Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Mgdziucha
Um贸wiona jestem na Body Jeta na udka wewn臋trzne do Sulecina. Czy ktos robi艂 wewn臋trzne? Wszyscy tylko o bryczesach. Nawet nie wiedzia艂am o tej podwyzce, ale ja mam jeszcze w tym roku. Gdyby w przysz艂ym, to te偶 bym zrobi艂a, to jest taka duza r贸znica. Wczesniej robi艂am usta u pani Turczy艅skieji tez mam bardzo mi艂e wra偶enie. Nie jest bufonem jak inni lekarze. Kiedys robi艂am usta u pana doktora, kt贸ry jak posz艂am z reklamacja wyprosi艂 mnie z gabinetu. Usta od pani Turczy艅skiej s膮 super i dlatego zapis膮艂m sie na udka wewn臋trzne.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zastanawiaj膮casi臋jeszcze
Witam, czy mog艂abys podac mi namiar na stron臋 lub numer telefonu do Sulencina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cornelik111
Mdziucha, daj znac co z ta cena bo tez przymierzam sie do zabiegu pod koniec stycznia lub na poczatku lutego....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga1977
Zapisa艂am si臋 na zabieg na 05 stycznia 2011 po d艂ugich wahaniach. I w ko艅cu czuj臋 zadowolenie 偶e podj臋艂am t膮 decyzj臋. Moj膮 zmor膮 s膮 grube uda, ile bym nie wa偶y艂a one zawsze pozostaj膮 grube. Tylko dlatego zdecydowa艂am si臋. Nie z p贸j艣cia na 艂atwizn臋, bo ka偶d膮 diet臋 doprowadzam do ko艅ca i osi膮gam rezultat...wagowy, bo niestety sylwetka , a w szczeg贸lno艣ci niekt贸re jej parti臋 pozostawiaj膮 do 偶yczenia. B臋d臋 go robi膰 u Pani Kasi Turczy艅skiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwka00
Ten w膮tek powinien sie nazywac BODY JETT U TURCZYNSKIEJ - ohydna reklama taniego gabinetu. Jestescie juz wszedzie - tak namolnego PR-u dawno nie widzialam. Zero konkretnych informacji tylko w kolo macieju o Katarzynie... Sick ! Zabieracie miejsce do innych konkretnych wpisow na temat tego zabiegu, naprawde drogie Panie zalozcie sobie osobny watek zamiast robic ludzi w balona. Efekt - tylko Sulecin jeszcze robi tu wpisy - reszta zazenowana tania reklama nawet sie przestala odzywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justynasz
Zgadzam sie w pe艂ni z poprzedniczk膮. Sama szukam konkretnych informacji, ale gdy natrafiam na Sulencin, nawet sie nie wczytuje, swoj膮 namolno艣ci膮 robicie jej antyreklam臋. Co gorsza wiele w膮tk贸w na Kafeterii jest przez namolnie reklamujace panie opanowana, co irytuje i zmusza do poszukiwania informacji na innych forach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwka00
Justynasz to sa naganiaczki Turczynskiej. Akurat mialam ta " przyjemnosc" popatrzec na inne wpisy gdzie uporczywie przekonuja o cudach jakie dzieja sie w tym tanim gabinecie- szkoda, ze wklejaja te same wpisy, widac ze im sie wena tworzcza skonczyla i pisza ciagle o tym samym. Postanowilam przeczytac cale forum i znalazlam wpisy o tym ile osob jest niezadowolonych z uslug tej Pani !! Ta Pani Turczynska jest na czarnej liscie chirurgow plastykow !! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3593439&start=30

