Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mąż

Nie chcę u niej mieszkać

Polecane posty

Gość wielka heca
to niech się doczeka :D Moje zdanie jest takie. Ożeń się, wprowadź do niej spłódź dzieci, otruj teściową, zabierz dzieci do swojego rodzinnego domu a narzeczoną (żone pozostaw na pastwę llosu)

Gość Przyszły mąż
Nie poddałem się tylko nie wiem jak Wam uświadomić, że ten problem naprawdę mnie boli :(

Gość boleć ma prawo
i co z tego? chciałeś rad to je masz a ty nadal swoje..... po cholerę więc pytasz?

Gość She83
normalnie rece opadaja. Rozmawiac ze soba nie potraficie. Nie dziwie sie twojej przyszlej malzonce ze tak bardzo walczy o swoj dom. Przeciez na samym poczatku powiedziala jak bedzie a ty jej przytaknales, nie powiedziales "nie". Wiec teraz tak nagle zmieniasz zdanie?? Kazdy by sie wciekl !!!!

Gość Przyszły mąż
tylko, że ja jej nie powiedziałem "nie" ja się tylko zastanawiam nad tym czy to wszystko ma sens :(

Gość wielka heca
zs ale się uczepiłeś gościa jeszcze w alkoholizm wpadnie :D

Gość nastanie koniec świata
a autor dalej bedzie pisał na kafe o swoim domu.😴

Gość wielka heca
a dlaczego nie dobrze? może wydrą koty teraz a potem siądą na dupach

Gość wiesz co jest twoją
miłością? dom twoich rodziców! wiec sie z nim ożeń!

Gość a co to twoi rodzice
to jakieś ciapy zyciowe, że nie potrafia zadbać o SWÓJ dom?! gdybys byl dojrzały to byloby dla ciebie oczywiste, ze bierzesz ślub i wijesz wlasne gniazdo a nie siedzisz na starym! widziales kiedys w jednym gnieździe dwie rodziny ptaków?:P

Gość widze ze płyta
wciaż niezdarta.

Gość Przyszły mąż
nie ale ile jest takich przypadków, że mieszka małżenstwo z rodzicami młodego. DLaczego u nas tak być nie może :D

Gość She83
bo jej matka nie da rady z 600 zl emerytury czy zasilku lub 1100 zl wynagrodzenia (o ile pracuje) utrzymac sama calego domu. Czys ty slepy jestes??? Jesli kobieta jest w gorszej sytuacji (a twoja ewidentnie jest) to nalezy jej sie pomoc. Zawsze tak jest ze pomaga sie temu kto jest w gorszej sytuacji !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciapo, jak cie rodzice wychowali???? Zero empatii !!!

Gość She83
a w ogole co na to twoi rodzice?? Kazdy normalny rodzic powiedzialby: rozumiem synku (corko) taka sytuacje i trzeba jej/jemu pomoc. To wasze malzensto i wasze zycie. Musicie decyzje sami podjac.

Gość heh smieszne to
Znajdź inną dziewczynę, która będzie chciala zamieszkać z Tobą i teściową i teściem po ślubie. Co za problem.

obstawiam ze koleś dociągnie do 20 podstron i topik zaliczy zgon :P

Gość Przyszły mąż
Tylko, że moja matka i mój ocice też się tego obawiają, że im nie starczy, bo już nie starcza. A skoro jej matka ma 1200 emerytury to kiego diabła decydowała się na kredyt? No po jaką cholerę?

Gość wiec Twoj rodzinny dom
jest Tobie wazniejszy niz Twoja przyszla zona? Widac, ze ja kochasz.... Masz wydumane problemy. A powinienes ja zrozumiec, ze jej matka jest sama. Nie badz egoista. Zreszta do tej pory sie z nia zgadzales i juz wydaliscie pieniadze na remont. I nie gdybaj, bo po co?

sluchaj moj narzeczony mnie kocha i zgadza sie u mnie w razie czego mieszkac. A dlaczego, bo po pierwsze chce zebym byla szczesliwa, po drugie on rozumie te sytuacje, ze moja matka tez jest sama i mamy duzy dom. Po trzecie on ma oboje rodzicow i rodzenstwo, wiec maja lepiej. A Ty moze sie rozstan ze swa dziewczyna, skoro juz masz watpliwosci. Niech se dziewczyna znajdzie chlopaka, ktory naprawde bedzie ja kochal...

Gość Przyszły mąż
Jej matka może być sama jeśli z nią ni zamieszkamy a moi rodzice NA PEWNO będą sami jak ich opuszczę

oni maja siebie nawzajem, ona zas nikogo. A zreszta.. Jestes piep....nym egoista. I tak wiesz swoje. Skoro tak wiele ludzi pisze co innego, to znaczy ze racja jest inna. Zostaw Te dziewczyne i wracaj do swoich rodzicow. W koncu to z nimi chcesz zyc. Mamisynek Wrrr Nie cierpie takich chlopakow.

Gość smutek w oczach
WSPOLCZUJE twojej dziewczynie ze trafila na takiego DZIECIAKA!!! powinna spiprzac gdzie pieprz rosnie!! bo bedzie miala meza TYLKO na papierze-w rzeczywistosci DZIDZISIA ktorego bedzie musiala obslugiwac!! twoja matka zrobila ci wielka krzywde nie uczac samodzielnosci!! po co ci zona jeli ty chcesz mieszkac z mamusia i tatusiem?????

Gość smutek w oczach
sorki ale az gubie literki na mysl ze tacy debile jak ty chodza po swiecie!!!!

Gość Przyszły mąż
jA CHCę MIESZKAć Z nIą W MOIM RODZINNYM DOMU A JEJ MATKA MOżE ZNAMI MIESZKAć RAZEM DOM JEST DUżY TO SIE POMIEśCIMY RAZEM