Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mąż

Nie chcę u niej mieszkać

Polecane posty

Gość wielka heco
Bo ona jest DDD i boi się odrzucenia :(

Kobiety maja przewaznie zanizona samoocene poza tym niektore sa malo ogarniete i jak juz znajda faceta to trzymaja sie go kurczowo

Gość wielka heca
a co to jet DDD

Gość wielka heca
a co to jes DDA

Gość wielka heca
no co to jest?? :D

Gość wielka heca
A DDD I JAK SIę TO LECZY I OBJAWIA??

Gość młotkiem się bada
w głowę cza mocno uderzać

Gość wielka heca
pałą go Staszek pałą. :D

Gość Przyszły mąż
W takim razie poradzcie jak mam sie przełamać i jak uświadomić to moim rodzicom, że nie tracą dziecka?

Gość Przyszły mąż
Zawsze jesteś taki uszczypliwy czy tylko od poniedziałku do piątku?

Zawsze jesteś taki uszczypliwy czy tylko od poniedziałku do piątku? tylko wtedy, gdy spotykam tak upartego prowokatora :-) kazdy ma swoj sposob, na zabawe, prawda? :-)

Gość takie tam duperele
A niby dlaczego Twoi rodzice mają Cię stracić na zawsze? Jesteś śmiertelnie chory czy co?

Gość wielka heca
jak ci ktoś daje w dupę to lubisz wkurać

Gość wielka heca
Nauczyciel się znalazł

Gość dorosły facet powie ci prawdę
kolego, małżeństwo to nie jest randkowanie1 dla mnie nie ma tłumaczenia twój, jej, dom , jej Matka, Twoi Rodzice, jak robicie taki krok do przodu to najpierw pomyslcie o czymś swoim, a u Rodziców to tylko na przetrwanie! Kolejna sprawa to jej Matka, kogo to interesuje że jest sama? niech sobie kogoś znajdzie bo tak sie żyć nie da! Masz racje że z pretensjami o to że inwestujecie tam a ciebie może kiedyś!! to jest normalna obawa o swoją przyszłość a nie materializm czy coś. Posłuchaj doświadczonego, jeśli teraz jest ci żal i czujesz sie gorzej to 100 razy się zastanów na ślubem i życiem z nią bo potem będzie tylko gorzej!! Osobiście postawiłbym sprawę jasno! albo ja albo mamusia! jak jest nie dojrzała to będzie Mamusia ale wtedy ty nie masz czego żałować!!

Gość noralnie facet żeni się
z dziewczyną a ty zenisz się z dziewczyną i jej mamusią :) to tak jak byś wziął laskę z dzieckiem tyle że tysiąc razy bardzie wkurwiająco :D

Gość ja tez jestm DDA i co
nie mam problemow z mezem, dziecmi a tymbardziej z mieszkaniem . mieszkamy sami za granica , gdzie nie ma rodziny itp .. nikt z nas nie chcial mieszkac katem z rodzicami , chcielismy sami budowac przyszlosc :) i zadna mamusia czy ich domy nam tego nei dadza :) autorze jestes wypalony straaasznie , kochasz ja?? nie, udajesz a ona mysli , ze ma wspanioalego faceta , wielka pomylka wielka , i zycie przegrane

noralnie facet żeni się z dziewczyną a ty zenisz się z dziewczyną i jej mamusią wnoszac jeszcze do malzenstwa swoich rodzicow ;-) (gdyby nie to ze to prowo)

Gość wielka heca
ona mysli , ze ma wspanioalego faceta , wielka pomylka wielka , i zycie przegrane skąd wiesz może poza tym że gość jest pojebazny to jest z nim ok dobry z niego dawca nasienia może :D

Gość hyht
a jezeli sytuacja by wygladala tak ze mialbys inna narzeczona i ona by nie chciala mieszkac u ciebie w domu z twoimi starymi tylko wziac kredyt i kupic nowe mieszkanie to co bys zrobil?

Gość szukałby dalej
lepiej na swopim niż teściową

Ale ja tego nie rozumiem. Remontujesz mieszkanie od swojej dziewcyzny i nawet jakby jej matka zmarła nie wierzę że wolałaby zostać tam niż w domku. Ma rację że mamy nie zostawi bo może ona wie o czymś o czym Ty nie wiesz. Ale jeżeli umrze przecież możecie sprzedać mieszkanie i wyremontować dom :-/ ale mi to problem

Gość nie on nie moze byc normalnyy
wszystko jej bedzie wypominal , dom , meble , tapety , dzieci , psa kota , jesli bedzie nie tak jak on chce to wszystko bedzie nie tak , gorszy niz baba jest

Gość Przyszły mąż
Mnie chodzi o to, że w moim rodzinnym domu też jest jeszcze sporo do zrobienia a jak zarazie wszystko skupia się tylko wkoło tamtego domu. A nawet jeśli tam zamieszkamy i będę odwiedzał rodziców, to i tak nie jestem w stanie niczego zrobić, bo niby jak jak będę tam tylko raz w tygodniu. No jak?

Gość wielka heca
Ciekawe tylko kto poleje wodę na młyn :D weźmy i popiszmy mu 66 stron porad i będzie ok :D