytałam wszyskie rady Pań, które miały zabiegi wcześniej i dziękuję im bardzo skorzystałam z wielu i nie spotkały mnie niespodzianki, wiedziałam jak się zachować i ci zrobić aby mniej bolało. Dziękuję.

Gość Gdyby tylko to były
Gdyby tylko to były rzeczywiście pacjentki , a nie naganiacze ;-)

Gość Chyba masz rację
Też mam takie wrażenie.

Gość MiriadaMiriad
Czytam to forum i zastanawiam się, czy wszyscy tutaj na pewno są dorosłymi ludźmi. Temat brzmi - BODY JET - a zatem logiczne, że w tym miejscu jedni czytelnicy pytają jak wyglądają zabiegi, ile kosztują i jakie są ich efekty, inni natomiast na te pytania odpowiadają, relacjonując wszystko, pisząc, czy są zadowoleni z tej, czy innej kliniki czy też nie. Co to w ogóle za rozmowa? Jeśli ktoś napisze, że dobrze sprawdził się zabieg w takim czy innym gabinecie - źle. Jak napisze z pracy - źle. Co z Wami, ludzie?

Gość MiriadaMiriad
Chyba mi zjadło długi komentarz :/

Gość mi tez nie wchodzą
widac coś??

Gość do Miranda
zgadzam się, lecz czym innym jest pisanie o wszystkich za i przeciw, wrażeniach, ocenie osoby i kliniki, a czym innym jest sytuacja, kiedy tylko pojawia się nowy lekarz w klinice - nie robi jeszcze zabiegów, a na forum już jest mnóstwo ochów i achów na jego temat z równoległym dyskredytowaniem wszystkich innych. Prześledź ostatnie strony, to z łatwością zauważysz wpisy sponsorowane. A klinika z Kabatów w tym przoduje. W tym wątku i w innych też.

Gość kiczkazasadniczka
jak nie robi, jak robi? jakis nonsens... nic z tego nie rozumiem, ale moze jestem za glupia, nie wiem. w kazdym razie chcialam sie zapytac o ubrania uciskowe - ile czassu sie je nosi po zabiegu body jet? nie zapytalam na konsultacjach, a jeszcze sie nie zdecydowalam, nie chce tam wydzwaniac, wiec pytam was jako eskpertki :)

Gość 445
Mnie po brzuszku i boczkach dr zaleciła 2 miesiące. Ma to związek z wchłonięciem się skóry, jeżeli skóra ładnie się wchłania jest jędrna można krócej, ale ja nosiłam 2 miesiące, koleżanka, która jest dużo młodsza też nosiła 2 miesiące. Po smart lipo nosi się krócej, ale podobno efekt moe być gorszy. Dr robi jeden zabieg i drugi. Pozdrawiam

Gość Ali84
Dziewczyny pisze do wszystkich, ktre pytaja o zabieg Body Jet. To nie jest zabieg lunchowy!!! To powazny zabieg, po ktorym trzeba miec czas na wypoczynek. Trzeba rowniez zdawac sobie sprawe z bolu jaki mu towarzyszy (chodzi mi o bol po zabiegu bo w trakcie zabiegu jest znieczulenie) oraz z rozleglych krwiakow, ktore nie zejda po kilku dniach , i ktorym towarzyszy opuchlizna. Ja nie bylam psychicznie do tego przygotowana bo naczytalam sie jak to sie wraca do pracy po trzech dniach z super samopoczuciem. Ja jestem 10 dni po, wszystko sie powoli goi i z dnia na dzien coraz bardziej usmiechaja mi sie oczka gdy ogladam uwidaczniajace sie efekty:) Mam nadzieje, ze bedzie super:D