Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość Witam wszystkich serdecznie...
... i zapraszam na nowe forum Beauty Strefa www.beautystrefa.cba.pl/forum , forum dziala od niedawna i chcialam Wam o nim powiedziec. Beauty Strefa to forum na rozne tematy ale rowniez nt operacji plastycznych, medycyny estetycznej, zdrowia, urody... panuje tam mila atmosfera i dobry humor. Polecam. Zgladnijcie, porozmawiajcie, podzielcie sie wlasnymi wrazeniami - opowiedzcie o swoich zabiegach. www.beautystrefa.cba.pl/forum pozdrawiam :)

Gość szobera
Na koniec jeszcze ostatni raz podkresle ( bo dzis zakanczam moje poszukiwania metody na poprawke i osoby ) ze body jett to lipa. Osoba ktora robi liposukcje Body jettem w znanej klinice nawet nie zaproponowala tego sposobu aby wyrowanac moje nierownosci !!... To mowi samo za siebie :) Do dziewczyn ktore maja ten sam dylemat ( od razu prosze wszystkie panie z Sulecina zeby odpuscily sobie komentarze i podejrzenia ze jestem z konkurecji ) wybierzcie tradycyjna lipo albo vibro lipo ( w zasadzie jest to samo tylko z drgajaca koncowka ) Dzis strasznie zaluje ze nie posluchalam jedej madrej osoby u ktorej bylam na konsultacji - ale wydawala mi sie " za tania" ... Ja przeplacilam gotowka i zaplacilam nierownosciami za moja glopote i wiare w chyty marketingowe. Krag chirurgow plastycznych ktorzy chwala to urzadzenie maleje - oczywiscie mowie tu o ludziach z PTCP . Dla jasnosci: bylam na konsultacji u Sankowsiego w Elite w IQ medica .. Nikt tam nie polecil tej metody. Powodzenia i nie dajcie sie nabrac dziewczyny :)

Gość lalami
rzeczywiście widac zostawiony tłuszcz , to jaka metodą bedziesz to poprawiać?

Gość DO SZOBERY
napisz proszę gdzie robiłaś zabieg doczytałam się, że w Warszawie, a konkretnie gdzie

Gość Niskie IQ IQ
Szobera robiła u dr Witwickiego, i ma wysokie IQ. Ja mam niskie, ale czytac umię. To szobera napisała wcześniej "szobera Oj Roza Roza... Czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem ? Po pierwsze: OK TO WYGLADA JEDNO MOJE UDO ZEWNETRZNE ! bo nie ma na nim takich samych nierownosci i wlkesniec jak na drugim zewnetrzym udzie Po drugie: Przyznaje, ze falszywy alarm, bo nie wiem, moze tak ma byc ? DLATEGO PYTAM, ale dlaczego jest tylko po jednej stronie ? Po trzecie: Tak to byl BODY JETT, wykonalam u dr Witwickiego, mam wysokie IQ wiec prosze cie nie badz smieszna" Najpierw piszesz, że nierównosci były na udzie zewnętrznym a teraz na zdjeciach pokazujesz nierównosci na udach wewnętrznych. KŁAMCZUCHA Z CIEBIE OKROPNA. I to na dodatek z wysokim IQ. Nieładnie, nieładnie. Przesadziłaś z podrobieniem zdjęcia, zadnego zabiegu nie miałaś, nawet blizn nie widac na zdjeciach. Na brzuchu, który pokazała dziewczyna po zabiegu widac bliznę, a Ty pewnie miałaś robione bez nacinania skóry. Wszystkim zarzucasz, że sa smieszni, reklamują kliniki, a Ty poprostu kłamiesz. Wstyd, szobero, wstyd, teraz juz wiadomo o co chodzi. Jestes dystrybutorem innego sprzętu. To Ty jestes śmieszna, a nie pozostałe osoby na forum. Wszystko sie wyjaśniło.

