Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Witam wszystkich serdecznie...
... i zapraszam na nowe forum Beauty Strefa www.beautystrefa.cba.pl/forum , forum dziala od niedawna i chcialam Wam o nim powiedziec. Beauty Strefa to forum na rozne tematy ale rowniez nt operacji plastycznych, medycyny estetycznej, zdrowia, urody... panuje tam mila atmosfera i dobry humor. Polecam. Zgladnijcie, porozmawiajcie, podzielcie sie wlasnymi wrazeniami - opowiedzcie o swoich zabiegach. www.beautystrefa.cba.pl/forum pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szobera
Na koniec jeszcze ostatni raz podkresle ( bo dzis zakanczam moje poszukiwania metody na poprawke i osoby ) ze body jett to lipa. Osoba ktora robi liposukcje Body jettem w znanej klinice nawet nie zaproponowala tego sposobu aby wyrowanac moje nierownosci !!... To mowi samo za siebie :) Do dziewczyn ktore maja ten sam dylemat ( od razu prosze wszystkie panie z Sulecina zeby odpuscily sobie komentarze i podejrzenia ze jestem z konkurecji ) wybierzcie tradycyjna lipo albo vibro lipo ( w zasadzie jest to samo tylko z drgajaca koncowka ) Dzis strasznie zaluje ze nie posluchalam jedej madrej osoby u ktorej bylam na konsultacji - ale wydawala mi sie " za tania" ... Ja przeplacilam gotowka i zaplacilam nierownosciami za moja glopote i wiare w chyty marketingowe. Krag chirurgow plastycznych ktorzy chwala to urzadzenie maleje - oczywiscie mowie tu o ludziach z PTCP . Dla jasnosci: bylam na konsultacji u Sankowsiego w Elite w IQ medica .. Nikt tam nie polecil tej metody. Powodzenia i nie dajcie sie nabrac dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08e1d3d8ad0802bd.html i drugi link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/378bb9deaf024099.html zdjecia dedykuje szczegolnie tym paniom ktore maja mnie za osobe z konkurencji :) powodzenia, ale inteligencja nie grzeszycie jezeli po tych wszstkich moich wpisach nadal myslicie ze nie wiem o czym mowie :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalami
rzeczywi艣cie widac zostawiony t艂uszcz , to jaka metod膮 bedziesz to poprawia膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO SZOBERY
napisz prosz臋 gdzie robi艂a艣 zabieg doczyta艂am si臋, 偶e w Warszawie, a konkretnie gdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niskie IQ IQ
Szobera robi艂a u dr Witwickiego, i ma wysokie IQ. Ja mam niskie, ale czytac umi臋. To szobera napisa艂a wcze艣niej "szobera Oj Roza Roza... Czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem ? Po pierwsze: OK TO WYGLADA JEDNO MOJE UDO ZEWNETRZNE ! bo nie ma na nim takich samych nierownosci i wlkesniec jak na drugim zewnetrzym udzie Po drugie: Przyznaje, ze falszywy alarm, bo nie wiem, moze tak ma byc ? DLATEGO PYTAM, ale dlaczego jest tylko po jednej stronie ? Po trzecie: Tak to byl BODY JETT, wykonalam u dr Witwickiego, mam wysokie IQ wiec prosze cie nie badz smieszna" Najpierw piszesz, 偶e nier贸wnosci by艂y na udzie zewn臋trznym a teraz na