Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwfereter

dowiedzial sie ze nigdy nie mialam faceta

Polecane posty

Gość fwfereter

a mam 27 lat :O i od tego czasu cisza. znajomosc trwala 2 miesiace. bylo fajnie, myslalam ze rozwija sie w dobrym kierunku, tydzien temu spotkalismy sie, troche wypilismy i powiedzialam mu o tym. zareagowal chyba normalnie bo w ogole nie zareagowal, mi bylo glupio i zmienilam temat. od tego czasu cisza, choc jeszcze godzine po spotkaniu zadzownil izeby zyczyc mi dobrej nocy. ja sie nie odezwe bo mi glupio :O

Gość palan i tyle

Gość fwfereter
on sie nie odzywa do mnie od tygodnia. napisalam na nastepny dzien smsa co u niego, ze dziekuje za randke i takie tam. nie odpisal do dzis. nie odezwe sie teraz dopoki on sie nie odezwie. a od tygodnia cisza. facet 4 lata straszy i chyba oczeiwal od 27 latki czegos innego a nie tego ze zielona jest jeszcze we wszystkim :(

Gość fdfs
moze zona mu zabronila?

Gość fwfereter
nie, nie ma zony. wiem to na 100%. po prostu mysle ze sie przestraszyl tego ze nie mialam faceta. jakos znajomosc trwala w najlepsze przez te 2 miesiace a teraz po tym wyznaniu cisza. a facet naprawde wydawal sie super. troche niesmialy, intelogentny, zabawny. a teraz koniec :( jest mi smutno i boje kiedykolwiek komukolwiek jeszcze wyznac ta prawde o mnie :O

A nie boisz się, że coś mu się stało? Ma do Ciebie jakiś inny kontakt poza telefonem? Chłopak mojej koleżanki w początkach znajomości z nią zgubił telefon i nie miał się do niej jak odezwać, nie pamiętał nawet numeru, nie wiedział gdzie mieszka, jak się nazywa..też myślała, że ją olał :D

Gość fwfereter
oczywiscie, że ma. ma moje gg, wie jak sie nazywam, gdzie mieszkam.gdyby chcial to by sie odezwal. i wiem, że nic mu się nie stalo, bo wczoraj byl normalnie dostepny na gg. czyli zyje. czuje sie upokorzona. zaluje, że w ogole mu tyle rzeczy o sobie opowiedzialam. :(

Gość Kasztanowłosy Nefryt
Masz nauczkę, choć smutno to brzmi... nie trzeba było ufać tak bardzo. Widać nie był tego wart. A może sam jest dzieciuch, bo chce mieć taką doświadczoną, co by nim pokierowała? Czasem są tacy.... Z drugiej strony to jakiś głupek bo wielu by się dało pozabijać za taką, jak Ty. Niedoświadczoną itd. Co w tym złego, że do tej pory nikogo nie miałaś? To świadczy tez o tym że masz cierpliwość i wiesz, kogo chcesz wybrać, a kogo odrzucisz.

Gość fwfereter
owszem, mam nauczkę. ten facet pracuję z dwójką moich znajomych i dzięki mnie się zakolegowali. nikt ze znajomych oprócz jednej koleżanki nie wie o moim marnym doświadczeniu. boję się sytuacji, że koleś będzie o tym rozpowiadał. jest mi głupio. za to, że potraktował mnie jak idiotkę, za to że byłam tak nawina i mu tyle powiedziałam. :( mam nuaczkę. chyba koniec z próbowaniem szukania kogoś fajnego. wszysycy normalni już zajęci :O 🖐️

Brak doświadczenia to zaden wstyd.Znam dwie fajne dziewczyny,które też nie były nigdy w związku,a są rok starsze od Ciebie.Nie mają szczęścia i tyle.Do tego dochodzi nieśmiałość w kontaktach z facetami..Na pewno spotkasz jeszcze fajnego gościa,życzę powodzenia i nie łam się:-)

Gość no coz...
nie jest toba zainteresowany, facet ma swoje latka a ty jednak dziewica, wystraszyl sie, tchorzowskie zachowanie jednak, mogl otwarcie pogadac, ale ktory facet to robi :) zaden, czyli norma .. nie lam sie, jeden z wielu, przytrafilo ci sie to, trudno ..nie zaprzataj sobie glowy nim, wstan, otrzep sie i naprzod :) powodzenia

Gość ibv0-9
Pewnie miał już wiele panien i głupio mu się z tobą spotykać.