Gość szobera
Boze jak czytam taki post to mi się chce plakac, ze istnieja na tym swiecie TAKIE GLUPIE BABY. Sluchaj kobieto ! wszystko co napisałam się zgadza. Mam tez nierówności na udach zewnętrznych czego nie widac może dokladnie na tym zdjęciu . Jestem po konsultacji z doktorem i do poprawy mam UDA WEWNETRZNE I UDO ZEWNETRZNE !! mam ci przesłać opinie lekarza żebyś już się w ogole tu wyszla na jeszcze wieksza kretynke ? Poczytaj DOKLADNIE zobaczysz ze pisalam także o falach na udach wewnętrznych. I o jakich bliznach mowisz ? Z takiej perspektywy ich nie zobaczysz bo jedne sa wyzej prawie na lini posladka ( co nie zostalo ujete na zdjęciu a kolejne naciecie jest bo wewnętrznej stronie ud. To zdjecie jest robione telefonem 3,5 mega pikseli !! To nie aparat fotograficzny żebyś widziala każdy mój wlosek na nodze ! Wpisy które zacytowałaś pisalam 3 tygodniu po zabiegu ! Nie wiedziałam czy to się zagoi czy zostanie nierowny obszar ! Mialam racje obawy się potwierdzily zostaly nierownosci Jeszcze raz apeluje CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM a potem bazgraj glupoty. Skoro lekarz na konsultacji nie zaleca urzadzenia body jett mimo ze robilam liposukcje tym urzadzeniem to jest znak ze to urzadzenie TO TOTALNA LIPA.

Gość AnnaJagielska1
Wróciłam z pracy i usiadłam do kompka. Nie sadze, zebyś miała niskie iq, bo zobaczyłaś to o czym ja nie pomyslałam. Rzeczywiscie, moje blizny są widoczne, a u Szobery ich nie ma. Jeszcze co, zastanawiajace jest to, że od kilku miesięcy Szobera pisze same negatywy na wszystkich lekarzy wykonujących zabieg Body Jeta, a sama nie chce sobie wyrównac nierowności. Dlaczego? Przecież pisała, że dr Witwicki jej to poprawi, ale cóż, ona nie chce. To dopiero jest niesamowite. Gdybym ja miała nierównosci, poszłabym je wyrównac. Każdy by tak zrobił. To co piszesz IQ, jest bardzo mądre. Masz rację, że nie miała zabiegu. Szobera opisuje, że wydała 12 tysięcy. Nie wierzę, ja zapłaciłam za brzuch i boki 5000zł i jestem wniebowzięta swoja sylwetką. A Ty napisałaś mi, że taki brzuch jak mój był taki straszny, że gorzej byc nie moze. A jest o cały wszechswiat lepiej. Obecnie mój brzuch i boczki są cudne. Znajomi pytają mnie jaką dietę zastosowałam że schudłam w tak krótkim czasie tak dużo. Szobero, nikt Ci nie wierzy i nie uwierzy, pokaz nam kartę z wypisu od dr Witwickiego. Trzeba byc idiotą, żeby uwierzyc. Przede wszystkim dlatego, że nie masz żadnych blizn, poza tym pisałaś początkowo, ze masz nierównosci na udach zewnetrznych a teraz raptem na wewnętrznych. Oczywiście, jak wynika z Twojego wysokiego IQ, zaraz napiszesz, że sie pomyliłaś albo nierówności wyszły po czasie ( pewnie wyszły na spacer) albo jeszcze jakaś inną wileką bzdurę. Za dużo kłamstw. Za dużo. Obejrzałam Twoje zdjęcia pod lupą, jak wszyscy oględali moje i nie mogli się do niczego przyczepic. Z przodu podrobiłaś na innym poziomie nogi nierówności niż na zdjęciu z tyłu. A, zresztą, mi to wisi i powiewa. Ciesze się, że ja trafiłam w dobre ręce i mam piękną figurkę. Ha, ha, ha, papatki laseczki, kłóccie sie dalej, a ja idę na zakupy po nowe spodnie, bo te co mam w szafie wszystkie wiszą i nieestetycznie to wyglada na moim szczuplutkim brzuszku.

