Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Afrodyta bogini milosci

Tutaj Piszemy o Seksie bez Tabu

Polecane posty

Gość Przepraszam głosie zza kulis
Przywłaszczyłam sobie Twój nick, bo myślałam, że odpisałeś jako halooo :( Oddam Ci hasło.

Gość głos z zaświatów
przywłaszczenie było całkowicie samowolne i bez przyzwolenia i będę zaśmiecał gdzie będę chciał i ile będę chciał, wolny kraj, nie? no.

Gość Podobał mi się Twój nick
Przepraszam. Myślałam, że mo pozwalasz. Oddam Ci hasło. Napisz na maila.

Gość głos z zaświatów
na swojego mam napisać?

Gość głos z zaświatów
a z resztą skoro Ci się podoba, to dam Ci go w prezencie :) serio, serio it's all yours

Gość Na mojego
maila oczywiście :D gorzka.kawa@o2.pl

Gość Przepraszam ale się troszkę
zagapiłam :D Robiłam bardzo skomplikowaną czynność :D Na dodatek po raz pierwszy. Ale już jestem. Cała skoncentrowana i gotowa do oddawania nicka :D Chociaż jak widzę dostałam go w prezencie :D Dziękuję :D Mogę się odwdzięczyć jakoś :D

Gość głos z zaświatów
gorzka kawa? w sumie tylko taką pijam ...

Gość To mamy wspólne
upodobania :D Jeśłi jesteś kobietą, to mamy ich jeszcze trochę :D

Gość przyszły_Uczniak
najlepsze do pukania sa rozwodki dzieciate stanu wolnego z tego wynika!

Gość głos z zaświatów
hmm ... no raczej nie znaczy nie jestem chociaż jeśli lubisz kobiety to mamy podobne upodobania

Gość Jak ładnie wybrnąłeś
No, no, noooo... Zastanawiam się co lubię robić z kobietami.

Gość głos z zaświatów
wbrew pozorom taka kobieta nadaje się do wielu ciekawych i interesujących rzeczy na przykład na rowerze można z nią pojeździć, o książkch pogadać czy pogapić się bezczelnie w dekolt

Gość Jeśli jest na co popatrzeć
bo czasami nie ma :D To wtedy na co taka kobieta się przyda? Tylko jęczy, że się zmęczyła.

Gość głos z zaświatów
ja się oddalam, z zamiarem dnia jutrzejszego kubkiem gorzkiej kawy rozpoczęcia, słodkich snów

Gość Słodkich snów przed gorzką
kawą. A ja może ukradnę jeszcze jednego nicka :D

Dla mnie temat seksu i rozmowy o nim nie jest tematem tabu .Lecz niestety z osobami wokół mnie nie da się rozmawiać . Podobnie jak Larwka .Z żoną również jest ciężko.Zgroza a przecież jest to ciekawy temat i rozmowa o nim jest podniecająca.

Gość van der kerkoff
mam czarny nick ale wole na pomaranczowo. Lubię seks moja partnerka tez, niestety by uzyskać najlepsze efekty muszę ją lekko spoić i wtedy wychodzi z niej diabełek. Pozwalamy sobie wówczas na seks w dziwnych miejscach, i różne rzeczy np pissing. Wiem, że nie wszyscy to lubią ale wystarczy sie odpowiednio przygotować i dużo pić zabawa wówczas jest przednia. Pamietam jak sikałem na jej łechtaczke, miała niesamowity orgazm.

Gość van der kerkoff
zdarzył sie nam kikakrotnie równiez seks i pieszczoty na plażach kiedy inna para też to robiła, nie przeszkadzając oczywiście nikomu i nie narażając na taki widok dzieci. Wrażenie kapitalne

witam, larwka pisalas ze masz kolezanki z ktorymi sie piescisz, jakto jest sa to kolezaki tylko od tego czy wogole sa to kolezaki. Ja mam ostatnio wielka chec na kobiete ale wokol siebie nie moge zadnej spotkac..

Gość soboo
larwka ,od dawna wiedziałąm,ze nie masz koilezanek z ktorymi mozna pogadac.Piszesz,ze z kolezankami nie mozesz pogadac os eksie,ty w ogole nie mozesz z nimi o niczym pogadac,bo kolezanki sa madrzejsze od ciebie i po prostu one nie maja z toba tematow do dyskusji,bo ty ograniczona jestes i ciagle o seksie gadasz,piszesz.I dletego siedzisz prawie non stop na kafe.Samotna mezatka,samotna bez kolezanek.

Sobo jasne że madrzejsze sa..bo ja jakos nie nadaje do ko ńca na tej samej fali.:-0.za dobrze znam życie-P Sportem moich koleżanek jest sprint po wysprzedażach, bieg do sklepów, marketów, fryzjera i kosmetyczki..liczenie kalorii i narzekanie na tycie...ciagła pogoń za facetami lub gadki w stylu:jakas lafirynda podrywa mi mena:-P Poza tym, wali mnie serdecznie jakie wy pomarańcze macie zycie..bo wydaje mi sie że szare i prozaiczne, stad ciagłe ataki:-P Czarowniczko moje kumpele powtarzały ,ze chciałaby spróbowac z kobietka..wyszło jak zwykle..czyli zostało powiedziane i nic wiecej.Ja poznałam kilka uroczych kobietek,mamy do siebie 100% zaufanie i tylko z nimi to robie..plus rozmawiamy na kazdy temat..tyle tylko ze czasu na gadke szkoda:-D Mad Max pogadamy?;-)

Gość nimfomanka dominantka
Kiedyś mój facet nasikał mi do cipki, fajnie było:) Namówiłam go, żeby dał mi dupki, bawimy się w zmianę ról i już go nieźle rozluźniłam ;) Mmm, co sobie przypomnę to jestem mokra :) Przypinam sobie sztucznego członka i biorę go od tyłu, podnieca mnie to:) Kiedyś mu kazałam spuścić się na wibrator i go obciągnąć, lało się ze mnie jak to widziałam... Tak po cichu chciałabym żeby go jakiś facet zerżnął, albo kobieta z członkiem...

Ostro to było jak kiedys dalismy szoł z kamerką na czacie ;)

Doprawdy, pytań nie mam ... pomyśleliście o tych biednych, po drugiej stronie ? Przecież tego serducho może nie wytrzymać :P

Jakoś wytrzymali :D Ale tylu wytrysków w tak krótkim czasie to wcześniej nie widziałam ;) Ale kobiety też sobie nie żałowały, niektóre bardziej zboczone ode mnie ;) jakie miały zachciewajki, no no no...;) Aż przez chwile się bałam, że mi chłopa zbałamucą;)

Hehehe a cóż tam takiego ciekawego robiliście, hę ? Nie bądź żyła i uchyl rąbka tajemnicy, bom ciekaw okrutnie ;]