Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na pewno taka młoda

Otwarty związek

Polecane posty

Gość marcjelinaaa
w 2 klasie gimnazjum będziesz miała czytanie ze zrozumieniem bo w tej chwili jedynie twoje wypowiedzi są durne tutaj...nikogo więcej, dorośnij dzieciaku i nie zaśmiecaj topików,nie twierdzę-o kurwach musisz wiedzieć sporo- w końcu masz w domu przykład-swoja matkę,co by wyjaśniało twoja wiedzę o hiv-stul pysk bo hiva dostaniesz.....Czemu wy odpowiadacie na posty tej nastoletniej dziewczynki, baby dajcie spokój szkoła niedługo...:) pozdro i zmykam

Gość anitaka
młoda---> nie odpowiadaj na posty tej gówniary, naoglądała sie kurwienia w domu-pewnie rodzice matka-puszczalska tania szmata i jej ojciec alfons i przewrażliwiona-głupie pytania i prowokacje-nie warto.

Gość allerrooo
wonz tad smierdząca gówniaro! tatus ci dupska nie przeruchał jeszcze ! dłub dalej ołówkiem w pizdzie!

anitaka - od mamusi masz wzorzec, ze dwanie kazdemu doopy jest ok? Szkoda, Ja wlasnie jestem z bardzo porzadnej, szanujacej sie rodziny i takich tez worcow bronie :) W przeciwienstwie do niektorych :)

Gość yyyyyy.......
co za pasztet zakompleksiony i obrzydliwy musi pisać pod nickiem takasobiejednaja login elokwentny do inteligencji-córka pustej kurwy i głupiego huja, matka cie widzę poinstruowała co masz robić i na co uważać w przyszłym zawodzie? ale nie martw się hiva nie złapiesz, nikt takiego pasztetu nie zechce dotknąć!

Gość anitaka
a to dziwne bo piszesz jakbyś sie w ostatnim rynsztoku wychowała i matka cie tylko częstowała słowami "stul pysk" ta szanująca a sie rodzina spod którego mostu i jakich jeszcze przekleństw cie nauczyła obleśna gówniaro:D:D:D:D:D:D:D

Gość nie rozumiem o cooo
sex jest popędem-FAKT, jest hormonami, wydzielnaiem. fakt.ale to na najniższym poziomie, bo seks najpierw zaspokaja popęd, a potem ma jeszcze inną funkcję, np więziotwórczą w związku, sprzyja budowaniu intymności ibliskosci. zależy od podejścia. każdy ma inne, ja sobie nie wyobrażam kochac się z kimś kto mi się podoba, pociąga(tak, tak, mając stałego partnera inni ludzie nie znikaja z powierzchni ziemi), a gdzieś tam jest moja miłość. autorka WYRAZNIE oddziela seks od uczuć i potrafi sie cieszyc sexem dla sexu, i tyle, o co tyle kontrowersji.

Gość kłopot z pralką...............
nie wierzę w otwarte związki widziałam takie rzeczy i wiem że "tolerancja" i opowiadanie o otwartości jest jedynie obroną przed tym żeby zdrada czasem nie zabolała a i tak boli sex to nie obiad z kolegą. jakoś po swojemu wiąże dwoje ludzi. jestem jak na żonę bardzo tolerancyjna :) a mój mąż dużo więcej niż ja. dajemy sobie naprawdę dużo luzu. ale nie wyobrażam sobie żeby cholera jasna wsadzał w inną dziurę niż moja!

Gość marcepalinekkk
anitaka - w cudzym oku zdzlo dojzysz a w swoim belki nie widzisz? Popatrz na swoje posty, dopiero krytykuj innych.

Gość anitaka
ty szczeniaro, nie jestem kurwą. zmieniam partnerów często to fakt, czasem dają mi kasę, ale wcale nie muszę jej przyjmować-bo nie jestem dziwką!!!!

temat jest dość ciekawy, tylko szkoda, ze go zaśmiecacie jakimiś bluzgami :P proponuję, żeby moderatorzy powycinali te kretyńskie posty

Gość uciekająca przystań
zależy od podejścia. każdy ma inne, ja sobie nie wyobrażam kochac się z kimś kto mi się podoba, pociąga no tak:) partner musi nas przede wszystkim pociągać fizycznie:D

Gość anitaka
co gnoju zmieniasz nicki? ja zaczęłam rozmowę kulturalnie-tak właśnie- moje posty to odpowiedz na ataki! a nie mi będzie śmierdziel z domu pijackiego ubliżał bez powodu!