zdjeciach pokazujesz nier贸wnosci na udach wewn臋trznych. K艁AMCZUCHA Z CIEBIE OKROPNA. I to na dodatek z wysokim IQ. Nie艂adnie, nie艂adnie. Przesadzi艂a艣 z podrobieniem zdj臋cia, zadnego zabiegu nie mia艂a艣, nawet blizn nie widac na zdjeciach. Na brzuchu, kt贸ry pokaza艂a dziewczyna po zabiegu widac blizn臋, a Ty pewnie mia艂a艣 robione bez nacinania sk贸ry. Wszystkim zarzucasz, 偶e sa smieszni, reklamuj膮 kliniki, a Ty poprostu k艂amiesz. Wstyd, szobero, wstyd, teraz juz wiadomo o co chodzi. Jestes dystrybutorem innego sprz臋tu. To Ty jestes 艣mieszna, a nie pozosta艂e osoby na forum. Wszystko sie wyja艣ni艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Boze jak czytam taki post to mi si臋 chce plakac, ze istnieja na tym swiecie TAKIE GLUPIE BABY. Sluchaj kobieto ! wszystko co napisa艂am si臋 zgadza. Mam tez nier贸wno艣ci na udach zewn臋trznych czego nie widac mo偶e dokladnie na tym zdj臋ciu . Jestem po konsultacji z doktorem i do poprawy mam UDA WEWNETRZNE I UDO ZEWNETRZNE !! mam ci przes艂a膰 opinie lekarza 偶eby艣 ju偶 si臋 w ogole tu wyszla na jeszcze wieksza kretynke ? Poczytaj DOKLADNIE zobaczysz ze pisalam tak偶e o falach na udach wewn臋trznych. I o jakich bliznach mowisz ? Z takiej perspektywy ich nie zobaczysz bo jedne sa wyzej prawie na lini posladka ( co nie zostalo ujete na zdj臋ciu a kolejne naciecie jest bo wewn臋trznej stronie ud. To zdjecie jest robione telefonem 3,5 mega pikseli !! To nie aparat fotograficzny 偶eby艣 widziala ka偶dy m贸j wlosek na nodze ! Wpisy kt贸re zacytowa艂a艣 pisalam 3 tygodniu po zabiegu ! Nie wiedzia艂am czy to si臋 zagoi czy zostanie nierowny obszar ! Mialam racje obawy si臋 potwierdzily zostaly nierownosci Jeszcze raz apeluje CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM a potem bazgraj glupoty. Skoro lekarz na konsultacji nie zaleca urzadzenia body jett mimo ze robilam liposukcje tym urzadzeniem to jest znak ze to urzadzenie TO TOTALNA LIPA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnnaJagielska1
Wr贸ci艂am z pracy i usiad艂am do kompka. Nie sadze, zeby艣 mia艂a niskie iq, bo zobaczy艂a艣 to o czym ja nie pomysla艂am. Rzeczywiscie, moje blizny s膮 widoczne, a u Szobery ich nie ma. Jeszcze co, zastanawiajace jest to, 偶e od kilku miesi臋cy Szobera pisze same negatywy na wszystkich lekarzy wykonuj膮cych zabieg Body Jeta, a sama nie chce sobie wyr贸wnac nierowno艣ci. Dlaczego? Przecie偶 pisa艂a, 偶e dr Witwicki jej to poprawi, ale c贸偶, ona nie chce. To dopiero jest niesamowite. Gdybym ja mia艂a nier贸wnosci, posz艂abym je wyr贸wnac. Ka偶dy by tak zrobi艂. To co piszesz IQ, jest bardzo m膮dre. Masz racj臋, 偶e nie mia艂a zabiegu. Szobera opisuje, 偶e wyda艂a 12 tysi臋cy. Nie wierz臋, ja zap艂aci艂am za brzuch i boki 5000z艂 i jestem wniebowzi臋ta swoja sylwetk膮. A Ty napisa艂a艣 mi, 偶e taki brzuch jak m贸j by艂 taki straszny, 偶e gorzej byc nie moze. A jest o ca艂y wszechswiat lepiej. Obecnie m贸j brzuch i boczki s膮 cudne. Znajomi pytaj膮 mnie jak膮 diet臋 zastosowa艂am 偶e schud艂am w tak kr贸tkim czasie tak du偶o. Szobero, nikt Ci