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwka00
08:32 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Koliwka Do czarnej listy dorzucam Katarzyne Turczy艅sk膮 z Sul臋cina,partacz bez kwalifikacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cena odpowiednia do warunk贸w byle jakich i poziomu 艣wiadcze艅!!!!!! 08:34 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Roki Potwierdzam-Beznadziejna p.Kasia leci na szmal,nie na profesjonalizm niestety,nie kt贸re g艂upie da艂y by se wyskuba膰 byle taniej,ale oszpeci was ta baba! 07:30 [zg艂o艣 do usuni臋cia] nauczycielka geografii Te偶 by艂abym sk艂onna dorzuci膰 p.Kasie z Sul臋cina,zarzuty s膮 s艂uszne niestety,ale taka cena jakie us艂ugi Wiele rzeczy mi si臋 nie podoba艂o!,pisa艂am o nich na forach po艣wi臋conych lipolizie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 48alicja
witam,robi艂am body jet w maestrii /krak贸w/ Brzuch,boczki i wewn.kolana 8 tys.promocja, i tylko 600ml t艂uszczu ,ale sama zdecydowa艂am zm臋czona strachem ,偶e ju偶 wystarczy .T艂uszcz s艂abo si臋 wyp艂ukiwa艂 ,nie wiem od czego to zale偶y,zabieg nie bola艂 ,troch臋 nieprzyjemny.Po zabiegu nie s膮czy艂o si臋 prawie nic ,bez tabletek p/b贸lowych,nie mam te偶 siniak贸w,troch臋 kolana i w miejscu wk艂u膰 .Og贸lnie polecam lekarza i klinik臋,czekam na dalsze zabiegi , efekty ocenie na ko艅cu.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 quaska
Nie wiem dlaczego zaraz sie pojawia tak duzo wpisow jak ktos napisze o Sulecinie, przeciez nikt was nie zmusza zebyscie tam jechaly. Ja bylam wlasnie dzieki temu forum tutaj i nie zaluje. Dzieki temu forum bylam tez we Wroclawiu u doktora Jarlinskiego i tez nie zaluje. Sulecin ma wiele pacjentek, na pewno wiele jedzie tam z powodu ceny ale wiele tez dlatego ze tam sie jednak najwiecej robi zabiegow smartlipo, bj a teraz thermage. Nie rozumiem po co tutaj sie tak wykrzykuje, jak ktos jest przekonany ze ten gabinet jest do niczego to przeciez nie musi tam jechac. Opanujcie sie dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HelenKopyt
W Sul臋cinie zrobi艂am brzuch i boczki a teraz uda i kolana. I nikt mi nie bedzie wciska艂 ciemnoty, z tam jest tak 藕le. Tam jest bardzo dobrze. Ja jestem z obu zabieg贸w zadowolona. Napisac mo偶na wszystko, na topiku czarna lista chirurg贸w sa najbardziej znani plastycy w Polsce. I to wszyscy. Mi Pani Turczy艅ska tak poprawi艂a figur臋, 偶e jestem teraz idealna. No, troch臋 jeszcze siniaczk贸w na nogach i jak zejd膮 to pobij臋 ka偶d膮 dwudziestk臋 na pla偶y. A , jeszcze jedno i r贸wnie wazne, trzeba byc idiot膮, zeby p艂acic za zabieg w Warszwie 12 000z艂 i miec nier贸wnosci. Ja za swoje obrzarstwa od pasa w d贸艂 zap艂aci艂am dych臋 i mam super figur臋. 艢mieje si臋 z takich gwiazd jak Szobera, kt贸ra nie moze prze偶yc 偶e komus si臋 uda艂o i to w Sul臋cinie. Nie dziwie si臋, 偶e tam je藕dzi tak du偶o os贸b. Rozs膮dek przewa偶a. Wiecie juz o tym, 偶e zabiegi b臋d膮 drozsze o Vat o 23%? Dobrze, 偶e zd膮偶y艂am. Zaoszcz臋dzi艂am na moich 4 obszarach 4600z艂. Zosta艂o mi na nowe ciuszki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwaxoxo
Helen, Obys sie nie zesrala z tym sulecinem tylko :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MMMMMMalutek
No, wiesz, ja mia艂am akurat Body Jet na kolana. Jeszcze mnie bol膮 przy chodzeniu, a le widaz 偶e sa du偶o szczuplejsze. Mo偶e nie powinnam pisa, bo na tym forum to nie modne ale tez zabieg mia艂am w Sulencinie. W艂a艣ciwie to nic nie moge temu miejscu zarzucic, Pani Doktor te偶. Przeczyta艂am duzo na temat Sulencina i tych niezadowolonych os贸b jest bardzo ma艂o w por贸wnaniu z iloscia zadowolonych. Moja bratowa przeczyta艂膮 forum i pojecha艂a do Sulencina na brzuch, a potem ja na kolana. Oczywiscie bratowa tez zadowolona, a brzuch mia艂a brzudki po cesarce i za duzo sk贸ry. Nie pojecha艂膮m do Sulencina ze wzgl臋du na to, ze tanio, a ze wzgledu na to, 偶e brzuch bratowej wygl膮da swietnie. Jakos obie nie ze..... 艂y艣my sie a obie jeste艣my zadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfeee
warto by by艂o aby wszystkie zadowolone osoby z sulecina za艂o偶y艂y osobny topik na kaferi bo juz sie nie dobrze robi od czytania tego badziwia. Czasmi robiac dobrze wca艂e dobrze nie wychodzi ... a tak swoja droga to nie wiedzia艂am, ze body jet jest tak 艣wietny ze nawet nadmiar sk贸ry usuwa (?) my艣la艂am, ze w takim wypaku pomaga tylko plastyka brzucha. A to dobiero rewelacja z Sulecina :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka73
na nadmiar sk贸ry- body jet?????????????????? co najmniej dziwne

