Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozna

3 minutowe odchudzanie

Polecane posty

Gość EwkaLolki
ja juz 2 dzien robie to 3 minutowe odchudzanie. zważę się za tydzien i zobacze czy cos to daje

Gość panimaria12
dziewczyny! mi przez to 3 minutowe oodchudzanie łydki się rozrosły niesamowicie :( biegałam w miejscu wysoko unosząc kolana. po 3 minutach łydki palily mnie żywym ogniem ale myslalam ze tak ma byc. schudlam niezbyt wiele... za to łydki mam teraz OGROMNE! ;( czy ktoras z was tez tak ma?

No nie żartuj!!!:(Ja też biegam w miejscu,ale nie unosze wysoko kolan tylko biegam normalnie,nie zauważyłam u siebie żadnych zmian w łydkach.Dziwna sprawa..... może to dlatego że mięśnie nabrały masy podczas ćwiczeń i dlatego wydają się teraz większe?

Gość panimaria12
no naprawdę :( mam mięśnie jak herkules teraz. zastanawiam sie czy jesli nie unosilabym wysoko kolan to by bylo tak samo?

Gość panimaria12
asia, ile schudłas? i jak dlugo tak biegasz w miejscu?

Biegałam 2 tygodnie i nic nie schudłam!!Chyba to na mnie nie działa??Stwierdziłam,że bez sensu jest robić to ćwiczenie skoro nie chudne i przestałam biegać.Po tygodniu się zważyłam i miałam kilo mniej a jem cały czas tak samo,nie głodze sie bo karmie mojego 4miesięcznego synka.Od tamtej soboty znowu biegam,pomyślałam,że będe ćwiczyć 7 dni a potem 1 lub 2 dni przerwy i znowu ćwiczyć 7 dni,ponoć to daje lepsze efekty:)musze to wypróbować,zobaczymy czy to zadziała??Napisze za jakiś czas czy rzeczywiście jest lepiej ćwiczyć z jedno lub dwudniową przerwą:)pozdrawiam!!

Gość 7295
Ja Robilam dzisiaj juz 6 dzien to odchudzanie 3 minutowe.. i nie schudlam.. :[

Ja się nie poddaję.Dwa dni chorowałam,nie mogłam ćwiczyć.Wskoczył mi 1 kg,bo leżałam,jadłam słodkie tabletki od gardła i kilka herbat z cytryną i miodem.Teraz już wracam do formy i dziś ćwiczyłam. Dalej jem zdrowe rzeczy,nie jem po 18,19-tej.Zależy mi bardzo,żeby schudnąć,a te ćwiczenia to taka rozrywka dla mnie.Mi pasują,bo krótko.Na więcej nie mam czasu.Dziewczyny,nie poddawajcie się,zawsze to jakaś forma ruchu parę minut dziennie.

xxx nie dawać pieniędzy to można znależć na stronach co prawda mam 12 lat , ale rodzina ma problemy pobrałam to z pewnej strony zapraszam czytać: prosiłabym o komentarze dotyczące wyników 3 minutowe odchudzanie W cwiczeniu metodza 3 minutowego odchudzania (Natezenie treningu odstepowe) nawet pojedyncze sekundy robia róznice w efektach, jakie osiagniesz, poniewaz czas treningu jest bardzo krótki. Np. osoba, która ustali odstep natezenia na 40 s. maksymalne tempo – 20 s. wolne tempo, bedzie miala zupelnie inne wyniki niz osoba, która ustali odstep natezenia na 35 s. maksymalne tempo – 25 s. wolne tempo. Co wiecej dluzsze maksymalne tempo nie zawsze polepsza wyniki. Idealny odstêp natezenia (ION) to 30 s. wolne, 30 s. maksymalne tempo. Schemat cwiczenia to cwiczenie 3 min. Raz wolne, raz szybkie tempo po 30 s. W 3 min. Odchudzaniu nie chodzi o to jakie cwiczenie wykonujesz i jakie miesnie pracuja, ale o natezenie. Musisz byc pewna, ze gdy robisz 30 s. maks. cwiczenia to musisz dac z siebie maksimum i wlozyc wszystkie sily w maksymalne tempo. Im wieksza bedzie róznica w natezeniu tym lepszy efekt osiagniesz. Kilka sprawdzonych cwiczeñ, które dzialaja najlepiej w 3-min. Odchudzaniu: 1.bieganie (zwykle lub na biezni) 2.jazda na rowerze 3.suche wiosla, 4.plywanie. Mozna robic przysiady, brzuszki, pompki, ale efekty beda gorsze. Kazdy trening trzeba zaczac od krótkiej rozgrzewki tych parti i miesni, które beda najbardziej obciazone. Powtarzaj trening przez min. 7 dni, wtedy metabolizm bedzie sie przestawial. Nie zalecam zwiekszenia porcji jedzenia, bo efekt bedzie zaden. Do 3-go dnia nie bedzie efektów, dopiero od 4 dnia zacznie sie chudnac. xxx zapraszam do komętowania xxx

