Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatapaula

jestem w ciazy

Polecane posty

Gość agatapaula

dzisiaj sie dowiedzialam zrobilam test z mezem i wyszy 2 grube krechy, niby dopuszczalam taka mysl a mimo to teraz siedze i rycze caly czas...czuje sie jakby jakis wspanialy etap zycia mi sie skonczyl tez tak mialyscie?

Gość lknjskjnkj
a ile masz lat? chciałaś zajść?

Ja nie myślałam w ten sposób, ale byłam w lekkiej konsternacji, mimo tego, że bardzo chciałam dziecka :) To chyba normalne :) Gratulacje🌼

Gość agatapaula
24 lata strasznie sie boje nie wiem od czego zaczac poza ginekologiem jak sie zalatwia te wszystkie sprawy papierkowe w ciazy...

Gość lknjskjnkj
spokojnie ja 2 dni temu robiłam test i mimo, iż nie chcę być jeszcze w ciąży to popłakałam się jak zobaczyłam jedną kreskę:D mój Ukochany nie wiedział co się stało, myślał że będzie dzidzia:P

Gość uk girl
ja dowiedzialam sie o ciazy dwa tygodnie temu i chociaz juz sie staralismy od miesiaca byla delikatnie zdziwona ze to juz:)tym bardziej ze teraz sie słysze ze dziewczyny maja problemy zajsc w ciaze a i mi lekarz przewidywal taka przyszlosc

Gość agatapaula
troche niepokoi mnie meczacy mnie od tygodnia skurczowy bol brzucha i jajnika Dziewczyny co mam na pocztek zalatwiac?

Gość uk girl
idz do ginekologa on cie o wszystkim poinformuje