Udost臋pnij ten post

Dziwi臋 sie, 偶e macie ochote dalej oczerniac Sul臋cin, pomimo zadowolonych du偶o os贸b, nie moge zrozumie膰 zawisci kobiet, lub innych klinik, Chcia艂abym przeczytac co艣 co dotyczy B J , jestem ju偶 miesiac i nic innego nie czytam tylko oszczerstwa, Prosz臋 o kontakt osoby, kt贸re s膮 juz miesi膮c po i jak cia艂o wygl膮da, Ja mia艂am BJ PLUS laser obkurczaj膮cy sk贸re , jestem bardzo zadowolona z Pani Doktor , kt贸ra interesuje si臋 po zabiegu swoimi pacjentkami, Prosz臋 si臋 dopasowa膰 do tematu, bo ca艂y czas schodzi na inny plan, POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maalaai
Niebiesko oka - ja robilam body jet na kolana, rowniez po nim laser obkurczajacy. Wyszlo super ale niestety skora nie obkurczyla sie idealnie, bede chyba robic thermage na kolana bo czytalam opinie i podobno po skora sie ladnie wciaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plastyka brzucha
to ostatecznosc Posz艂am na konsultacj臋 do chirurga plastyka w moim mie艣cie, diagnoza : plastyka brzucha jako jedyny ratunek na wisz膮c膮 sk贸r臋 na brzuchu, innej metody nie ma, wizja blizny przez ca艂y d贸艂 brzucha nie podoba mi si臋. zasada bezsensownej zamiany, a operacja bardzo powa偶na, zawsze cokolwiek moze pojsc nie tak Jakis czas temu przeczyta艂am na stronie jednej z najlepszych klinik w Polsce, IQ Medica w Warszawie, ze zabieg Body Jet polecany jest dla kobiet po ci膮偶y, chodzi o t艂uszcz i wiszaca sk贸r臋. Pojecha艂am na konsultacj臋 i 偶eczywiscie uzyska艂am potwierdzenie tego. Na wszelki wypadek wzi臋艂am opcj臋 ze SMART LIPO i omin臋艂a mnie plastyka. Brzuch jest 艂adny, a sk贸ra j臋drna. Niepotrzeba plastyki brzucha. Ci lekarze, kt贸rzy nie maj膮 ekskluzywnego sprz臋tu jak Body Jet czy SmartLipo powiedz膮 ci, 偶e tylko plastyka, bo maj膮 skalpel i ci sk贸r臋 wytn膮, ale co dalej z blizn膮? Jak masz podobny problem z brzuchem, a s膮dz臋 po twoim wpisie, ze by艂as w nieodpowiednim miejscu, idx tam gdzie maj膮 Body Jet, wszystko ci wyt艂umacz膮 jak sie obkurcza sk贸ra i co mog膮 dla ciebie zrobic.

Udost臋pnij ten post

Dziekuj臋 bardzo za podpowiedz, na pewno skorzystam , bardzo fajna metoda, , jak czyta艂am troche bolesna, ale c贸偶 nie zrobimy dla swojego cia艂a aby by艂o idealne, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelia1234
Zainteresowa艂a mnie ta metoda, prosz臋 o podpowied藕 w jakich miastach wykonuje sie Body Jet. Chodzi mi o brzuch i biodra. Poci膮偶owa sprawa sprzed 5 lat. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

