Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starapanna22

MIESZKAJĄCE Z RODZICAMI LAT 22 I WIĘCEJ..nasze smutki i przekleństwa..

Polecane posty

to ja wlasnie swoj wozek sprzedalam dziewczynie co w domku mieszka bo w bloku ciezko z nim bez windy;/ wlasnie weszlam przypadkiem na forum mlode wdowy i dziewczyny sa niektore w naszym wieku dziecko kilka miesiacy a ojciec juz nie zyje:( chlopak jechal z pracy do szpitala zobaczyc synka i w drodze zginal w wypadku samochodowym... tragedia ;/

Gość starapanna22
tragedia..

wczoraj wieczorem siedzialam na forum o aborcji dyskusja ostra byla ale jedna szmula to juz przesadzila ;/

Usunełam ciąże w 14tyg. poprzez tabletki , była to moja najgorsza decyzja w życiu, teraz jestem w strasznej depresji . TO MOJA HISTORIA – Jak mialam 18 lat urodziłam synka , byl śliczny , na początku myslałam o aborcji bo od poczatku nie ukladało mi sie z jego ojce , zaczą ćpac , więć postanowiłam zostac u rodziców i urodzic , skaczyc szkole . Dziecko wychowywałam sama bez ojego pomocy , tylko rodzice mi pomogli i nikt wiecej . Gdy miałam 20 lat poznalam chlopaka , strasznie sie zakochałam , opiekował sie mna moim dzieckiem , poprostu poczułam że to ten skoro zaakceptował nie swoje dziecko. w marcu tego roku zaszłam w ciąze z nim , na poczatku strasznie byłam przerazona tym faktem . Nie powiedziałam mu od razu że zaszłam w ciąże poniewaz nie wiedziałam jak to odbieże . Najpierw poradziłam sie jego siostry bliżniaczki . Ona powiedziala że nie wie jak zaragule jej brat , ale stwierdziła ze lepiej bedzie jak usunę bo jego rodzice sie załamią , w tedy moj swiat sie zawalił , myślałam ze chociasz ona poprze mnie . Po tygodniu dopiero powiedziałam chłopakowi o tym , przez chwilę nic nie mówił , usiadł i myślał , po chwili stwierdził ze mam usunąc bo on nie chce miec dzieci swoich , rozpłakałam sie , odmówiłam , on na to że mi nie pomoze wychować dziecka , że ucieknie za granice , w tej chwili byłam w kropce , nie wiedzialam co mam robić , cały czas mnie dreczył . W koncu zgodzilam sie , pojechalismy 8 czerwca do lekarza . Weszłam do niego , udałam ze nic nie wiem , powiedzialam że okres mi sie spusnia , zrobił mi usg , zobaczyłam moje malenstwo i rozpłakałam sie , gdy skończyl zapytalam czy zrobi mi zabieg , on odmówil . Wyszłam on czekał w samochodzie w ręku czymałam zdjęcie z usg . On odrazu zapytał czy sie zgodził , gdy dowiedzial sie ze nie cała droge nic sie nie odzywał . Pare dni puzniej jego szwagier dowiedzial sie ze zna lekarza ktory ponoc zrobi to , dał numer tel, i sie umówilam na wizytę . Pojechalismy tam do niego , powiedzialam mu , najpierw krecil głowa , po chwili powiedzial ze moze mi dac tabletki poronne , ale muszę przyjechac za pare dni bo musi je zalatwic . Pojechalismy 22 czerwca po nie . Gdy juz je mialam pojechalismy do domu jego . Wzielam pierwsza dawke ( misialam brac 2tabletki co 2godziny do pochwy) obuzilam sie o 5rano zała zakrwawiona , poszlam do toalety i w tej chwili wyleciało mi dziecko , nie chcialm patrzec , ale nie spojrzałam , wisiało na pepowinie , wtedy mój swiat sie załamal , byl to najgorszy widok w życiu , widzieć swoje martwe dziecko ….. Po chwili wpadlo do toalety , byłam w szoku plakalam strasznie . po chwili umylam sie i obudzilam chlopaka i mu powiedzialam . Przebieralam cale łóżko z nim bo byl we krwi , przebieralam i płakalam . On powiedział ze tak musiało być , ze tak bedzie dobrze . Po tym zdarzeniu zaczeliśmy sie klucić o byle co . Wszystko sie rozpadlo , jego juz nie mam , rozeszlismy sie , zostałam sama z moim problemem . Od tego zdarzenia płacze , pare razy wziełam amfetaminę bo po nie lepiej sie czuje . Pewnego razu uświadomilam sobie że musze jakos sie pozbierac bo mam synka 3letniego ktorego kocham , tylko jak patrze jak sie smieje , bawi myśle dlaczego nie dalam drugiemu szance na zycie , teraz to wiem że mogłam urodzic i bym sobie,dala rade z drugim …. ale jest juz zapuzno . PROSZE WAS DZIEWCZYNY NIE RUBCIE TEGO , BEDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ DO KOŃCA ŻYCIA ,BEDZIE WAS GRYZŁO SUMIENIE ,JAK MNIĘ ,JA BYM DAŁA WSZYSTKO ŻEBY COFNĄĆ CZAS >>> BĘDE SZCZEŚLIWA JEŚLI CHOCIASZ JEDNO MALEŃSTWO URATUJE , gdy ktos po moje historii zmieni zdanie , masakra !!! co to za szmula z jednej strony wspolczuje jej ale trzeba bylo myslec przed..

Gość starapanna22
REAKTYWACJA! GDZIE JEST MARIKA?

Gość starapanna22
halooooo