Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość Jeny Lopez
do Olki prawdziwa kobieta nie daje sobą tak pomiatać, nie daje sie ponizać ani szmacic slowami a tym bardziej milczeniem. Prawdziwa kobieta ma swoja godnosc i honor, zna swoją prawdziwa wartosc i pogardza takim pseudomężem o nibyrodzinnym nastawieniu, takim moczykijkiem jak on.

Gość olka_zdrada
Jestem, a co?? Wczoraj byłam w sądzie ... złożyłam pozew ufff Kazałam mu przelać połowę oszczędności i nareszcie czuję się wolna. Wiem, wszystko jeszcze przede mną ;)

naprawde??????????????? jezu Okla a ja sie balam,ze on ci cos zrobil................... powiedzialas mu?

Gość olka_zdrada
Z nim już nie mam o czym rozmawiać

Gość olka_zdrada
Nie

Gość olka_zdrada
Sama nie wiem, nibt mi lzej na sercu, ale ... no właśnie jakoś dziwnie

Gość do Olki
pierwszy krok juz zrobilas :) teraz trzeba pomyslec o mieszkaniu... czy ty sie wyprowadzasz czy on...?

Gość meski punkt widzenia
Witaj Olka, rzeczywiscie Pana i Władcę zamuruje jak dostanie zawiadomienie. A nie pytał po co Ci oszczędności i skąd masz nagle taki pomysł? stawiam na to, że strasznie się wściekł...?

Gość do olki
zlozenie pozwu to dopiero poczatek....moja przyjaciolka zlozyla pozew 14 lutego (taki prezent walentynkowy), tez bez zadnej rozmowy, tydzien potem wynajela mieszkanie, dwa tygodnie potem sie wyprowadzila......... Teraz trzy lata po , ma nowego faceta ktory ja kocha, mieszkaja razem od roku, kupila mieszkanie na kredyt, ale juz tylko na siebie bo tamto bylo bylego meza i nie chciala byc nigdy wiecejw takiej sytuacji.....

Ola, badz dobrej mysli i badz twarda bo jak dostanie zawiadomienie to dopiero moze wpasc w furie ;)

Gość olka_zdrada
No tgo się obawiam ...

Gość Basia_Intercyza
Pamiętajcie kobietki, że zawsze jak dysponujecie wiekszym majatkiem albo wlasnym lokum to podpisujcie intercyze, gdy Wasz "kochany" chce się wżenić w hajs lub mieszkanie, bo potem sedzia podzieli Wasz majatek na pół, a truteń, który pod00pić se chciał i nic nie wniósł zabierze krwawicę Wasz!

Gość do Olki
i zamierzasz z nim mieszkać jakby nic sięnie stało?

teraz chyba bedzie ci najtrudniej.... w ciągu dwoch tygodni powinien dostac zawiadomienie, czy powiedzieli ci inaczej? to chyba bedzie najdluzsze dwa tygodnie na swiecie

Olka, czy jedna flaszeczka martini Ci na dzisiaj wystarczy? ;)

Gość do Basia_Intercyza
święta racja ale nie na darmo mamy przysłowie, że mądry Polak po szkodzie ;) gdy ludzie biorą ślub to bywa że są sobą bardzo zaślepieni i nie podpisują intercyzy. W ogóle są nieliczne przypadki, żeby jakaśpara spisała taki dokument.W Polsce przyjęło się myślenie, że intercyza chroni małżonków przy rozwodzie a to nieprawda. Przydaje się w wielu innych przypadkach, ale do tego trzeba dojrzeć....

Gość do olki
Ola chyba ciezko ci teraz będzie.... pretekstu do rozmowy szukac juz nie musisz, mozesz po prostu schodzic mu z drogi i omijac jak sie da.... ciekawe czy mąż zauwazy jakas zmiane w Tobie...?

Gość do olki
najtrudniejszy jest chyba ten czas jak bedziesz czekac na moment kiedy on sie dowie, chyba ze w zlosci wyrzucisz mu to wczesniej..... szkoda, ze teraz nie pojedzie na tydzien na delegacje on albo Ty :( jak cos to pisz tutaj, zawsze Cie ktos pocieszy, ja sledze od poczatku,chociaz jeszcze sie nie wypowiadalam ale dobrze zrobilas, teraz jest trudno potem bedzie Ci lepiej badz dzielna!!!

Gość olka_zdrada
No chyba flaszka nie starczy ...

Gość olka_zdrada
Chciałabym gdzieś uciec, daleko, bardzo daleko ...

Gość do olki
teraz to tylko można nadać tytuł temu oczekiwaniu "sypiająć z wrogiem" ... śpicie nadal w jednym łóżku? ;)

Ola a komuś w ogóle mówiłaś czy póki co dusisz to tylko w sobie?

Gość olka_zdrada
Mówiłam koleżnce w pracy, mamie powiedziałam, że to koniec, ale na jej wsparcie nie mogę liczyć. Mam nadzieję, że z czasem jej przejdzie złość, nerwy, żal.

Gość zobaczysz
na pewno z czasem jej przejdzie, jest w końcu Twoją mamą!!! na razie jest zła, zwłaszcza jak czytałam, że go uwielbia... niech uwielbia dalej, nie musi zmieniać swojego nastawienia do niego z racji waszego rozwodu. Lubi go a jakos nie zabolało ją że Cie zdradził z jakąś lafiryndą?

Gość gwiazdeczka1981
jestem z Toba Ola 🌻 mi juz dzisiaj troche lepiej podalas, ze to przez zdrade czy w ogole przez wszystko? co napisalas w pozwie? ktos ci pomagal?