Gość nie rozumiem o cooooo
...druga cześc zdania jest wazniejsza-nie wyobrazam sobie jeśli mam swoją miłośc:)i tyle.

Gość anitaka
mimo iz zazwyczaj przyjmuje, bo nie wyobrazam sobie pracowac w inny sposob, ale NIE JESTEM DZIWKA jak twierdzi polowa osiedla! Oni mi poprostu zazdrozcza bo ja jestem WYZWOLONA tak jak frytka u cejrowskiego!!

Gość anitaka
ulżywaj sobie gówniaro dlaje prymitywnymi podszywami:D jesteś dnem i z takiegoż dan pochodzisz:d wystarczy przeczytac twoje poprzednie posty:D bękarcie z domu pijaków!!:D

Gość marcepalinekkk
niczym warszawska studentka, ścigająca afrykańskich poetów po uliczkach Warszawy z wytrwałością psa Dingo, dopadam ledwie żywego antyfaszystę roku 2003 i jednym ruchem wyćwiczonej ręki rozrywam mu spodnie, by następnie okryć mymi drżącymi z podniecenia ustami jego hebanową dzidę i intensywnie masując spowodować wypływ poetycko-eterycznej ambrozji, którą następnie przepuszczam przez mój układ pokarmowy, doznając przy tym mistycznego spełnienia godnego mnichów klasztoru Shao-Lin

Gość kłopot z pralką...............
anyżówka nie że odbijam piłeczkę, ale to ze sraniem było naprawdę mega wypasione :)

Gość anitaka
zal dupe sciska:D ciebie nikt patykiem nie dotknie gruba świnio!! idz niech cię matka dalej uczy "kultury i dobrego wychowania" tylko popros niech nie rzuca teraz tak mocno ta butelką po prycie:D:D:D:D:D:D:D nara kobietki trzymac sie i pamietac-niedługo dzieci idą do szkoły

nie wierzę w otwarte związki widziałam takie rzeczy i wiem że "tolerancja" i opowiadanie o otwartości jest jedynie obroną przed tym żeby zdrada czasem nie zabolała a i tak boli Mnie nie boli. Może właśnei dlatego, że jak napisąl ktoś wcześniej wyraźnie oddzielam seks od miłośći. A raczej seks bezz miłości od seksu z miłością;) sex to nie obiad z kolegą. jakoś po swojemu wiąże dwoje ludzi. Dlatego też, nie mogłabym go uprawiać z pierwszym lepszym. Ale nie znaczy to od razu, że musze być w kimś zakochana by sobie pozwolić an coś więcej.

Gość tomekkk1880
anitaka - jak nazwiesz kobietę, która sypia z innymi facetami?

Gość uciekająca przystań
anyżówka * kłopot z pralka czyli mam rozumiec ze ludzie w otwartych związkach to niższy gatunek:) wypowiedziec sie proszę:)

jeśli kogoś tu uważam za niższy gatunek, to raczej tych trolli, którzy sypią bluzgami - nick "anitaka" (nie interesuje mnie, co jest podszywem, a co nie) i podobne :P zamknęliby się wreszcie do cholery i dali normalnym ludziom pogadać :P

Gość anitaka
jezeli ta kobieta lubio stre wsady do gardła i wytrysk do mordy to nazywa sie ona matka takiesobiejednaja :D zaczynasz gnoju pisac pod nickiem faceta? to pod wpływem huja własnego ojca w ciepie?

Gość anitaka
wy wstrętne szczeniary-zazdrośnice ja jestem wyzwolona, i dlatego właśnie, mimo zmieniania partnerów jak rękawiczki, w zasadzie nadal jestem dziewicą! zakodujcie to sobie w pustych łbach! dziewictwo stracę dopiero z tym jedynym! a póki co muszę próbować który się na tego jedynego nadaje. Niestety, do tej pory po kilku latach intensywnych poszukiwań opartych o analizę dopochwową - bez skutku :(

Gość uciekająca przystań
a śledząc topik od początku-tylko anitaka a czy wypowiedzi pani takasobiejednaja-tzn.kurwienie na imprezie i zarażanie hivem są ok?