Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozna

3 minutowe odchudzanie

Polecane posty

Gość majka....
niezly ten zegar...przyda sie...thx....

Gość jfjfjjfj
tak vbedzie jeszcze widoczniej, tylko skopiowac i wkleic w miejsce adresu nawet bwz www beach-fitness.com/tabata/Tabata%20Clock%20v3.15%20(beach-fitness.com).swf

Gość karinavita83
No jfjfjfjf zegareczek rewelacjaaaaaa-wygodny jak trzaaaaaaaa... Dzisiaj 2 dzien pajacowania hahahah... czy to dzial,czy nie fajna sprawa-mozna sie troszke posmiac z zamej siebie :) PS czemu w tekstach wyslanych na forum wystepujá zmiany literek-moze to jakis znak diety cud ahaha.. Pozdrawiam Was moje Drogie Dziewczyny

Gość majka...
a ja mam dzisiaj zakwasy..;(

Gość majka....
jedna zaplacila....lepiej za to niz za tabletki

Gość nika333
ja też już jestem po 2 dniach 3min odchudzania. a wogóle to od 2,5tyg się odchdzam. Ważyłam 76,5kg, a teraz mam 72, chce schudnąć do 60kg, przynajmniej!!!! Myślę że te 3min nie zaszkodzą a jak pomogą to będę cała happy i napewno wam o tym napiszę. Mi mąż co 30sekund mówi zmiana:) Ja skacze na skakance, jest ciężko... ale schudnąć muszę. Daje sobie czas do kwietnia bądź maja 2010.

Gość 777lenka777
Dziewczyny to dziala! ja od 10 dni cwicze i mam -4,5 kg ;) W menu nic nie zmienilam, nadal jem 4-5 posilkow dziennie i wszystko na co mam ochote. Jedyne co to codziennie przed wieczorna kapiela cwicze sobie 3 minutowke tz 30sekunt wolnego biegu w miejscu na zmiane z 30sekundami szybkiego biegu ze wszytkich sil. po czym 30 brzuszkow i 30 razy podnoszenie "tyłka" :P :klade sie na plecy, uginam nogi w kolanach i podnosze tylek do gory ;) naprawde rewelacja ;)

Gość arahnofobia
cześć dziewczyny i witam!!! właśnie od kilku dni śledzę informacje o 3 min. odch. Dzięki Wam nie muszę kupować tych ćwiczeń, bo wszystko dokładnie opisałyście- chwała Wam za to. Już niebawem wskoczy mi 40-tka, a mam 170 cm i 73 kg. Nie lubię tej wagi bo mnie strasznie zdrowotnie męczy. A stosowałam różnorodne diety- ostatnio niełączenia i straciłam trochę kasy na dietetyczkę. Początkowo był efekt - 5 kg w miesiąc, ale już powróciłam prawie do wagi sprzed diety. Cóż życie i kłopoty "wiekowe" z przemianą. Zaczynam od jutra i dam znać co się będzie dalej działo. Po tym co czytam, to niezła gimnastyka no i kondycja musi być . Pozdrowionka. Pomyślności dla wszystkich ciekawych nowości wytrwałości dla niewytrwałych....

Gość majka....
hmm dziala czy nie...bo ja na razie za malo cwiczylam zeby ocenic

Gość lukasz8162
witam mam prośbę jeśli ktoś posiada 3 minutowe odchudzanie czy nie było by problemem wysłanie go... to mój e-mail lukasz8162@wp.pl z góry dzięki za pomoc...

Gość gedeonitka
UWAGA to działanie bardziej psychologiczne, zgadzam sie że niektórzy chudną, ci co leżeli brzuchem do góry wcześniej albo psychologicznie(działa na zasadzie ciązy urojonej,wtedy wga może się zmniejszyć.Jedno jest pewne napewno nie zaszkodzą, a moga byc poczatkiem do zwiększonefo ruchu.Ponadto lepszy taki ruch niz żadaen.Ja przetestowałam to na sobie z ciekawości, trzymam dietę, unikam słodyczy ,łykam alli,ćwicże na fitnesie dodatkowo,było nawet 5 minut nie trzy codziennie na rowerku prze 9 dni,efekt żaden, nawe kilograma nie zrzuciłam.Także TO NIE DZIAŁA na conajmniej 90% ludzi, pozostałe na zasadzie placebo,ciązy urojonej czy 0 ruchu wyjściowego.

Gość Iwona Sz
osatnio uslyszalam o tej metodzie i sama jestem ciekawa czy to dzila jest to tylko 3 minuty wiec to nie jest duzo a za kilka kilogramow mniej niektorzy sa oddac sporo wiecej. ja zaczynam od dzis jak zauwaze jakies zmiany bede szczesliwa i dam znac.

Gość Gosia1321
Hej... Mam do was prośbe. Mógłby mi ktoś wysłać plik z tą dieta? Bardzo bym chciala schudnac ale krucho u mnie z kasa. Mój e-mail to: gosia-1321@wp.pl . Z góry dziekuje :D

Gość believed
pomijając fakt czy działa czy nie działa? mam pytanie czy ćwiczenia ze skakanką też wchodzą w grę?