do Kornelia 1234 B J najlepiej szuka膰 nie daleko swojego miejsca zamieszkania, oraz po sprawdzeniu lekarza , prosz臋 i艣膰 do min 3 lekarzy, potem podj膮膰 w艂asciw膮 decyzje, Ja jestem r贸wny miesi膮c po Bj , brzuch , boki , bryczesy , wzie艂am na raz du偶o wi臋c ci臋偶ko by艂o , ale jest to warte poswi臋cenia czasu, b贸lu i pieni臋dzy, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DUZIAKBRZUCHOLEK
A czy duzy brzuszek BodyJet te偶 sie sprawdzi? Mam prawie 100cm w pasie? Ja nie chc臋 efektu smuk艂ej dziewieczki, ale po prostu zmniejszenie, chocia偶 10centymetr贸w, Wiem, ze nie schudn臋, nie mam silnej woli, a chcia艂oby sie jakotako wygl膮dac Nier贸wnosci mnie nie strasz膮, bo i tak nie mam si臋 przed kim rozbierac Wiodzia艂am amerykanskie film o mega liposukcjach, czy BODYJETM te偶 to robi膮? Jakie s膮 Pa艅 opinie, czy kto艣 z was by艂 w poodbnej sytuacji? Prosze o pomoc. Wstyd mi isc na konsultacj臋, nie wiem czy mnie nie wy艣miej膮, czy nie powie mi lekarz, gruba babo najpierw schudniej a potem przyjd藕 do mnie. Tego boje sie najbardziej, chyba bym sie pop艂aka艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabrysiakkszes
O, na pewno polec膮 Ci farme pi臋knosci w Sul臋cinie.

Udost臋pnij ten post

Witam, z tego co sie naczyta艂am to B J to korekcja mniejszych obszar贸w, na pewno jakis efekt b臋dzie ale nie spektakuarny, to raczej chyba liposukcja stara metod膮 , Ale jest tylu lekarzy , ze lepiej isc do nich i oni doradza najlepsza metod臋 Ale na pewno warto zacz膮c co kolwiek mo偶e najpierw B J , potem dieta , cwiczenia , czas i sie uda, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DUZIAKBRZUCHOLEK
Dzi臋kuj臋, lepiej mi zie zrobi艂o. Masz racj臋, bez diety i cwicze艅 to tez niue moze byc. Poszlam spac o 3 w nocy, tak膮 deprecheche za艂apa艂am. Czemu ja tak wygl膮dam? Ka偶da dieta nieskuteczna, zacze艂am chodzic na si艂ownie , to brzuch nic nie spadl, tylko uda mi spot臋rznia艂y. Nie, nie, nie, od dzisiaj biore sie za siebie. Jeszcze tyle zycia przede mn膮, czemu w takiej postaci, nie. Zawsze z diet膮 u mnie jest tak, ze nie widz臋 efektu, odchudzam sie tydzien, dwa, trzy i nic nawet kilkgrama nie jest mniej. Obmyslilam plan. Jakby mi troche z brzucha uby艂o, no, przez zabieg , to moze zal by艂oby mi to zmarnowac i odchudzi艂abym sie dalej. Mam decyzj臋. Podzwoni臋, przecie偶 mnie nie widz膮, zapytam co i jak. M贸wisz, 偶e polec膮 mi Sulencin? Od czegos trzeba zacz膮c.Namiary pewnie s膮 na googlu. Nie, nie, nie, jak nie bed臋 odwazna to wszystkie sylwestry sp臋dz臋 w 艂贸偶ku s艂uchaj膮c sztucznych ogni. Nie, koniec z tym grubastwem. KONIEC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczuplajsza:)
tylko nie bierz na serio tej farmy piekono艣ci w Sul臋cinie, a swoja droga to niez艂e okre艣lenie :) dobre, dobre :D :D grunt to dobre nastawinie i podejscie. M贸wi膮 dla chc膮cego nic trudnego :) tak trzymaj. ja tez katowa艂am sie 膰wiczeniami i dieta ale pono膰 sa takie miejsca, ktorych 膰wiczeniami i dieta nie odchudzisz. U mnie tak by艂o. W prawdzie BJ nie sprawi艂 cdu ale czuje sie 艣wietnie i brzuch mam taki jak chcia艂am o niebo mnijeszy a taki mia艂am cel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy!
Codziennie kilka nowy artyku艂贸w, wiadomo艣ci o naszych specjalistach, najwi臋kszy katalog Specjalist贸w, Klinik, Gabinet贸w i SPA. Konkursy z cennymi nagrodami w postaci markowych kosmetyk贸w, zabieg贸w oraz wiele niespodzianek dla Ciebie !!! www.feelbeauty.eu Zyskasz tylko czyst膮 wiedz臋, konkret膮 informacj臋. Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Udost臋pnij ten post