Gość szobera
i jeszcze raz napisze zeby kazdy zrozumiał ( w sposob NIE DWUZNACZNY ) Doktor ktory robil mi zabieg body jettem nie zalecil tego urzadzenia aby zrobic poprawke ! Dla mnie to jest jednoznaczne. A jezeli ktos ma duze blizny to wpsolczuje, dzis kaniule maja zazwyczaj srednice 3-4 mm i takie powinny byc naciecia ( tez w przypadku tradycyjnej liposukcji, nie tylko body jett ) Jezeli ktos ci zrobil wieksze albo twojej kolezance - to miala pecha bo naciecia maja byc prawie NIEWIDOCZNE - nie mowili ? Kwestionujesz, czy w ogole sie poddalam zabiegowi ? Patrzac na takie fale na udach wew czy myslisz ze komus tak moze sie naturalnie odlozyc tluszcz ? Jestem szczupla waze 53 kg !! Hello ?? Skad mialabym miec takie nierownosci ??!! Niskie IQ - nie oceniaj innych po sobie ;) Pozdrawiam

Gość szobera
Sulencin team kontratakuje ;) Tyle w tym temacie, nie bede sie wdawac w kolejne prowokacje. Myslalam, ze to ktos nowy a tu te same osoby ciagle. Trzeba bylo sie podpisac niskie IQ swoim prawdziwym nickiem - nie tracilabym czasu na objasniania osobom ktore i tak sa NIEREFORMOWALNE i ograniczone w swych pogladach :) Powodzenia dziewczny. Nie dajcie sie zrobic w bambuko.

Gość a dlaczego zaraz
kiedyś tu tez pisałam, zaraz po zabiegu, i teraz krótko: Szobera MIAŁA zabieg, bo to wyraźnie widać. U mnie nie aż tak, ale tez po zejsciu opuchlizny okazało się, ze nie jest tak różowo, jak myślałam. Blizn nie widać, bo są male i z boków, na takim zdjęciu nie widac. Wiem z autopsji także. Podsumowując, zabieg jest ok, bo jednak nogi mam szczuplejsze, ale ne ok do konca, bo wciaż mam ślady sinociemne na bokach ud i tez na wewnętrznych mam fale jak u Szobery, ale jednak mniejsze, najgorsza jest ta pierwsza fala pod samym tyłkiem, i chyba jednak mój lekarz lepiej mi zrobił, bo nogi mam zdecydowanie szczuplejsze, na całej długości, takie bardziej równe, u szobery wciaż te uda jakieś nie takie. Teraz sie martwie, czy zejdzie to zasinienie, bo chciałabym zacząc jeździc na basen a troche mi wstyd. Co do nierównosci, wszelkie masaze u mnie pomału, ale działają. Mam nadzieję, że będzie dobrze wszystko.

Gość Szobero, brzydko
Ania ma rację. Kłamczucha z ciebie najzwyklejsza w świecie. Anna J ma rację, ja też obejrzałam pod okularami powiększającymi mojej mamy. Zdjęcie podrobiłaś bo nierówności są na różnych poziomach. Blizn zadnych nie widac, a dziewczyny pytaja na forum co robic z bliznami 4mm. To jest jak długosc paznokcia. Jak sie skaleczyłam na taka długosc, to blizna do dzisiaj mi została. IQ tez ma rację.To się zgadza. Pokaż kartę. Osoby, któe miały nierównosci poszły na zabieg korygujacy i sa zadowolone, a u Ciebie nie można zrobic korygowania, bo jest jedna przyczyna, bo kłamiesz. Obrobiłaś tyłek Annie, że takiego brzucha jak miała przed zabiegiem nie mozna zepsuc, a ma piękny brzuch i piekne boczki. Brzydko. A Ty Szobero, sama nas oszukujesz. Bardzo brzydko. Wszystkich szkalujesz, a sama jestes wstrętną kłamczuszką. Jesteś tak samo złosliwa jak twoje wysokie IQ. Współczuję Ci. Jestes biedną osobą.

Gość Szobero, brzydko
Ty Szobero, wpadłaś w jakąś obsesję. Co ja mam do Sulencina, nawet nie wiem gdzie to jest. Jestem spod Warszawy. Żle z Tobą . Twój stan psychiczny mnie niepokoi. Powinnas zamiast siedziec w necie, posprzatac mieszkanie, praca czyni cuda.