A mnie się wydaje, że to może być super działanie, sama spróbuję od dziś;)))

Gość ...gwiazdka**..
fakt,interwały są super na zrzucanie tłuszczu,ale nie wiem skąd im się wzięło to 3 min... zwykły chwyt reklamowy,jakby miało znaczenie czy to będzie 3 czy 4 min.. ja cwiczyłam niecałe 20 min dziennie i schudłam 3 kg w tydzień jedząc normalnie (ok 1500 kcal).I widzę,że to nie woda tylko właśnie tłuszcz -bo opona z brzucha prawie zniknęła :D poczytajcie sobie http://www.sfd.pl/HIIT_Optymalny_trening_do_zrzucenia_t%C5%82uszczu_-t182183.html

Gość edith1234
wydaje sie to dosc ciekawe tez zaczne od dzisiaj:):):) piszcie dalej o waszych treningach:)

Gość agacis
witam dziewczynki! właśnie gdzies przeczytałam o tej 3 minutowej ekspresowej metodzie chudnięcia.Piszecie żeby nie wywalać kasy, a może któraś dać mi jakiś namiar na konkretne ćwiczenia do tej metody.Interesują mnie partie brzych, pupa, nogi, rece

Hej dziewczyny!! Ja ćwicze od 2 dni,to tylko 3 minuty dziennie,ale daje naprawde w kość!!hi hi!!Oby tylko były rezultaty :) Odezwe sie za jakiś czas czy moja waga spada w dół :) Agacis chyba nie ma określonych ćwiczeń na tą metode,wybierasz sobie jakie ćwiczenie lubisz i ćwiczysz:)

Gość hjhjhj
do belived : skakanka to super spobob i mozna sie bardzo zmeczyc ;p nika333: ja tez do maja musze schudnac do 60 kg (obecnie waze 72.8 a juz 6 kg mam za soba) wiec powodzenia dla Ciebie :D zaczne te cwiczenia od dzisiaj i za 2 tyg (chyba ze szybciej bd efekty) napisze co i jak :PP POZDRO :D :D

Gość gosia d-m
Widze że nie tylko ja postanowiłam schudnąć w Nowym Roku :D:D:D ja zaczynam od dzisiaj, zobaczymy co z tego wyjdzie ( mój cel to 8 kg). powodzenia innym

Gość believed
do hjhjhj: dzięki za odpowiedź. No i skacze na tej skakance od paru dni, i rzeczywiście te trzy minuty dają w kość :) daje sobie 1 miesiąc na efekty

Gość Paull..
Idealny odstęp natężenia (ION) to 30 s. wolne, 30 s. maksymalne tempo. Schemat ćwiczenia to ćwiczenie 3 min. Raz wolne, raz szybkie tempo po 30 s. W 3 min. Odchudzaniu nie chodzi o to jakie ćwiczenie wykonujesz i jakie mięśnie pracują, ale o natężenie. Musisz być pewna, że gdy robisz 30 s. maks. ćwiczenia to musisz dać z siebie maksimum i włożyć wszystkie siły w maksymalne tempo. Im większa będzie różnica w natężeniu tym lepszy efekt osiągniesz. Kilka sprawdzonych ćwiczeń, które działają najlepiej w 3-min. Odchudzaniu: 1. bieganie (zwykłe lub na bieżni) 2. jazda na rowerze 3. suche wiosła, 4. pływanie. Można robić przysiady, brzuszki, pompki, ale efekty będą gorsze. Każdy trening trzeba zacząć od krótkiej rozgrzewki tych partii mięśni, które będą najbardziej obciążone. Powtarzaj trening przez min. 7 dni, wtedy metabolizm będzie się przestawiał. Autorka nie zaleca zwiększenia porcji jedzenia, bo efekt będzie żaden. Do 3-go dnia nie będzie efektów, dopiero od 4 dnia zacznie się chudnąć. Zaczynam od jutra. wtedy się przekonam czy naprawde działa. Są opinie negatywne i pozytywne więc narazie nie wiem co sądzić :) Ale możliwe że działa, przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej . Tak czytałam :) Pozdrawiam.

Hej ja zaczęłam od dzisiaj-i nie było tak zle ;-))) Mam trochę do zrzucenia ale nie poddaje się !!!!!

Gość mika 27
zaczynam od dzisiaj i trzymam za pozostałe kciuki, mam troche do zrzucenia więc mam nadzieje ze ta metoda jest skuteczna

Hej dziewczyny i chłopaki :) jestem nastolatka z duża nadwagą .. przy wzroscie 167 mam 103 kg wagi.Moje problemy zaczeły sie wlaciwie juz od dziecinstwa. Tak sie złozylo ze tata , dziadek , babcia i jego bracia sa grubi i teraz wypadlo na mnie . słyszałam juz wiele o tych ćwiczeniach i zamierzam je rozpoczać , bo moja sytuacja jest krytyczna ;/ Mam takie pytanie czy w zimie wystarczy jazda na rowerku stacjonarnym (30 s. szybko , 30 s.) , czy moze musze te cwiczenia przemieniać ?? a i co to znaczy te 30 s wolno? czy to to ze mam w tym czasie przestac w ogóle pedalowac??

czy nalezy przy tym stosowac jakas scisla dietę?? kiedy najlepiej wykonywac cwiczenia? czy moge pic dodadkowo np. zieloną herbatę? ile na tych cwiczeniach mozna kg zgubić .? da radę na tym zgubic 50 kg w rok??

aa i ostatnie pytanie ;) czy cwiczac trzy razy dziennie po te 3-4 min. nic mi sie nie stanie i czy efekt bedzie wiekszy niz przy cwiczeniu raz dziennie?>

Gość Klaudynka_KK
Bardzo proszę o przesłanie mi tego systemu na adres klaudynkakk@wp.pl Bardzo mi zależy! Narazie nie zarabiam, a muszę schudnąć!! BŁAGAM POMOCY!!