nie wierzy i nie uwierzy, pokaz nam kart臋 z wypisu od dr Witwickiego. Trzeba byc idiot膮, 偶eby uwierzyc. Przede wszystkim dlatego, 偶e nie masz 偶adnych blizn, poza tym pisa艂a艣 pocz膮tkowo, ze masz nier贸wnosci na udach zewnetrznych a teraz raptem na wewn臋trznych. Oczywi艣cie, jak wynika z Twojego wysokiego IQ, zaraz napiszesz, 偶e sie pomyli艂a艣 albo nier贸wno艣ci wysz艂y po czasie ( pewnie wysz艂y na spacer) albo jeszcze jaka艣 inn膮 wilek膮 bzdur臋. Za du偶o k艂amstw. Za du偶o. Obejrza艂am Twoje zdj臋cia pod lup膮, jak wszyscy ogl臋dali moje i nie mogli si臋 do niczego przyczepic. Z przodu podrobi艂a艣 na innym poziomie nogi nier贸wno艣ci ni偶 na zdj臋ciu z ty艂u. A, zreszt膮, mi to wisi i powiewa. Ciesze si臋, 偶e ja trafi艂am w dobre r臋ce i mam pi臋kn膮 figurk臋. Ha, ha, ha, papatki laseczki, k艂贸ccie sie dalej, a ja id臋 na zakupy po nowe spodnie, bo te co mam w szafie wszystkie wisz膮 i nieestetycznie to wyglada na moim szczuplutkim brzuszku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
i jeszcze raz napisze zeby kazdy zrozumia艂 ( w sposob NIE DWUZNACZNY ) Doktor ktory robil mi zabieg body jettem nie zalecil tego urzadzenia aby zrobic poprawke ! Dla mnie to jest jednoznaczne. A jezeli ktos ma duze blizny to wpsolczuje, dzis kaniule maja zazwyczaj srednice 3-4 mm i takie powinny byc naciecia ( tez w przypadku tradycyjnej liposukcji, nie tylko body jett ) Jezeli ktos ci zrobil wieksze albo twojej kolezance - to miala pecha bo naciecia maja byc prawie NIEWIDOCZNE - nie mowili ? Kwestionujesz, czy w ogole sie poddalam zabiegowi ? Patrzac na takie fale na udach wew czy myslisz ze komus tak moze sie naturalnie odlozyc tluszcz ? Jestem szczupla waze 53 kg !! Hello ?? Skad mialabym miec takie nierownosci ??!! Niskie IQ - nie oceniaj innych po sobie ;) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Sulencin team kontratakuje ;) Tyle w tym temacie, nie bede sie wdawac w kolejne prowokacje. Myslalam, ze to ktos nowy a tu te same osoby ciagle. Trzeba bylo sie podpisac niskie IQ swoim prawdziwym nickiem - nie tracilabym czasu na objasniania osobom ktore i tak sa NIEREFORMOWALNE i ograniczone w swych pogladach :) Powodzenia dziewczny. Nie dajcie sie zrobic w bambuko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego zaraz
kiedy艣 tu tez pisa艂am, zaraz po zabiegu, i teraz kr贸tko: Szobera MIA艁A zabieg, bo to wyra藕nie wida膰. U mnie nie a偶 tak, ale tez po zejsciu opuchlizny okaza艂o si臋, ze nie jest tak r贸偶owo, jak my艣la艂am. Blizn nie wida膰, bo s膮 male i z bok贸w, na takim zdj臋ciu nie widac. Wiem z autopsji tak偶e. Podsumowuj膮c, zabieg jest ok, bo jednak nogi mam szczuplejsze, ale ne ok do konca, bo wcia偶 mam 艣lady sinociemne na bokach ud i tez na wewn臋trznych mam fale jak u Szobery, ale jednak mniejsze, najgorsza jest ta pierwsza fala pod samym ty艂kiem, i chyba jednak m贸j lekarz lepiej mi zrobi艂, bo nogi mam zdecydowanie szczuplejsze, na ca艂ej d艂ugo艣ci, takie bardziej r贸wne, u szobery wcia偶 te uda jakie艣 nie takie. Teraz sie martwie, czy zejdzie to zasinienie, bo chcia艂abym zacz膮c je藕dzic na basen a troche mi wstyd. Co do nier贸wnosci, wszelkie masaze u mnie poma艂u, ale dzia艂aj膮. Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie dobrze wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szobero, brzydko
