Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktotujestdziwny

Dziś dostałam wiadomość od znajomej,że jest w ciąży!!!

Polecane posty

Gość zazdrosna jestes autorko
gdybym mogla korzystalabym z takiego zwolnienia cale zycie:) piekna sprawa

Autorko - dobre pytanie zadałaś. Jeżeli ktoś jest tu dziwny to napewno Ty. To co prezentujesz to zwykła zawiść- ja pracuję a ona nie może. A przecież nie jesteś jej lekarzem, nie wiesz jak jest z ciążą, nie wiesz jakie panują stosunki w pracy. Ja na zwolnienie poszłam jak skończył się 5 miesiąc ciąży, poprostu pracodawca sobie tego życzył. Moja bratowa pracowała w sklepie obuwniczym i pracodawca też jej kazał iść na zwolnienie. Bo odór z butów ( kleje ) nie był korzystny dla ciężarnej.

Gość oktuto
rozumiem,ale w przypadku opisywanym przez autorkę nie ma ryzyka ,że będzie wdychać opary z komputera czy coś w tym stylu :P Uważam,że 4 może 5 miesiąc pracować jest ok ,sama tak pracowałam i żyję:)

Gość Powiem tyle
znam to z autopsji i z własnego doświadczenia nie opłaca się w ciąży pracować!!!!!!!! nikt cie nie będzie żałował, nikt nie patrzy na twoje potrzeby , każdy patrzy wilkiem, ja chciałam pracować do końca ale prawda jest taka ze jak wrócę z macierzyńskiego to wylatuje bo.....byłam w ciąży taka kochana jest właśnie Polska rzeczywistość!!!!!!!!!!!

Gość Powiem tyle
więc dziewczyny korzystajcie ze 100% płatnego L4 i zajmijscie sie brzuszkami , zero stresu , problemów z pracy przynoszonych do d

Gość Powiem tyle
więc dziewczyny korzystajcie ze 100% płatnego L4 i zajmijscie sie brzuszkami , zero stresu , problemów z pracy przynoszonych do domu zero łez .........mniej nerwów i zdrowsze dziecko