Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sifsiiideu

Czy są tu mamy które nie uczą 18-mies dzieci na nocnik?

Polecane posty

Gość sifsiiideu

???

Gość mama aga 22 ****
moja ma 14 miesięcy i też już troche ucze ją siadac na nocnik.

Dzieci nie mam, ale moja kuzynka ma 2 latka i dopiero teraz zaczęła się 'zaprzyjaźniać' z nocnikiem. Jej mama sadza ją na nocnik rano, kiedy dziecko ma pełny pęcherz po nocy i wtedy bez problemu robi siku.

Gość pieluszkowa mama
moja ma 14 i siada z kupka na nocnik, nie mzuszam ale lubi siedziec na nocniku, robi kupe rzadziej siusiu

Gość Czy to dziwne
Znam 9-miesięczne dzieci, kt,ore robią kupkę na nocnik

ja probowalam 2 mce temu i nic, nie udalos ie zawiesilam dzialania nocnikowe i coz znow musze sie zebrac ale moj maly nie lapie wcale o co chodziz nocnikiem, nie chce usiasc wcale :/ a ma juz skonczone 19mcy :(

czy to dziwne - mój synek ma prawie 9 miesięcy, od 6 mies życia robi kupkę na nocnik, teraz też siku. ogólnie pieluszkę zakładam tylko na noc i czasem w dzień do spania, lub jak jedziemy gdzieś autem. jak w dzień jest straszny upał to pozwalam spa bez pieluchy. nie powiem mokre spodenki się zdarzają, czasem częściej czasem rzadziej, ale mały zaczyna zauważa kiedy siusia i ma frajdę jak się uda zdążyc :)

Gość gosik062007
moja jak miala 18 mies zaczynala stawiac pierwsze samodzielne kroki, wiec o nocniku nie bylo mowy. jak skonczyla 2 lata probowalam ja posadzic na nocnik-bez szans. dziecko bawi sie nocnikiem, ale nie usiadzie na nim, bo jest jej niewygodnie. sprobowalam ja posadzic na wc, ale nie dosiega nogami do ziemi, wiec tez niewygodnie i nie chce siadac. wiec w przyszlym roku sprobuje-jak bedzie lato a dziecko skonczy 3 lata

Gość do malej agatki
ty korzytasz z pieluch wielorazowych, czy mi sie miesza? ogolnie szacun dla Franka i dla dzielnej mamusi :)