Ania ma racj臋. K艂amczucha z ciebie najzwyklejsza w 艣wiecie. Anna J ma racj臋, ja te偶 obejrza艂am pod okularami powi臋kszaj膮cymi mojej mamy. Zdj臋cie podrobi艂a艣 bo nier贸wno艣ci s膮 na r贸偶nych poziomach. Blizn zadnych nie widac, a dziewczyny pytaja na forum co robic z bliznami 4mm. To jest jak d艂ugosc paznokcia. Jak sie skaleczy艂am na taka d艂ugosc, to blizna do dzisiaj mi zosta艂a. IQ tez ma racj臋.To si臋 zgadza. Poka偶 kart臋. Osoby, kt贸e mia艂y nier贸wnosci posz艂y na zabieg korygujacy i sa zadowolone, a u Ciebie nie mo偶na zrobic korygowania, bo jest jedna przyczyna, bo k艂amiesz. Obrobi艂a艣 ty艂ek Annie, 偶e takiego brzucha jak mia艂a przed zabiegiem nie mozna zepsuc, a ma pi臋kny brzuch i piekne boczki. Brzydko. A Ty Szobero, sama nas oszukujesz. Bardzo brzydko. Wszystkich szkalujesz, a sama jestes wstr臋tn膮 k艂amczuszk膮. Jeste艣 tak samo z艂osliwa jak twoje wysokie IQ. Wsp贸艂czuj臋 Ci. Jestes biedn膮 osob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szobero, brzydko
Ty Szobero, wpad艂a艣 w jak膮艣 obsesj臋. Co ja mam do Sulencina, nawet nie wiem gdzie to jest. Jestem spod Warszawy. 呕le z Tob膮 . Tw贸j stan psychiczny mnie niepokoi. Powinnas zamiast siedziec w necie, posprzatac mieszkanie, praca czyni cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
To FORUM O BODY JET - zaloz inny watek jezeli masz jakies inne uwagi odnosnie osob :) Chcesz sie podzielic uwagami na temat pracy i cudow - zaloz osobny watek :)) kogo to obchodzi co myslisz o mnie ?? Marna prowokacja. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coniczka
Ale dowali艂a艣 Szoberze. Masz s艂usznosc, jest to podstawiona osoba. Czepia sie wszystkiego. Ciekawe czy poka偶e kart臋 wypisow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
No ok, jezeli pragniecie tych naciec to wam dam te zdjecia. Tylko prosze TE NIEDOWIARKI aby PODPISYWALY SIE POD WYPOWIEDZIAMI NA temat wiarygodnosci moich fotek SWOIM NICKIEM... BO nagle jakos kazdy chce tu pozostac anonimowy. Bede miala lepszy ubaw odnoszac sie do KAZDEJ Z WAS, bo ta grupa niedowiarkow ktora mnie obraza jest irytujaca. Dla mnie to jest DNO. JAK MOZNA ZOBACZY Z TAKIEJ PERSPEKTYWY SLAD o wielkosci 2-3 mm schowany wewnatrz ud ?? DO TEGO ROBIONE TELEFONEM z aparatem fotograficznym 3,5 mega pikseli ???!!! CZy tu sa osoby ktore mysla ? AnnA J napisala: szobero, nikt Ci nie wierzy i nie uwierzy, pokaz nam kart臋 z wypisu od dr Witwickiego.Trzeba byc idiot膮, 偶eby uwierzyc. Aniu czekam z niecierpliwoscia na maila bo nie wiem czy mozna cos takiego publicznie ujawnic " Wysle ci ta karte - tylko potem ciekawe czy jeszcze sie podpiszesz swoim prawdziwym nickiem po jakakolwiek wypowiedzi膮 - bo przeciez wyjdziesz na idiotk臋. Jezeli juz mnie atakujesz przynajmniej sie PODPISZ SIE :) zebym mogla zrobic z ciebie kretynke za pare dni, tak jak teraz ty robisz BEZPODSTAWNIE kretyne ze mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beauty Strefa
