Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamelkawit

mamuśki na diecie

Polecane posty

hej :) mała już lepiej :) dochodzi do siebie :) ja wróciłam do pracy. Od czasu choroby małej schudłam 1 kg mam nadzieję że już tera powoli będzie spadać!!! Trzymam się ;) co u Was? Martynko dobrze ze u Ciebie wszyscy zdrowi! nie życzę nikomu takiej choroby :(

Hej Pamelko :) Bardzo się cieszę, że już lepiej u Was.To teraz musisz wytrzymać i zgubić jeszcze parę kg :) U mnie z dietą średnio. Nie objadam się ale też nie pilnuję się za bardzo. Więcej się ruszam, bo taka ładna pogoda więc wychodzimy z synkiem na świeże powietrze.No i robię z 50brzuszków dziennie, raz więcej raz mniej.. Zważę się 1marca, zobaczymy czy chociaż z 1kg spadnie. Mój Tomek od rana sobie mruczy piosenkę z Kota Crawforda, już mam jej po dziurki w nosie..ale to ulubiona bajka mojego synka (moja też bo trwa tylko 5minut i tyle pozwalam mu przesiedzieć dziennie przed tv :) ) Poza tym śliczna u mnie pogoda, taka wiosenna :) A gdzie się podziała reszta dziewczyn?

dzieńdoberek :) już nie mogę doczekać się wiosny...liście na drzewach...ech:) już niedługo i ja wyjdę z małą na spacer!!!! Na razie chodzi w ciągu dnia z nianią a mamusia pracuje, pracuje ;) Martynko ja też zważę się 1 marca...ciekawa jestem co też waga powie:) mam nadzieję że chwile załamania i zwątpienia już za mną.... ok szykuję się do pracy!!! później zajrzę papapapa

Cholera nie mogę schudnąc, ciągle jest 71 na wadze, o żesz... ;P wkurzona jestem jak nie wiem, od dziś chyba przestanę jeśc wieczorami, naprawdę nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić...z kijkami chodzę już nie pól, a cała godzinę - fakt, czuje że cialo się zmienia ALE niech jeszcze zmieni się ta waga !!!

Widzę, że humorki się poprawiły, zwłaszcza Tobie Pamelko :) hot mama, najważniejsze że czujesz po sobie że chudniesz :) a co do wagi to skoro więcej ćwiczysz, to na pewno mięśnie tłuszczyk zastępują i dlatego waga ani drgnie.. U mnie bez zmian, na wadze 67kg jak było, tak jest bez znaczenia czy się pilnuję czy nie :( aaaa...no i mężuś znowu mnie namawia na powiększenie rodziny.. co tu robić, co tu robić...? :)

martysia_86 - mój też mnie namawia, ale się nie poddaję :p i mówię ze najpierw muszę się nacieszyć córcią ;) Wczoraj byłam na fit zakupach i kupiłam: - wagę, taka normalną bo nie wierzę w elektronike :p niestety okazało się że ta stara ważyła dobrze :( - 4 koktajle "Slim Figura Dieta" Herbapolu (dwa truskawkowe i dwa waniliowe) - będę je pić ZAMIAST jednego posiłku, przewaznie wieczorem - tabletki wspomagające odchudzanie La Carnita firmy Bio Active - 36 tabsów na 12 dni (m.in. z chromem i L-karnityną) - herbatę przeczyszczającą Senes Fix Herbapolu - będę ją pić raz w tygodniu A dzis kupilam 'Shape" i od marca jest w nim akcja "Bikini Body" - do lipca w kazdym numerze bedzie zestaw cwiczen na 4 tygodnie, wiec chyba to zaczne zwlaszcza ze i tak kupuje ta gazete. Takze generalnie u mnie pospolite ruszenie, bo juz nawet staniki robia się ciasne w obwodzie :( Daję sobie czas do świąt a potem zobacze. Plan jest taki: 4 posilki dziennie, 1,5litra mineralki dziennie, ruch 5-6 razy w tyg, w tym godzina NW. Pozyjemy, zobaczymy :)

no no no hot mama ostro bierze się za robotę!!! super :) ja trzymam kciuki i czekam na powalające wyniki ;) Martysiu jeśli mąż namawia Cię na drugiego dzidziusia a i Ty tego pragniesz to nie czekajcie!!! diety, odchudzanie itp nie są najważniejsze...na to zawsze przyjdzie czas! u mnie po staremu , staram się jeść mniej...) w poniedziałek ważenie!!! Mała już dochodzi do siebie :) Brela odezwij się!!!!!!

hej :) dopiero znalazłam chwilę...po ważeniu porannym 87,5 1 kg mniej , wiem, wiem bez rewelacji...ale dobre i to

Pamelko, super! w końcu u Ciebie się coś ruszyło :) a u mnie niestety bez zmian, a w tym tygodniu naprawdę się pilnowałam i trochę ćwiczyłam. Może to przez okres..taką mam nadzieję :)

Hej Dziewczyny! Zajrzałam na chwilę, widzę, że ostro się za siebie wzięłyście. U mnie dużo się dzieje, nie będę opisywać, bo czasu brak. Możecie się domyśleć, że nie mam za wesoło. Odezwę się wkrótce. Pozdrawiam cieplutko.