Gość szobera
To FORUM O BODY JET - zaloz inny watek jezeli masz jakies inne uwagi odnosnie osob :) Chcesz sie podzielic uwagami na temat pracy i cudow - zaloz osobny watek :)) kogo to obchodzi co myslisz o mnie ?? Marna prowokacja. Powodzenia

Gość coniczka
Ale dowaliłaś Szoberze. Masz słusznosc, jest to podstawiona osoba. Czepia sie wszystkiego. Ciekawe czy pokaże kartę wypisową.

Gość szobera
No ok, jezeli pragniecie tych naciec to wam dam te zdjecia. Tylko prosze TE NIEDOWIARKI aby PODPISYWALY SIE POD WYPOWIEDZIAMI NA temat wiarygodnosci moich fotek SWOIM NICKIEM... BO nagle jakos kazdy chce tu pozostac anonimowy. Bede miala lepszy ubaw odnoszac sie do KAZDEJ Z WAS, bo ta grupa niedowiarkow ktora mnie obraza jest irytujaca. Dla mnie to jest DNO. JAK MOZNA ZOBACZY Z TAKIEJ PERSPEKTYWY SLAD o wielkosci 2-3 mm schowany wewnatrz ud ?? DO TEGO ROBIONE TELEFONEM z aparatem fotograficznym 3,5 mega pikseli ???!!! CZy tu sa osoby ktore mysla ? AnnA J napisala: szobero, nikt Ci nie wierzy i nie uwierzy, pokaz nam kartę z wypisu od dr Witwickiego.Trzeba byc idiotą, żeby uwierzyc. Aniu czekam z niecierpliwoscia na maila bo nie wiem czy mozna cos takiego publicznie ujawnic " Wysle ci ta karte - tylko potem ciekawe czy jeszcze sie podpiszesz swoim prawdziwym nickiem po jakakolwiek wypowiedzią - bo przeciez wyjdziesz na idiotkę. Jezeli juz mnie atakujesz przynajmniej sie PODPISZ SIE :) zebym mogla zrobic z ciebie kretynke za pare dni, tak jak teraz ty robisz BEZPODSTAWNIE kretyne ze mnie.

Gość Beauty Strefa
Witam wszystkich cieplutko i zapraszam na jeszcze swieze forum Beauty Strefa, forum ma teraz nowy adres http://beautystrefa.pl/forum , forum o chirurgii plastycznej, medycynie estetycznej, zdrowiu, modzie, urodzie i innych roznosciach. Zapraszam http://beautystrefa.pl/forum , zagladnij, porozmawiaj z nami. pozdrawiam :)

Gość Bess79
Jesoooooooooooooo co tu się wyprawia. Targowisko jakieś. Szobera, daj spokój z wyjaśnianiem, nie przekonasz tej zgrai. Nie mam najmniejszych wątpliwości co do tego, że miałaś zabieg. Jak pisałam wcześniej ja miałam robione kilka partii ciała i jak zrobię zdjęcia z przodu, nawet dobry aparatem, to widać 2 ( słownie:dwie) malusieńkie kreseczki na biodrach , a w sumie miałam 13 nacięć, więc czy to oznacza, że kłamię bo widać 2 kreseczki a nie 13????? Albo może dla spokoju jeszcze zrób zdjęcie nacięcia w powiększeniu i wstaw, chociaż to bez sensu i tak powiedzą, że to czyjeś zdjęcie. Ktoś kto miał zabieg naprawdę myślę, że nie musi się nawet zastanawiać czy Twoje zdjęcia są prawdziwe czy nie. Przecież to nie podlega dyskusji. Masz spartaczone i to tez nie podlega dyskusji. Każdy body jett zostawia nierówności - ja, też mam jedną, jak pisałam wcześniej, nad pępkiem, ale niewidoczną z zewnątrz, dopiero po ucisku. Może miałam farta i trafiłam na dobrego lekarza, bo ja mam naprawdę ładny brzuch i na pewno mniejszy, no i biust. Poza tym nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego osoby, które mają dobrze zrobiony body jett, bo przecież takie też są. Tak głośno o tym krzyczą i przekonują , że warto?? Ja udzielam się na forum, bo wczesniej sama szukałam podpowiedzi czy warto czy nie, ale nie wydzieram się jaki to zajebisty zabieg i nie bronię go pazurami a już tym bardziej nie nazywam nikogo idiotką, albo kłamcą tylko dlatego, że ma źle zrobiony zabieg i próbuje ostrzec innych. Może profity z nagonionych klientów? Nie wiem. Na pewno bardziej wiarygodne dla mnie jest ostrzeżenie od kogoś, kto ma źle zrobione niż pianie pieśni pochwalnych na temat zabiegu. Każdy bez wyjątku DOBRY lekarz powie jeszcze na konsultacji, że BJ pozostawia nierówności, większe lub mniejsze, bo każde ciało inaczej reaguje. Ty miałaś pecha, i to widać na zdjęciach, jeśli ktoś poddaje w wątpliwość prawdziwość tych zdjęć to najprawdopodobniej sam nie miał zabiegu i się mądrzy, że nie widać blizn. Litoooooooooooości. Jak mogą byc widoczne blizny na zdjęciu z przodu jeśli nacięcie jest robione z boku albo z tyłu. Dajcie spokój z tymi detektywistycznymi próbami udowodnienia, że dziewczyna ściemnia , że nie miała zabiegu i straszy. Przecież to niedorzeczne jest.

