Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość bajaderka z kremem
zobaczycie,że będzie lepiej. Na początku dzieciaczkom jest trudno, mój trzylatek wtedy też pytał.... teraz już nie pyta. Wydaje mi sięnawet że bardziej lubi mojego nowego partnera niż własnego ojca ;)

Gość olka_zdrada
Mam taką nadzieję i zadaje sobie sprawę że nie przyzwyczają się w ciągu tygodnia ani dwóch, wiem że potrzebują więcej czasu.

Gość bajaderka z kremem
zawsze im powtarzaj że tato je bardzo kocha i jak tylko będzie mógł to pobawi sie z nimi w wolnym czasi :) no i oby wtedy ojciec rzeczywiscie stanął na wysokości zadania i sie nimi zajął a nie że daje je do babci i ma problem z głowy :o

Gość ewcia 1974
Dobrze tak powiedzieć komuś kto stoi z boku. Co powiedzieć dziecku jak tatuś przyjeżdża i nie ma czasu pobawić się z dzieckiem bo ogląda telewizję ? Albo jak jest wnerwiony, zły i ciągle się go czepia. Myśli że jak zabrał go w góry na jeden dzień to był dzień dobroci raz na 3 tygodnie. Totalna olewka- nic nie będę tłumaczyła małemu. Jakby tak strasznie mu zależało to byłby teraz z nim w czasie choroby a nie z kochanicą.

Gość bajaderka z kremem
Ewa, ja też to przechodziłam.... niestety :(

Gość ewcia 1974
W ogóle nie wiem po co on przyjeżdża. Podejrzewam ,że coś kombinuje przed sprawą.W ogóle to już mi tak namotał w głowie po tym weekendzie że ja już nic nie wiem. Wszystko znowu sobie ułożę przyjedzie i znowu wszystko diabli wezmą.Nie wiem na co on liczy???

Ewa facet Tobą po prostu manipuluje, Nie wiem czy czytalas caly topik ale to co pisala Olka o swoim mezu czasami nie miescilo sie w glowie ;) jak nie wyzywał to kpił, ironizował, zastraszał, odwracał kota ogonem,że to ona jest przez kogoś manipulowana a tak naprawdę to on swoim zachowaniem manipulował jej myślami! I Twój teraz robi to samo-gra na Twoich uczuciach,oszukuje dziecko że widzi dalej ten sam dobry układ między Wami. Wie,że jako kobieta złamiesz się miłymi słowami i czułymi gestami. Dlatego musisz w sobie znaleźć prawdziwą siłę,żeby odrzucić to wyobrażenie o mężu sprzed wielu miesięcy, bo to juz nie jest ten sam facet!!! On manipuluje Tobą Ewka i tylko Ty sama możesz stawić mu czoła bo jak ulegniesz to na zawsze zostaniesz w tym bagnie. Bądź silna taka jak Ola!!!!!!!

Gość ewcia 1974
Pozwu napewno nie wycofam.. Co ma być to będzie !!! Boję się tylko tych jego przyjazdów. Staram się być silna ale to mnie przeraża. Przyjedzie przytuli, pocałuje jak gdyby nic się nie stało. On chce mieć chyba 2 domy?/Z tego nie potrafi zrezygnować, a z niej też nie potrafi. I te jego zapewnienia postaram się a to według niego bardzo dużo znaczy . Dla mnie niestety to kolejna wymówka.

Gość ewcia 1974
On jest chyba jeszcze manipulator od tego Olki???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po tym co Olka pisze wnioskuję,że facet się conieco uspokoił? Olka-mam rację? chociaż jestem pesymistą i stawiam na jakąś ciszę przed burzą, tylko nie chcę straszyć biednej dziewczyny :o

Gość olka_zdrada
Nie kracz mi tu Męski, póki co uspokoił się i mam nadzieję że juz powiedział wszytsko co miał. on chyba zrozumiał że nie ma sensu ciągnąć tego wszystkiego, wie jak by wyglądało nasze życie. Aaa teraz powiedział, że mysli jak na nowo sobie poukładać zycie...

Gość ewcia 1974
Mój już sobie układa tylko nieoficjalnie. Oficjalnie to jeszcze czas do grudnia,, wspólne święta , sylwester itp.

Gość ewcia 1974
Olka a czy Wy w ogóle potraficie rozmawiać ze sobą. Bo u nas jest tak zawodowo i zimno. Ja się wnerwiam, on ucieka przed rozmową w telewizor i mówi, że ględzę.

Gość olka_zdrada
To było przy okzaji jakies tam rozmowy, na ogół nie odzywamy się do siebie.

Gość ewcia 1974
Tylko weźcie pod uwagę że do Olki przychodzi tylko po dzieci a ja mam go 3 dni 24 godziny na dobę w domu. Umizgi sa dalej niedługo to może nawet sex będzie;-). Ostatnio mu powiedziałam że pomylił chyba łóżka i kobiety. A on na to że znowu zaczynam. A na drugą noc zapytałam sie grzecznie gdzie śpi u dziecka czy u nas i usłyszałam tam gdzie ty!!!!!Ciekawe czy ta jego kochanica wie o tym !!!!!!

Gość taka se jedna dziewczyna
nie odzywamy się do siebie ucieka przed rozmową jeny dziewczyny jaka jestem z siebie dumna,że potrafiłam od takiego uciec

Gość ewcia 1974
Może jej sie spowiada co robi u nas. Chyba że ma naprawdę wolną rękę w tym co robi.

Gość ewcia 1974
Dobre męski zastosuję następnym razem ;_)

Ewa,mam wrażenie że facet nie traktuje Cię poważnie,co wiecej-nie traktuje poważnie tego co mówisz, Twojego zachowania. Dlatego właśnie bawi siez Toba w małżeństwo. Bo gdybyś przygotowała litanię i wrzuciła jego skarby do worka od śmieci z kateorycznym zakazem przekraczania progu mieszkania to pewnie zachowywałby sięinaczej. Powinnaś mu powiedzieć albo jest z nią albo z Tobą - czytaj: albo po tej albo po drugiej stronie drzwi wejściowych. i powinien byc koniec tematu. Im facet ma wiecej czasu tym gorzej dla Ciebie :o

Gość ewcia 1974
I tak będę musiała zrobić ( ta albo tamta strona drzwi wybór należy do niego) .A on bawi się ze mną w małżeństwo a z nią w zakochanie. Zdaję sobie sprawę że czas gra tutaj na moją niekorzyść a ja brnę w to dalej.

Gość ewcia 1974
Chyba im jestem starsza tym głupsza. Nie widze innego rozwiązania.