Witam wszystkich cieplutko i zapraszam na jeszcze swieze forum Beauty Strefa, forum ma teraz nowy adres http://beautystrefa.pl/forum , forum o chirurgii plastycznej, medycynie estetycznej, zdrowiu, modzie, urodzie i innych roznosciach. Zapraszam http://beautystrefa.pl/forum , zagladnij, porozmawiaj z nami. pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bess79
Jesoooooooooooooo co tu si臋 wyprawia. Targowisko jakie艣. Szobera, daj spok贸j z wyja艣nianiem, nie przekonasz tej zgrai. Nie mam najmniejszych w膮tpliwo艣ci co do tego, 偶e mia艂a艣 zabieg. Jak pisa艂am wcze艣niej ja mia艂am robione kilka partii cia艂a i jak zrobi臋 zdj臋cia z przodu, nawet dobry aparatem, to wida膰 2 ( s艂ownie:dwie) malusie艅kie kreseczki na biodrach , a w sumie mia艂am 13 naci臋膰, wi臋c czy to oznacza, 偶e k艂ami臋 bo wida膰 2 kreseczki a nie 13????? Albo mo偶e dla spokoju jeszcze zr贸b zdj臋cie naci臋cia w powi臋kszeniu i wstaw, chocia偶 to bez sensu i tak powiedz膮, 偶e to czyje艣 zdj臋cie. Kto艣 kto mia艂 zabieg naprawd臋 my艣l臋, 偶e nie musi si臋 nawet zastanawia膰 czy Twoje zdj臋cia s膮 prawdziwe czy nie. Przecie偶 to nie podlega dyskusji. Masz spartaczone i to tez nie podlega dyskusji. Ka偶dy body jett zostawia nier贸wno艣ci - ja, te偶 mam jedn膮, jak pisa艂am wcze艣niej, nad p臋pkiem, ale niewidoczn膮 z zewn膮trz, dopiero po ucisku. Mo偶e mia艂am farta i trafi艂am na dobrego lekarza, bo ja mam naprawd臋 艂adny brzuch i na pewno mniejszy, no i biust. Poza tym nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego osoby, kt贸re maj膮 dobrze zrobiony body jett, bo przecie偶 takie te偶 s膮. Tak g艂o艣no o tym krzycz膮 i przekonuj膮 , 偶e warto?? Ja udzielam si臋 na forum, bo wczesniej sama szuka艂am podpowiedzi czy warto czy nie, ale nie wydzieram si臋 jaki to zajebisty zabieg i nie broni臋 go pazurami a ju偶 tym bardziej nie nazywam nikogo idiotk膮, albo k艂amc膮 tylko dlatego, 偶e ma 藕le zrobiony zabieg i pr贸buje ostrzec innych. Mo偶e profity z nagonionych klient贸w? Nie wiem. Na pewno bardziej wiarygodne dla mnie jest ostrze偶enie od kogo艣, kto ma 藕le zrobione ni偶 pianie pie艣ni pochwalnych na temat zabiegu. Ka偶dy bez wyj膮tku DOBRY lekarz powie jeszcze na konsultacji, 偶e BJ pozostawia nier贸wno艣ci, wi臋ksze lub mniejsze, bo ka偶de cia艂o inaczej reaguje. Ty mia艂a艣 pecha, i to wida膰 na zdj臋ciach, je艣li kto艣 poddaje w w膮tpliwo艣膰 prawdziwo艣膰 tych zdj臋膰 to najprawdopodobniej sam nie mia艂 zabiegu i si臋 m膮drzy, 偶e nie wida膰 blizn. Litoooooooooooo艣ci. Jak mog膮 byc widoczne blizny na zdj臋ciu z przodu je艣li naci臋cie jest robione z boku albo z ty艂u. Dajcie spok贸j z tymi detektywistycznymi pr贸bami udowodnienia, 偶e dziewczyna 艣ciemnia , 偶e nie mia艂a zabiegu i straszy. Przecie偶 to niedorzeczne jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruby Dyzio