Gość Gruby Dyzio
Szobera olej mohery z Sulecina. kosmetyczka katarzyna się skręca ze złości, bo jej klientów straszysz takimi wpisami a tu sprzęt niespłacony:) Nikt nie ma wątpliwosci, ze miałaś zabieg! zauważcie, ze zaraz po negatywnej opinii o BJ zaraz wpada laska piszcząc z zachwytu ile to jej tłuszczu odessali. jakaś panna wcześniej napisała, że obwód jej zmniejszył się o 20 cm w pasie:) nawet nie ma co komentować. watek miał spełniać funkcje promocyjne dla róznych gabinetów a tu wpadają takie szobery i inne ośmielając się być niezadowolone z najlepszej z mozliwych na rynku metod liposukcji:) Wiadomo,ze beda Cie stąd przepędzac stosując wszelkie mozliwe sposoby ataku i wyszydzania az będziesz miała dośc. Kilka dziewczyn po schrzanionym zabiegu przestało juz pisać bo zostały skutecznie jak widać zniechęcone do udzielania sie na tym forum.Przeprowadzono na nie zmasowane ataki pod nastoma nickami i się wycofały.

Gość szobera
Macie racje dziewczyny :) Mialam jeszcze jedna mysl, bo kazdy kto tu sie wypowiada zwykle sie podpisuje swoim stalym pseudonimem a nagle posypaly sie komenty anonimy - byc moze jedna i ta sama osoba, ktora nie moze przebolec, ze nieskazitelna opinia o body jett została obalona w sposob tak dobitny, ze juz ciezko cos nowego wmyslec :) niech kazdy robi sobie co chce ale przynajmniej nie bedzie nikt pisac o samych superlatywach na temat tego urzadzenia, jak to bylo na poczatku forum. Pewnie jak dodam zdjecia z nacieciami, to beda wmawiac, ze nie robilam Body jettem tylko inna metoda..... Macie racje, zastanawiajace jest to, ze jedne osoby nie moga przebolec tutaj, ze body jett sie u nas nie sprawdzilo i za kazdym razem probobuja podwazyc nasza wiarygodnosc... - co jest bardzo dziwne bo NIKT NIE UWAZA - ze czasami komus moze sie udac i po prostu bedzie zadowoloby z efektow. Albo te osoby sa bardzo ograniczone i buduja tylko i wylacznie swoj swiatopoglad na wlasnych doswiadczeniach i nie potwafia zaakceptowac, ze rzeczywistosc wcale nie jest taka jak one mysla :)) albo po prostu to jest tania reklama. Tez mam taka nadzieje, ze osoby myslace i inteligentne zobacza, ze zdjecia sa prawdziwe. Pozdrawiam

