Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starapanna22

MIESZKAJĄCE Z RODZICAMI LAT 22 I WIĘCEJ..nasze smutki i przekleństwa..

Polecane posty

Gość starapanna22
aha powiedz mi czy do swoich naturalnych paznokci mozna dorobic biala koncowke z akrylu? robi sie tak?

tak mozna , bez tipsa , ja przedluzam samym zelem na formie taki papierek to potem sciagam szablon i koncowka jest z samemgo zelu, nie niszczy paznokci jak tipsy ale akryl sie kruszy, smierdzi i szkodzi plytce lepszy zel:) ja od padz bede pisac prace to bedzie mniej czasu na paznokcie

Gość starapanna22
jaka prace?

Gość starapanna22
ja juz licencjat mam

Gość no i pogodziły sie
najpierw pojechały równo po sobie a potem gadu gadu HAHAHA

Gość starapanna22
zycie heh

hehheeheh bo ja nie jestem wredna suka wbrew pozorow:) a to moze mgr zrob i bedzie komplet:) a jaki kierunek skonczylas?

Gość starapanna22
fajny brzdac konczylam administracje i zastanawiam sie nad mgr

Gość mitualika
Ja mam 23 lata. Wspaniałą pracę (od 3 lat) ,skończone studia i mieszkanie,które dostałam od Rodziców,więc uważam,ze to wspaniały start.

Gość starapanna22
nie kazdego rodzica stac aby dziecku kupic mieszkanie.ja napewno nie dostane nic

Gość starapanna22
marika widze ze mialas wozek quinny.my w pracy zrzucamy sie na taki wozek dla kolezanki.myslelismy tez o foteliku maxi cosi ale kolezanka rodzi w listopadzie wiec nie wiem czy zima bedzie wozic w nim malego czy to jej sie przyda?

dzieki;] tak quinny speedi nie kupujecie modelu bazz bo on ma mala spacerowke, dziecko roczne sie nie miesci w nim;/ i maly kosz na zakupy a gdzie wy kupujecie? ja dalam 2500 w sklepie ale dzis sa tansze na allegro jezeli ma samochod to jej z fotelkiem kupcie:) niezbedny jest przez 9 ms spokojnie on jest do 13 kg ja swoj komplet 3 w 1 sprzedalam za 1600:) teraz mam tylko lekka spacerowke bo juz windy nie mam i ona wazy 6 kg takze po schodach zjezdzam nim:) a maz wnosi na gore - 2 pietro quinny za ciezki wazy 16 kg spacerowka na zime kupie kolejny z wikszymi kolkami na snieg... dziecko to duzeeeeeee wydatki :)

Gość starapanna22
ogladalysmy z kolezankami w sklepie ale kupimy na allegro.i wlasnie na buzza patrzylysmy ;( ale jak tak mowisz...ma auto ale nie wiemy czy jak bedzie zimno to czy ona bedzie to instalowac na wozku? czy dziecko sie zmiesci w kombinezonie do fotelika?

na wozku to tylko dodatek dziecko musi byc w tym przewozone w samochodzie a na wozek moze instalowac jak bedzie szla na zakupy z nim, my tak robilismy... dziecko jechalo w foteliku a do bgaznika stelaz wyjmuje dziecko i wpinam do stelaza i ide po zakupy :) na spacery nie bedzie z tym chodzic nawet dziecku nie wygodnie ale na wyjazdy do lekarzy a jest ich wielu na poczatek szczepienia co chwile, ortopeda okulista itd to obowiazkowo:) albo moze sama sobie dokupi innej firmy buzz naprawde lipa w praktyce;/

zmiesci sie w kombinezonie:) moj tak jezdzil nawet jak mial 6 ms i sie miescil:) bo po 3 ms wyjmujesz wkladke dla niemowlt do trzymania glowki i wtedy sie wiekszy robi:) polecam

Gość 22latka z dolnegoslaska
starapanna22 jestesmy w tym samym wieku ja 25 wrzesnia bede miala 22 urodziny. Dlaczego nie mozesz wytrzymac z rodzicami? ja ci powiem ze mam swoje mieszkanie , ale nie mieszkam w nim , moze za rok z chlopakiem bede niestety finanse nie pozwalaja mi mieszkac samej nie utrzymalabym 2 pokojowego mieszkania , pozatym jeszcze robie mgri na stau bede zaczynala

Gość starapanna22
kolezanko bo rodzice rodzicom nierowni my mamy maly metraz ciagle ich widze ciagle jakies dogadywanki i nie jest wesolo

fajny ale nie na zime ;/ za male kolka ma z przodu pokaze ci 2 komplety ktore w praktyce sa super:) sama chce go kupic ale tylko spacerowke a ty bys wziela 3 w 1:) x landera i coneco jest ok

Gość starapanna22
moze solidny ale design mnie jakos nie przekonuje quinny ładniejszy

Gość starapanna22
a quinny zły?

speedi dobry ale jak dla mnie za ciezki;/ ten x lander ostatni wazy 8 kg a duzy jest:) a ona mieszka w domku? czy bloku? kto jej wniesie wozek?

Gość starapanna22
mieszka w domu