Szobera olej mohery z Sulecina. kosmetyczka katarzyna si臋 skr臋ca ze z艂o艣ci, bo jej klient贸w straszysz takimi wpisami a tu sprz臋t niesp艂acony:) Nikt nie ma w膮tpliwosci, ze mia艂a艣 zabieg! zauwa偶cie, ze zaraz po negatywnej opinii o BJ zaraz wpada laska piszcz膮c z zachwytu ile to jej t艂uszczu odessali. jaka艣 panna wcze艣niej napisa艂a, 偶e obw贸d jej zmniejszy艂 si臋 o 20 cm w pasie:) nawet nie ma co komentowa膰. watek mia艂 spe艂nia膰 funkcje promocyjne dla r贸znych gabinet贸w a tu wpadaj膮 takie szobery i inne o艣mielaj膮c si臋 by膰 niezadowolone z najlepszej z mozliwych na rynku metod liposukcji:) Wiadomo,ze beda Cie st膮d przep臋dzac stosuj膮c wszelkie mozliwe sposoby ataku i wyszydzania az b臋dziesz mia艂a do艣c. Kilka dziewczyn po schrzanionym zabiegu przesta艂o juz pisa膰 bo zosta艂y skutecznie jak wida膰 zniech臋cone do udzielania sie na tym forum.Przeprowadzono na nie zmasowane ataki pod nastoma nickami i si臋 wycofa艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Macie racje dziewczyny :) Mialam jeszcze jedna mysl, bo kazdy kto tu sie wypowiada zwykle sie podpisuje swoim stalym pseudonimem a nagle posypaly sie komenty anonimy - byc moze jedna i ta sama osoba, ktora nie moze przebolec, ze nieskazitelna opinia o body jett zosta艂a obalona w sposob tak dobitny, ze juz ciezko cos nowego wmyslec :) niech kazdy robi sobie co chce ale przynajmniej nie bedzie nikt pisac o samych superlatywach na temat tego urzadzenia, jak to bylo na poczatku forum. Pewnie jak dodam zdjecia z nacieciami, to beda wmawiac, ze nie robilam Body jettem tylko inna metoda..... Macie racje, zastanawiajace jest to, ze jedne osoby nie moga przebolec tutaj, ze body jett sie u nas nie sprawdzilo i za kazdym razem probobuja podwazyc nasza wiarygodnosc... - co jest bardzo dziwne bo NIKT NIE UWAZA - ze czasami komus moze sie udac i po prostu bedzie zadowoloby z efektow. Albo te osoby sa bardzo ograniczone i buduja tylko i wylacznie swoj swiatopoglad na wlasnych doswiadczeniach i nie potwafia zaakceptowac, ze rzeczywistosc wcale nie jest taka jak one mysla :)) albo po prostu to jest tania reklama. Tez mam taka nadzieje, ze osoby myslace i inteligentne zobacza, ze zdjecia sa prawdziwe. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K臋skasmaku
Przeczyta艂am chyba ca艂y topik i zdecydowa艂am si臋 odessac moje znienawidzone bryczesi膮tka. Rozwa偶a艂am dr Witwickiegi i dr Turczy艅sk膮. Por贸wnanie zdjec przedstawionych przez forumowiczki brzucha dr Turczynskiej i ud dr Witwickiego na korzysc dr Turczynskiej. I tak, m膮偶 zawi贸z艂 mnie, dwie godzinki i moja pupa nie zwraca swoja wielko艣ci膮 uwagi wszystkich pan贸w na ulicy. Nie bed臋 pokazywac na fotosiku, ale jezeli ktos jest zainteresowany, mog臋 podac gdzie mozna obejrzec moja pup臋 na zdjeciach przed i po. Je偶eli kto艣 jest zainteresowany, prosz臋 o maila. Ja r贸wnie偶 nie wierz臋, 偶e po zabiegu nie ma efekt贸w, efekty s膮. Nie jestem zadn膮 osoba reklanuj膮c膮 偶aden gabinet. Szobero, Tobie wsp贸艂czuj臋 i rozumiem Twoje rozgoryczenie z nieudanego zabiegu. B臋d膮c na Twoim miejscu r贸wnie偶 by艂abym w艣ciek艂a, ze sie nie uda艂o. Powinnas sobie poiprawic. Z drugiej strony ciesze sie, ze ja wybra艂am dobrze i ze jestem zadowolona. Drogie Panie nie powinnyscie sobie dokuczac, tym bardziej, 偶e mamy czy mia艂ysmy podobne problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Histeryjnuk