Body jet zrobi艂am w Warszawie. Nie powiem gdzie, bo zaraz us艂ysz臋 ze jestem z konkurencji, ale przestrzegam przed lekarzem Mariuszem Gregorczykiem. Pewnie ju偶 ze 2 razy zmieni艂 miejsce wykonywania zabieg贸w, bo kliniki nie chca z nim wsp贸lpracowa膰. Spota艂am jeszcze kilka dziewczyn chodz膮c na zabiegi poprawkowe i masa偶e. Tak偶e z Sul臋cina by艂y te zadowolone jak i oszczpecone. Wielkim s艂awom warszawskim tez niezawsze wszystko wychodzi. Niewazne wiec gdzie si臋 p贸jdzie. po prostu trzeba miec szcz臋scie i trafi膰 na dobry dzie艅 chirurga. PS. Szobera po prostu wsp贸艂czuj臋,ze wdajesz si臋 w dyskusje z ta mafi膮 zwi膮zan膮 z medycyna esteyczn膮. Przy okazji jak Twoje n贸zki. Poka偶esz je w tym roku na plazy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DUZIAK BRZUCHOLEK
Wczoraj dzwoni艂am do klinik, numery s膮 na stronie o Body. Dodzwoni艂am sie tylko do pani Turczy艅skiej, nikt poza ni膮 nie odebra艂 telefonu, nawet jedn膮 z kom贸rek wy艂膮czono jak dzwoni艂am i p贸藕niej ju偶 nie odbierano. a ja chc臋 od razu, 偶ebym sie nie rozmyslia艂a. Pani Turczy艅ska bardzo mi艂a, wyt艂umaczy艂a mi wszystko dokladnie. To racja, 偶e nie mo偶na po Body Jet tyc bo t艂uszcz na brzuchu mo偶e zr贸w sie zrobic. Nia ma cud贸w na 艣wiecie. To nie jest tak, 偶e robie zabieg i jestem pi臋kna i szczup艂a, bez swojej pracy nad sob膮 nic nie b臋dzie., Trzeba p贸藕niej si臋 do maxa odchudzic i jestem tak nastawiona, 偶e to zrobi臋. Zabieg potraktuj臋 jako pocz膮tek 偶ycia z nowa figur膮. Pani Turczy艅ska kaza艂a wys艂ac mi zdj臋cia mailem, wys艂a艂am i p贸藕niej do mnie oddzwoni艂a i powiedzia艂a, 偶e sam brzuch u mnie nie da do ko艅ca zadowolenia, 偶e trzeba zrobic i boki, w贸wczas ubytek w obwodzie b臋dzie du偶y. Powiedzia艂a mi, 偶e nie obiecuje klientkom ilo艣ci ubytku w centymetrach, stara sie, 偶eby jak najwi臋cej, ale gwarancji p艂askiego brzuch nie daje. Sprawa postawiona jasno i to mi si臋 podoba. W 偶yciu ceni臋 szczerosc. tak zrobi臋, jestem zdesperowana. Zgadzam si臋 na wszystko, jestem w takim dole psychicznym, 偶e musz臋 co艣 zrobic. Kaza艂a mi zrobic krew w laboratorium na g艂odno, id臋 w poniedzia艂ek i trzeba Jej wys艂ac. Termin um贸wiony, zlaiczk臋 od razu w p艂aci艂am. Hotel zarezerwowany. Te decyzje w 偶yciu, kt贸re podj臋艂am na gor膮co zawsze przynios艂y mi dobre rzeczy, my艣l臋, ze tym razem te偶 tak b臋dzie. Nie moge ju偶 na siebie patrzec. Nie boje sie ani b贸lu, pani Turczy艅ska m贸wi艂a, 偶e m偶ze bolec, ani tego, 偶e jad臋 sama tak daleko. C贸偶, musz臋 sobie sama radzic, nowe 偶ycie do czego艣 zobowi膮zuj臋. Po wczorajszej rozmowie jest mi znacznie lepiej. Wam te偶 dzi臋kuj臋 za wys艂uchanie, za zrozumienie, za to, 偶e jest to forum, za to, 偶e nie wy艣mia艂y艣cie mnie. Dziekuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga1977
Jestem 4 dzie艅 po.....mam straszne obrz臋ki wok贸艂 n贸g, jak poduszki, ledwo chodz膮. Nogi z tej opuchlizny s膮 grubsze ni偶 przed zabiegiem. Czy kto艣 tak mia艂 i co mo偶na zrobi膰 偶eby ten obrz臋k schodzi艂. Masuje i smaruje ma艣ci膮 na obrz臋ki, ale to nic nie daj臋. Jak macie skuteczne sposoby czekam na porady.

Udost臋pnij ten post