Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Warto kupić? Ma ktoś taki?

Polecane posty

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
totalny bezsens tyle kasy??? I po nhuj ci wiedziec czy ma 38? 7 czy troche mneij idziesz do elkarza ja pierdole dodam ze mam dzieci i termometr nier uzywany raczej byl

Bardzo fajna rzecz , o ile trafisz na dobry egzemplarz. Ja już drugi raz oddaję swój termometr do serwisu, bo dziwnym trafem wszyscy w rodzinie mamy temperaturę 34 stopnie. Ale dopóki był sprawny byłam nim zachwycona, zero problemu ze zmierzeniem dziecku temperatury. P.S. Idąc do lekarza należało by wiedzieć jaką ono ma temperaturę, napewno będzie to pierwsza rzecz o jaką się spyta pediatra.

Niestety termometry na podczerwień są bardzo nieprecyzyjne. W odstępie 30 sekund mogą pokazać skrajne wyniki, od 36 po 39.Jeśli już musisz to kup douszny ale nie na podczerwień.

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
no dziwne bo ja mam dwoje dzieic jedno 13 drugie 7 i pyta lekarz czy ma temperature ale bada i naprawde wydaje mis ei ze szkoda kasy ja sie jakos obylam ale morze nei macie na co aksy wydawac

Gość qddduuuuu
wiki nie widzisz ze tu same bogaczki siedza dla nich to pestka hahahha jak nie macie na co kasy wyperdalac to dajcie biedniejszym

Gość no tak wiadomo
W sumie masz racje, jak nie bogaczki to żmije plujące jadem... Jesteś doskonałym okazem tej drugiej grupy.

Gość polt
ja mam inny, ale też na podczerwień, zapłaciłam za niego około 90 zł :( i niestety nie jestem z niego zadowolona. Nie wiem może to winna baterii, ale pokazywał temp zawsze niższą to czasami aż o ponad jeden stopień. Od tamtej pory używam zwykłego temp elektronicznego. A tamten tylko leży :(

Dzięki za KONKRETNE wypowiedzi. Może faktycznie kupię taki do mierzenia w uszku. A co do wydawania kasy: skoro jest moja to mogę sobie ją wydać na co chcę i ile chcę. Patrzcie w swoje porfele nie w mój. Wstrętne trollowiska :o

Gość ja mam ten w smoczku canpol
Jest do doopy! Strasznie dlugo mierzy, nie wspominajac o tym ze dziecko moze wypluc. Ma taki drucik w tym "ssaku" mojego syna tak to interesowalo ze ciagle wyciagal i ogladal co to za dziwo i nigdy nie udalo mi sie zmierzyc. Nie polecam. Te na podczerwien tez do niczego, najbardziej precyzyjne sa te do mierzenia w pupie. A ty co w ogole termometru nie masz jestes glupia pinda i nie wypowiadaj sie w ogole.

Gość ja mam - mama michalka
ja kupilam dla synka - innej firmy niemiecki ok 80 - 90 zl kosztowal, i powiem ze szybko dziala bo po 3 sekundach jest wynik - ale zaniza o jeden stopien, synek ma rok, ost mial trzydniowke i jak ten pokazywal 37 to normalny 38 takze wynik nie prawdziwy, ale ja dodaje jeden stopien :)