xxx nie dawać pieniędzy to można znależć na stronach co prawda mam 12 lat , ale rodzina ma problemy pobrałam to z pewnej strony zapraszam czytać: prosiłabym o komentarze dotyczące wyników 3 minutowe odchudzanie W cwiczeniu metodza 3 minutowego odchudzania (Natezenie treningu odstepowe) nawet pojedyncze sekundy robia róznice w efektach, jakie osiagniesz, poniewaz czas treningu jest bardzo krótki. Np. osoba, która ustali odstep natezenia na 40 s. maksymalne tempo – 20 s. wolne tempo, bedzie miala zupelnie inne wyniki niz osoba, która ustali odstep natezenia na 35 s. maksymalne tempo – 25 s. wolne tempo. Co wiecej dluzsze maksymalne tempo nie zawsze polepsza wyniki. Idealny odstêp natezenia (ION) to 30 s. wolne, 30 s. maksymalne tempo. Schemat cwiczenia to cwiczenie 3 min. Raz wolne, raz szybkie tempo po 30 s. W 3 min. Odchudzaniu nie chodzi o to jakie cwiczenie wykonujesz i jakie miesnie pracuja, ale o natezenie. Musisz byc pewna, ze gdy robisz 30 s. maks. cwiczenia to musisz dac z siebie maksimum i wlozyc wszystkie sily w maksymalne tempo. Im wieksza bedzie róznica w natezeniu tym lepszy efekt osiagniesz. Kilka sprawdzonych cwiczeñ, które dzialaja najlepiej w 3-min. Odchudzaniu: 1.bieganie (zwykle lub na biezni) 2.jazda na rowerze 3.suche wiosla, 4.plywanie. Mozna robic przysiady, brzuszki, pompki, ale efekty beda gorsze. Kazdy trening trzeba zaczac od krótkiej rozgrzewki tych parti i miesni, które beda najbardziej obciazone. Powtarzaj trening przez min. 7 dni, wtedy metabolizm bedzie sie przestawial. Nie zalecam zwiekszenia porcji jedzenia, bo efekt bedzie zaden. Do 3-go dnia nie bedzie efektów, dopiero od 4 dnia zacznie sie chudnac. xxx zapraszam do komętowania xxx

Gość EllieMarta
Witam moje drogie panie..Dzisiaj zaczełam..mam 176 wzrostu i ok 85 kg. Mom celem jest 70 kg;] do marca daje sobie czas..Mam 17 lat..Zaczełam..pojechałam na roweku..ale tak czytam i czytam wasze wypowiedzi i postanowiłam..mówie sobie to za mało :D:D XD... I zaczełam ten program z biegiem - skip a ( bieg z kolanami ugiętymi do góry jakby ktoś nie wiedział...)z biegiem jest zupełnie inaczej..nie polecam rowerku..tylko bieg..i naprawde się zmęczyłam przez te trzy mibnutki tego speeda...Także dziewczyyny..DJEMY CZADU ! A od 3 minut to można zacząć a później zwiększać sobie długość "naszych treningów" i będzie git..Jak będzie to zobaczymy ;) Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia wszystkim którzy zdecydowali się a ten program ;):) DAMY RADE ??!! TAK DAMY RADE !!!! :D:D pozdroffionka :**

Gość Sylwska23
juz minely 24 dni jak zaczelam cwiczyc te 3min. duzym plusem jest ze daje to motwacje do zmiany stylu zycia i codziennych cwiczen. zaczelam robic juz po 60 brzuszkow i podnoszen pupy. ogolnie cala z trocha zeszczuplalam. najbardziej w pasie z 86 do 78cm wiem ze moze nie zawsze dawalam na maxa te cwiczenia. Musze jednak z przykroscia stwierdzic ze te 3minuty to nie jest zloty srodek :( nie schudlam tak znaczaco jakbym mogla sie tego spodziewac. ale nadal bede sie starala zdrowo i z umiarem odzywiac i nadal bede cwiczyc te 3 min. bo to motywacja zeby robic cos codziennie! zawsze rozgrzewka przed innymi cwiczeniami. aaaaa znalazlam super stronke z dietami i cwiczeniami przyda sie do tych 3 minutek. http://fitness.magicsport.pl/207,seksdieta.html naprawde tu kazdy znajdzie cos dla siebie :) wlasciwie to i tak mialam zamiar chudnac i rzezbic cialo powoli systematycznie, zeby skora byla gladka i napieta, wiecie co sie robi jak naraz sie za duzo straci... corcia wczoraj skonczyla 6 miesiecy a brzusio jak stoje wydaje sie plaski to juz cos :) :D