Gość miałam podobna sytuację
tylko dowiedział się o tym mailowo. I też cisza. :O Ja, o ile jeszcze kiedykolwiek kogoś poznam, na pewno nie będę mówić nic na temat swojego braku doświadczeń.

Gość miałam podobna sytuację
A mam 25 lat, więc rozumiem Twoje odczucia i to, że czujesz się jak kretynka. Zawód, rozczarowanie i rezygnacja. 🌼

właśnie, podnieś głowę wysoko i bądź dumna! Moja własna siostra wyszła za mąż jak miała 38 lat!Oczywiście to przesada, ale wiedz, że ona jest dumna z tego i cieszy sie, że tyle lat czekała na odpowiedniego partnera. Ty zapewne znajdziesz wcześniej. :) Nie martw się! są wspaniali faceci na tym świecie. dodam, ze mąż mojej siostry uwielbia ją, a teraz spodziewają sie dzieciaczka :) Ja nie życzę Ci, żebyś tak długo musiała czekać, tylko podaję przykład, że warto :)

aha a siostra z nim jest już 2, prawie 3 lata, zapomniałam dodać...

Gość fwfereter
dzięki za wsparcie. czuję się dziś naprawdę źle. jeszcze wcześniej tłumaczyłam sobie, że czasu nie ma, że odezwie się na pewno i w ogóle. a dziś straciłam nadzieję, i stąd moje załamanie. czy to powód do tego, żeby urwać znajomość? żeby w ogóle już się nie odezwać do kobiety? nie rozumiem. czy ja trędowata jestem? ta jedyna koleżanka która wie o tym moim doświadczeniu czasem w rozmowie też żartuje z tego, że ja jeszcze nie wiem o co chodzi w tych klockach. denerwuje mnie to, ale może sama bym tak miała gdybym miał ataką starą koleżankę dziewicę? nie wiem. ale teraz wiem jedno - nie zaufam facetowi żadnemu już. koniec z moją nawinością :(

Gość a wpadlas
na ten pomysl, ze sms mogl nie dojsc. sms to nie email i nie ma gwarancji, ze dojdzie. mi juz pare razy sie to zdarzylo jeszcze ciekawsze przypadki zdarzaja sie przy sms-ach z bramki :) ale to akurat tutaj nie istotne

Gość ewelekaaaa
facet pewnie tez nie mial dziewczyny wiec sie wystraszyl ze on prawiczek a ty dziewica.

Ach, ta niedojrzałość u mężczyzn.... w kazdym wieku. Droga Autorko,weź się w garść i nie przejmuj. Brak zaufania nic Ci nie da! Możesz mieć na pewno tabuny facetów! A jeśli ten nie odpisał, choć dostał sms, podkreślam- jeśli dostał, to znaczy że to jakas pierdoła i w ogóle... nie martw się tym! Poza tym, to on SAM powinien do ciebie napisać że dziękuje za randkę, bo tak się robić powinno, nie zrobił tego i to świadczy o jego poziomie intelektualnym i kulturalnym. Nie martw się, że coś rozgłosi. Raczej tego nie zrobi na pewno. A jeśli nawet, w co wątpię, to możesz powiedzieć, że on byl pijany i coś mu się pokićkało, np. Ty powiedziałaś, że OD DAWNA nie byłaś w związku, a on to źle zrozumiał. Nie przejmuj się niczym i nie trać wiary! Zobaczysz, zanim się nie obejrzysz, juz będziesz mieć faceta! :) I to takiego, co na Ciebie zasługuje, bo na pewno jesteś wspaniałą kobietką :) pozdrawia Cię inna kobietka ;) ;) ;)

a on zapewne stchórzył ;) don't worry be happy!

