Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość ewcia 1974
Nie mogę zmienić zamków bo on też jest tutaj zameldowany i mógłby wejść z policją Już się nawet dowiadywałam !!!!!!!!

Gość to bardzo boli
wiec to z plusa nr... a moze po numerze jakos mozna tego kogos znalezc?? sa jakies stronki??

Gość moze kupuje starter
, uzywa przez miesiac , wyrzuca i kupuje nastepny :( zeby numer sie nie powtarzal za dlugo

Gość ewcia 1974
Ja tak właśnie znalazłam kochanicę mojego męża po numerze telefonu w googlach . Łącznie z miejscem pracy ale niestety bez zdjęcia:-(. Zdjęcie znalazłam w komórce tego GNOMA. Poprostu PORAŻKA. Ale cóż są różne gusta i guściki .

Gość olka_zdrada
Mam znajomego mojego znajomego

jesli wchodziła za często na konto Twojego męża na NK albo jeśli dawała mu jakieś miłe komentarze ;) bo kochanka albo siedzi dyskretnie w ukryciu żeby żona jak najpóźneij się dowiedziała, bo taki ma układ z mężem albo pokazuje się bo ową żonke ma w nosie ;)

Gość to bardzo boli
OLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOŻESZ MI????????????????????????????????????????

Gość to bardzo boli
MESKI---wkurzylam sie kiedyś i wykasowalam jego profil na nk... i poczte zablokowalam..takze przez internet sie niedowiem.. pierwsze co -- to wpisalam nr w google i nic:(

Gość to bardzo boli
olusiu kochaniutka !!!!!!!!!!!!!! pomozesz biednej duszyce????

Gość to bardzo boli
ta niepewnosc mnie wykańcza.. moj mąż w rozmowach naszych przez telefon mówil jedno---- bardzo mocno Cię kocham i nigdy Cię niezdradziłem... cokolwiek sie pytałam to tak odpowiadal i powiedzial ze jak wroci do domu to na spokojnie porozmawiamy.......... ehhhhh:(

jeśli zadałaś sobie trud przeczytania tego topiku od pierwszej strony to Olki też tak mówił :) ale nie zabieram głosu bo ja z nim w końcu nie gadałem tylko Olka i to ona powinna opowiedziec ;)

Gość to bardzo boli
wpisalam nr na stonie w której sie sprawdza do jakiej sieci nalezy i wyślwietlilo mi sie ze : Należy do sieci: Nieprawidłowy numer .. wiec tak jak mowilam----nieistnieje już :( nic wiec sie niedowiem........

Gość olka_zdrada
Coś chyba nie tak z tym numerem może cos pomyliłaś??

Gość do bardzo boli
nie znam zadnego zdfradzacza ktory sie przyznal ze zdradz jak go żona zapytala , z choinki sie urwalas?? co on ci ma powiedziec? jak ma ci to powiedziec? przez telefon? przeciez on nie chce cie ranic!!! to ze zdradza to niewazne to ze sie dowiesz to dramat i tragedi bo masz go w garsci

Gość olka_zdrada
Ja jak sprawdzałam podejrzany numer to mimo że był na kartę i mimo że jest nieaktywny to cały czas mówi że abonent jest niedostępny, nawet nr na karcie kilka miesięcy od nieużywania jest "zarazerwowany"

Gość olka_zdrada
sorry włącza się poczta od miesięcy

Gość olka_zdrada
Już pisałam jakiś czas temu przy okazji ustaleń ;)

Gość olka_zdrada
Ktoś tu mi mówi, że nie zrobiłam nic, żeby odnaleść kochankę, a co miałam zrobić??? Numer który miałam jako podejrzany jest na kartę i jest wyłączony cały czas, nie znam się na jakiś programach które znajdują wykasowane smsy z telefonów i wątpię żeby było to możliwe. Byłam u operatora i nie chcieli nic sprawdzić mimo całego mojego uroku osobistego.

Gość olka_zdrada
Proszę bardzo

Gość Przypomnij Ola a nie baw
sie w kotka mysze! 100 stron przeczytacto cięzko jest znalezc :P Stawiam ze sie nie przyznal , bo bys napisala po ludzku

Gość to bardzo boli
http://sms.pl/get_network.php to jest ten nr.. bardzo dobrze go sptrawdziłam i napewno sie niepomyliłam.. a co mi tam ..zapisze tu.. i tak mowia ze nie ma takiego nr.. 723-974-670 olu moze Ty mi pomozesz... a i jeszcze jedno--ta dziewczyna powiedziala mi ze on jest tylko ze mna ze wzgledu na dziecko, tzn. ze my wspolnie jestesmy razem tylko ze wzgledu na corcie i nic nas niełączy ---- skubaniec--zapomniał jej dodac ze od poczatku sierpnia tak sie u nas poprawilo ze jak wracal potrafilismy sie kochac po pare razy dziennie, a 20 sierpnia pierwszy raz zadzwonił pod ww.numer..