Dlaczego nie mozna otworzyc zamieszczonych zdjec? Jestem osoba zainteresowan膮. Kto w Poznaniu robi ta metod膮? Jade do Warszawy do Gumkowskiego na konsultacje w sprawie nici, chc臋 zasiegnac opinii jego nt tej metody, co on uwa偶a. Opinie sa r贸zne, zalezy od osoby. Ale opinia Gumkowskiego przesadzi o wszystkim. Jak on powie OK to robi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela z wesela
K臋ska BEZ smaku tak tak jasne :) do wyboru przy BJecie mamy tylko Pana dr Witwickiego i turczy艅ska . oczywi艣cie, ze przy takim por贸wnaniu chirurg plastyk z Warszawy nie 偶adnych szans. Co za bezm贸zgi reklamuj膮 ten gabinecik z sulecina???? Teraz to nawet jakby tuczy艅ska za darmo chcia艂a mi co艣 zrobi膰, to bym wola艂a jecha膰 na drugi koniec Polski ni偶 do niej. Cienko prz臋dzie, jak musi nadawa膰 takie bzdety w eter.

Udost臋pnij ten post

Do Bess79 Czy moglabys napisac do mnie na priv ? Mam kilka pytan...naprawde bardzo mi zalezy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie cierpi臋 oszust贸w
A ja zaczynam walk臋 z tymi naci膮gaczami, kt贸rzy mnie oszpecili!!!! Nie zostawie tego bez echa, s艂贸w mi brakuje jak barzdo potrafi膮 by膰 zak艂amani lekarze od body jet. Nikomu nie polecam tego zabiegu, to najwi臋kasza g艂upota jak膮 mo偶na sobie zrobi膰. Uczcie si臋 na cudzych b艂臋dach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
Kimi Zrobilas w koncu zabieg ? Bo pamietam, ze chcialas kiedys zrobic Body jet ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 K臋skasmaku
Mo偶e i ja jestem bezm贸zgiem, ale ty艂ek mi Turczy艅ska zrobi艂a fajnie. Du偶o mniejszy. Bezm贸zg i za 3 tysi膮ce mam 艂adny ty艂ek. Niekt贸re wydaj膮 kupe kasy i jak widac nazdjeciu nie jest za 艂adnie. Pozostawiam bez komentarza to "bezm贸zg". Wiecej na ta stron臋 nie bede wchodzi艂膮, bo juz nie mam problemu z ty艂kiem. A moje zdjecia mo偶na zobaczyc na zstronie Turczy艅skiej. Sa od razu po zabiegu, za kilka dni jak sie wygoi, przesle jej zdj臋cia aktualne. I jeszcze raz powtarzam, nie reklamuj臋 gabinetu, po prostu jestem zadowolona. Gdybym wiedzia艂膮 wczesniej, ze bedzie taki rezultat tego zabiegu zrobi艂abym to du偶o wczesniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PalomaSendejska
Wesz艂am na to forum, bo zobaczy艂am zdjecia tego brzucha. Mia艂am co prawda zabieg lipolaserem Paloma, jestem bardzo zadowolona, ale zesz艂a mi po艂owa brzucha. Mia艂am z odsysaniem. Ten brzuch na zdj臋ciu robi wra偶enie. Ale m贸j po Palomie te偶 jest duzo lepszy. Paloma to dobry zabieg i go polecam.

Udost臋pnij ten post

Witam, czy robila moze ktoras z was zabiego Body jet w Sopocie? Bardzo prosze o odpowiedz - bylyscie zadowolone?, z gory dziekuje za info, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post