Gość Jovisse
Witam Was :) Dziś mama do mnie zadzwoniła, z wiadomością, że za 2 tygodnie rozpoczyna dietę... I zaczęła o niej opowiadać, opowiadać. Więc postanowiłam o niej poczytać i przez przypadek znalazłam ćwiczenia 3 minutowe. Poczytałam co tu piszecie, poczytałam i... Wzięłam się do roboty. Właśnie głęboko dyszę po tych 3 minutach - niby brzmi banalnie, ale wymęcza na maksa, nawet nie podejrzewałam. Spróbuję ją praktykować codziennie, i za 2 tyg napiszę co i jak ;) Mam nadzieję, że skoro wam pomogło to mi również, bo jestem po diecie prowadzonej w kwierniu/maju i niestety zaprzestałam zdrowego odżywiania, co skończyło się dla mnie powrotem do prawie poprzedniej wagi (mimo wszystko nadal jest 1kg mniej :P) Ale ogólnie dietę polecam : Dr. Bardadyna, czułam się na niej zdrowsza no i schudłam 6 kg ;) Tylko trzeba potem utrzymywać zdrowy tryb życia, a nie wpierniczać pizzę i ciasteczka...

Ja też uważam,że utrzymanie zdrowego trybu życia to podstawa,bez tego efekt jojo gwarantowany.Ja dostałam totalnego bzika na tym punkcie,na tyle,że zaczęłam sobie piec chleb,żeby było zdrowo.Podprowadzam mojej mamie kapustę kiszoną,bo bardzo polubiłam surówki z niej zrobione.Oby do wiosny,potem nowalijki i jakoś łatwiej będzie skomponować pożywne,zdrowe jedzenie.Pozdrawiam.

Gość madzik1908
słuchajcie napewno nie jest tak jak oni pisza ze w tydzien schudniecie ok 4 kg. przede wszystkim o połowe mniej jesc a cwiczenia jak sie dorzuci to tym bardziej efekt gwarantowany...;] ja tez cwicze i zycze powodzenia;] jak same nie spróbujecie to nie bedziecie wiedziały;]

Mnie się udało 3 kg w tydzień bez większych ograniczeń,ale dalej ciężko ,waga stoi.Tracę po 1 kg przez dwa tygodnie.Mam za sobą 5kg,a ćwiczę od 4 tygodni.To nie takie proste,ale nie poddaję się.

Gość bree_cheeese
Witam. O 3MO dowiedziałam się już jakieś trzy- cztery miesiące temu. Propozycja kupienia tego pakietu ćwiczeń nawet w tak "przystępnej" cenie nie przypadła mi do gustu. Dlatego też trochę czasu zajęło mi znalezienie tych ćwiczeń w badziej przystepnej cenie (za darmo). Zaczęło się. Ćwiczyłam tą metodą dwa tygodnie i schudłam około 1,5 kg. Nijak to się ma do obiecanych 6 kg, prawda? ;). Trochę mnie to rozzłościło, a prawdę mówiąc w akcie buntu wstawiłam rower do składziku. Kompletna głupota. Stwierdziłam, że skoro ćwicząc 3MO schudłam te marne półtora kilograma to równie dobrze mogę z tym trochę poeksperymentować:). Poczytałam tu i uwdzie i opracowałam własny cykl dieto- ćwiczeń ;). Poszło całkiem nieźle. W miesiąc schudłam 6 kg!!! Nie jest to być może szczyt marzeń, ale dziewczyny, nic co ważne nie przychodzi szybko i łatwo. Trzeba sobie trochę pomóc. Już wcześniej wiele razy wchodziłam na wasze forum, ale nie pisałam nic przed rozpoczęciem Akcji Odchudzanie:). Nie chciałam zapeszyć. W efekcie 3MO nie jest kompletną stratą czasu. Nie działa rewelacyjnie, ale poprawia samopoczucie ciała. O resztę same musimy zadbać

3 minuty to za mało.Ja już od trzech tygodni zwiększałam sobie o pięć minut,obecnie robiłam 10 min,ale coś waga stanęła.A wczoraj wysiliłam się na 20 minut,a potem jeszcze trochę innych ćwiczeń ,no i dziś na wadze 1 kg mniej.Bardzo się cieszę i dobrze czuję.