Gość fwfereter
sms raczej doszedł. mam nokię a tam jest przecież opcja raportów. a raport dostałam o dostarczeniu wiadomości. a gdyby nawet nie doszedł to molby zainteresować się czemu się nie odzywam? przez te 2 miesiące nie miał problemu z odzywaniem się do mnie pierwszy. więc teraz - gdyby nie było żadnych "ale" też z pewnością by się odezwał. najgorsze jest to, że mi zależało na nim. choć z początku traktowałam go jedynie jak kolegę z czasem zaczęłam się bardziej angażować. nie zakochałam się może. bo te 2 miesiące to zbyt krótki czas ale z pewnością fascynował mnie. no i się skończyło. albo opcja taka, że nagle zakochał się. no stało się. szedł po bułki i strzeliło. rozumiem. ale mógłby napisać, że koniec znajomości, że jednak to nie to. przynajmniej nie czułabym się tak jak teraz. a to jedyny facet któremu zdecydowałam się powiedzieć o sobie. trzeba szybko zapomnieć i żyć dalej. dzięki Kasztanowłosy Nefryt 🌼 :)

Gość annapanna
ja bym chyba odezwała sie jescze raz i napisała czemu tak sie zachował i czemu go to az tak wystraszyło:O

Gość agnieszkiewww
a ja bym dała sobie spokój z takim facetem...typowy Piotruś Pan!

Gość podnies glowe i nie smuc sie
Autorko! Jestes zalamana bo caly czas rozmyslasz o negatywnych stronach tej sytuacji! Zrob mala probe i nachwile zapomnij o minusach a skup sie na plusach. Bylas soba, odwazylas sie komus opowiedziec o swojej osobie, nie klamalas, bylas szczera. Czy uwazasz ze gdybys sklamala, i cos dalej by sie z nim potoczylo, to czy czulabys sie dobrze ze soba? Skoro on tego nie zaakceptowal, to znaczy ze to nieodpowiednia osoba! Znajdzie sie taki dla ktorego bedziesz szczerym brylantem, a te sytuacje ze smiechem bedziesz wspominac. Wiecej wiary w siebie!

Gość fwferet
macie rację. tak naprawdę ja sama uważam, że bycie dziewicą w tym wieku to powód do wstydu więc dlatego traktuje te całe wyznanie komuś prawdy ze to musiało być coś ważnego dla mnie. i tak po prostu dostałam po tym kosza :( czuję się źle. wręcz jak trędowata. i póki co chyba będę trzymać ten "sekret" do momentu, aż coś naprawdę będzie między mną a facetem. coś poważnego. już więcej tak szybko się nie otworzę. ja wiem, że jestem z drugiej strony barykady, ale może powiedzcie mi Wy - którzy stoicie z tej właściwej. ja wiem, że to dziwne jest że mimo mojego "starczego" wieku się tak uchowałam, ale czy trzeba się z tego podśmiewywać, traktować mnie jako tą, która nie wie o co chodzi, więc nie warto z nią o tym rozmawiać. dziwić się jak daję radę z tym. dlaczego ludzie nie rozumieją, że czasem bywają takie osoby, tak nieśmiałe, że niestety potrzebują więcej czasu i muszą czuć 100% zaufanie do kogoś by wreszcie to zrobić? przykro mi :(

Gość podnies glowe i nie smuc sie
Autorko opisze ci moja sytuacje, moze ci sie zrobi lepiej. Sama nigdy nie bylam w zwiazku! Mam 25 lat. Czekalam zawsze na tego jedynego, wartosciowego czlowieka. Nie narzekam na brak adoratorow, mimo to nie ulegalam pokusie, bo wiedzialam ze zostane wykorzystana i dostane kopa w tylek. I tak bylam madra az do dnia kiedy czulam sie strasznie samotna i czulam ze juz nigdy nikogo nie poznam i zawsze bede dziewica. Poznalam jego..przystojny, zabawny, wygadany..ale jednak odbiegal od tego mojego idealu. Czasem gadal o kolezankach, czasem zbyt duzo o sexie, mimo to mialam jakies klapki na oczach. Nie bylam zakochana..mimo to dalam sie poniesc emocja i zrobilam to z nim. Nie wiem dlaczego tyle lat bylam silna, a moj plan wzial wtedy w leb. Oczywiscie okazal sie totalnym draniem! Kopnal mnie w tylek jak dostal co chcial. Nie moglam sie pozbierac dlugo. Teraz poznalam wspanialego wartosciowego i madrego faceta. Tego na ktorego czekalam, i zaluje ze nie wytrwalam w swoim postanowieniu. Widzisz moze u ciebie byloby tak samo, wiec jedyne co to teraz bys zalowala.