Gość Kęskasmaku
Przeczytałam chyba cały topik i zdecydowałam się odessac moje znienawidzone bryczesiątka. Rozważałam dr Witwickiegi i dr Turczyńską. Porównanie zdjec przedstawionych przez forumowiczki brzucha dr Turczynskiej i ud dr Witwickiego na korzysc dr Turczynskiej. I tak, mąż zawiózł mnie, dwie godzinki i moja pupa nie zwraca swoja wielkością uwagi wszystkich panów na ulicy. Nie bedę pokazywac na fotosiku, ale jezeli ktos jest zainteresowany, mogę podac gdzie mozna obejrzec moja pupę na zdjeciach przed i po. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o maila. Ja również nie wierzę, że po zabiegu nie ma efektów, efekty są. Nie jestem zadną osoba reklanującą żaden gabinet. Szobero, Tobie współczuję i rozumiem Twoje rozgoryczenie z nieudanego zabiegu. Będąc na Twoim miejscu również byłabym wściekła, ze sie nie udało. Powinnas sobie poiprawic. Z drugiej strony ciesze sie, ze ja wybrałam dobrze i ze jestem zadowolona. Drogie Panie nie powinnyscie sobie dokuczac, tym bardziej, że mamy czy miałysmy podobne problemy.

Gość Histeryjnuk
Dlaczego nie mozna otworzyc zamieszczonych zdjec? Jestem osoba zainteresowaną. Kto w Poznaniu robi ta metodą? Jade do Warszawy do Gumkowskiego na konsultacje w sprawie nici, chcę zasiegnac opinii jego nt tej metody, co on uważa. Opinie sa rózne, zalezy od osoby. Ale opinia Gumkowskiego przesadzi o wszystkim. Jak on powie OK to robię.

Gość Hela z wesela
Kęska BEZ smaku tak tak jasne :) do wyboru przy BJecie mamy tylko Pana dr Witwickiego i turczyńska . oczywiście, ze przy takim porównaniu chirurg plastyk z Warszawy nie żadnych szans. Co za bezmózgi reklamują ten gabinecik z sulecina???? Teraz to nawet jakby tuczyńska za darmo chciała mi coś zrobić, to bym wolała jechać na drugi koniec Polski niż do niej. Cienko przędzie, jak musi nadawać takie bzdety w eter.

Do Bess79 Czy moglabys napisac do mnie na priv ? Mam kilka pytan...naprawde bardzo mi zalezy.

Gość Nie cierpię oszustów
A ja zaczynam walkę z tymi naciągaczami, którzy mnie oszpecili!!!! Nie zostawie tego bez echa, słów mi brakuje jak barzdo potrafią być zakłamani lekarze od body jet. Nikomu nie polecam tego zabiegu, to najwiękasza głupota jaką można sobie zrobić. Uczcie się na cudzych błędach.

Gość szobera
Kimi Zrobilas w koncu zabieg ? Bo pamietam, ze chcialas kiedys zrobic Body jet ?

Gość Kęskasmaku
Może i ja jestem bezmózgiem, ale tyłek mi Turczyńska zrobiła fajnie. Dużo mniejszy. Bezmózg i za 3 tysiące mam ładny tyłek. Niektóre wydają kupe kasy i jak widac nazdjeciu nie jest za ładnie. Pozostawiam bez komentarza to "bezmózg". Wiecej na ta stronę nie bede wchodziłą, bo juz nie mam problemu z tyłkiem. A moje zdjecia można zobaczyc na zstronie Turczyńskiej. Sa od razu po zabiegu, za kilka dni jak sie wygoi, przesle jej zdjęcia aktualne. I jeszcze raz powtarzam, nie reklamuję gabinetu, po prostu jestem zadowolona. Gdybym wiedziałą wczesniej, ze bedzie taki rezultat tego zabiegu zrobiłabym to dużo wczesniej.

Gość PalomaSendejska
Weszłam na to forum, bo zobaczyłam zdjecia tego brzucha. Miałam co prawda zabieg lipolaserem Paloma, jestem bardzo zadowolona, ale zeszła mi połowa brzucha. Miałam z odsysaniem. Ten brzuch na zdjęciu robi wrażenie. Ale mój po Palomie też jest duzo lepszy. Paloma to dobry zabieg i go polecam.

Witam, czy robila moze ktoras z was zabiego Body jet w Sopocie? Bardzo prosze o odpowiedz - bylyscie zadowolone?, z gory dziekuje za info, pozdrawiam