Wybaczcie mi,że zmienię temat,ale chcę Was do czegoś zachęcić.Moja nadwaga wzięła się z tego,bo uwielbiam piec,zazwyczaj były to słodkości.Postanowiłam to zmienić i zaczęłam piec chleb.Doszłam do razowego z ziarnami http://www.chleb.info.pl/index.php?id=124.Rewelacja.Mnie się udaje za każdym razem.Trzeba nad tym popracować,wychodowac zakwas,ale się opłaca.Nie lubię "gotowców",jem co zdrowe i zrobione przeze mnie.Od dwóch tygodni nie kupuję chleba w sklepie.To taka anegdotka,mam nadzieję,że mi wybaczycie,ale nawiązuje do tematu.Żeby chudnąc trzeba się zdrowo odżywiać.Jeszcze jedno.Mam przy tej robocie tyle pracy,zmywania,dzięki temu jestem w ruchu,nie myślę o jedzeniu.Tylko o tym,żeby mi się chlebek udał.Pozdrawiam.

A mi sie wydaje ze to 3 minutowe odchudzanie dziala. Jestem na diecie od 2 tygodni a od 4 dni jezdze 3 minuty na rowerze i jak narazie udalo mi sie troszke zgubic. Dodam tylko, ze na samej diecie waga nie bardzo chciala sie ruszyc i dlatego dolozylam rower, zobaczymy co bedzie dalej. Pozdrawiam wszystkie odchudzjace sie.

Gość bree_cheeese
Zonkili wiem, że 3 minuty to za mało. Dlatego przerobiłam trochę swój własny system w oparciu o 3MO :). Pozdrowionka ;).

Cztery tygodnie i 6 kg,dla mnie to sukces.Zmieniłam jadłospis,jak mi się chce to ćwiczę więcej,jak nie to minimum.Jem do syta,ale dietetycznie.Jak dla mnie może być. Powoli do wiosny zgubię jeszcze parę kilo.Byłoby łatwiej gdybym dołożyła jakieś tabletki.Kiedyś bardzo mi pomogły C.L.A,ale chcę jeszcze pół roku karmić moje dzieciątko.Poczekam.

Gość zozoz
dziewczyny przed chwila zrobiłam pierszy raz ( rowerek) napisze czy sa skutki.

Gość zozoz
(pierwszy, oczywiscie).

Gość Wiśka.
No, a więc dziś przystąpiłam do tych "ćwiczeń". Ważę 74 kg, a mam 165cm wzrostu, o duża nadwaga, więc daję sobie czas do czerwca, żeby w lato nie wstydzić się chodzić w bikini ;) 3 minuty - brzmi banalnie, ale daje niezłego kopa .

Gość dotek
Witam 3 miesiace temu urodzilam synka i od tamtej pory probuje zrzucic kg. Mam 1,58 wzrostu i waze 76 kg wiec strasznie duza nadwaga.Z dietą ciężko bo nie wiem na ile mogę sobie pozwolić przy karmieniu piersią a na ćwiczenia nie zawsze mam siłę bo mam jeszcze 2 starszych dzieci i tak zastanawiam się nad tym 3MO może spróbuje i zobaczymy czy będą efekty

Gość kalin_a155
Wasze wypowiedzi mnie zachęciły do tego typu 3minutowych ćwiczeń, dzisiaj już zaczęłam. Byłam już bliska kupna tej metody za 40-kilka złote ze stronki, ale postanowiłam poszperać w internecie. Poza tym zaczęłam się zdrowiej odżywiać Mam 161cm wzrostu i waże 65 kg, za jakieś pół roku wakacje, a ja bym chciała wtedy lepiej poczuć się w stroju. Wystarczyło by mi schudnąć z 6kg,ale moim marzeniem jest 10kg, bo jeszcze tyle jakies półtora roku temu ważyłam. Pozdrawiam

Ja mam przerwę,dopadła mnie angina,leżę w łóżku.To zabrzmi śmiesznie,ale to też forma odchudzania,bo nie mogę nic jeść.Od wczoraj spadło mi pół kilo.jak wyzdrowieję,to dołączę do Was.A Wy ćwiczcie.Pozdrawiam.