Martynko trzymam kciuki ;) ja dziś na jogurtach only....d rośnie !!!!! co tam u moich pozostałych dziewczynek ?? :)

Jeszcze nie ma za co Pamelko ;) myślę że od poniedziałku ruszę.. Ja dziś też planuję jogurtowy dzień :) Najlepszy kumpel mojego M. zostanie tatą, jak to określił "to już 5. tydzień" :) biega jak poparzony, chce kupować działkę i stawiać dom. Po prostu jakbym mojego męża 2 lata temu widziała :) Już nas na sobotę zaprosił do siebie żebyśmy wszystko opowiedzieli, gdzie najlepsza szkoła rodzenia, który lekarz.. no szaleje facet ze szczęścia :) więc i u nas powrócił temat drugiego dziecka. Może bym się zgodziła ale jak pomyślę ile kg po ciąży znowu mi zostanie, to ogarnia mnie przerażenie. Więc powiedziałam, że pomyślimy o tym w drugiej połowie roku, bo przecież do lekarza muszę się wybrać, badania zrobić..;) a mój M. to by od razu wskoczył do łóżka żeby zostać ponownie tatą :) Chyba zostałyśmy znowu same na topicu..

oj mam przeczucia że mąż Cię namówi na drugiego dzidziusia ;) i naprawdę wagą się nie przejmuj!!! jestem pewna że je zrzucisz :) Martynko na to wygląda że zostałyśmy same...mam jednak nadzieję że dziewczyny zajrzą... buziaki weekendowe 👄

Hej :) Wczoraj urządziłam w domu wieeelkie wiosenne sprzątanie i niestety nie miałam kiedy zajrzeć na kafe. Ale już jestem. Waga raz 1kg do przodu, raz do tyłu.. średnio ciągle jest 67kg :( Mam nadzieję że niedługo się to zmieni ;) Słonecznej niedzieli :)

hej :) dziś dzień kobiet więc życzę Wam samych radosnych dni w życiu, spełnienia wszystkich marzeń i utraty zbędnych kilogramów :) a mój księgowy do kawy przyniósł mi talerz ciasta :) ach te chłopy... i życzył mi żeby mi w biodra poszło hehehehe buziaki dla moich dziweczyn

Hej :) u mnie wczorajsze kobiece świętowanie przeniosło się jeszcze na dziś :) przeżywam oblężenie, bo 3 osoby wpadły do mnie tak żeby pogawędzić.. i dowiaduję się że kolejna koleżanka w ciąży...bliźniaczej!! :) chyba jestem ostatnio przeczulona na tym punkcie, bo wszyscy mnie na drugie dziecko namawiają...ratunku! ;) Dieta wiadomo jak...

Cześć Dziewczyny! Jestem. Oj działo się dużo, dużo, ale wreszcie jestem. Zmęczona, ale waga dalej za duża, ani drgnie w dół. Martysiu! Z tymi ciążami to Ci powiem, że mam podobne wrażenie. Tzn. nie planuje następnego dziecka, mam dwoje /planowanych/ i szczerze mówiąc boję się kolejnej /nieplanowanej/ ciąży, ale w koło kobiety w ciąży /bratowa, siostra, kuzynki dwie urodziły w tym roku, a jedna to bliźniaki - parkę, koleżanki w pracy/. Po prostu baby bum! Choć Ci powiem, że patrząc na swoje pociechy, które nieźle broją i dają mi w kość, to jak tu ich nie kochać z całego serca. Jak miałam jedno dziecko to myślałam, że drugiego nie będę mogła tak bardzo pokochać, ale serce matki jest wielkie.

Brela ciesze się że wróciłaś :) mam nadzieję że pokonałaś już przeciwności losu?! wiem że jak dopadają kłopoty, choroby, to wcale nie myśli się o diecie...jestem tego żywym przykładem... U mnie na szczęście nie ma już ciężarnych :) wszystkie porodziły w tamtym roku i na razie spokój....to i ja nie czuję parcia społeczności lokalnej ;) wzięłam się za siebie ostro!!!! kupuję orbitreka POSTANOWIONE!!!! KOSZT OKOŁO 500 ZŁ mój braciszek trzyma lekką dietę , nie głodzi się i ćwiczy około pół godziny dziennie i schudł już 13 kg :) powoli bo od września ale z pewnością zdrowo:) jeszcze jedną mamuśkę znalazłam do "współpracy" :) moja przyjaciółka urodziła we wrześniu i trochę jej zostało...tak więc walczymy teraz razem :) w realu :) buziaki kochane

Hej Dziewczyny :) no wreszcie się Brela pojawiła :) bo już z Pamelką tęskniłyśmy.. Od dziś zaczynam nową walkę z kg, obym tym razem dotarła do 60kg i została przy nich jak najdłużej. Zamierzam jeść 4-5razy dziennie i nie podjadać!!! do tego ćwiczenia 30min dziennie. Mąż powiedział, że tych ćwiczeń sam dopilnuje...;) Oglądałam wczoraj dvd z wesela kuzynki z września ubiegłego roku i..masakra :( wyglądam jakbym była w drugiej ciąży...

buziaki z rana :) wczoraj mała nie dostała cyca!!!!! następne postanowienie w trakcie realizacji ;) był be....bo musztardowy....trudno trochę mi szkoda ale mała ma już prawie 2 lata no i chyba czas rozstać się z cycem???? dietę trzymam:) co tam u Was ? kobitki odezwijcie się w końcu ! Hot mama co tam U ciebie?

Dziękuję za miłe słowa. Wiem, że mogę liczyć na słowa otuchy. U mnie jest tak: zaczynam ćwiczyć pół godziny dziennie przez 6 dni - w niedzielę robię sobie labę /przede wszystkim brzuszki i ćwiczenia na uda i pośladki/. Nie podjadać miedzy posiłkami /chyba, że owoc/, nie jeść po 18 - tej i odstawiam słodycze na co dzień. Zobaczymy czy coś ruszy. Bo widzicie, mam wesele 11 kwietnia no i wczoraj tak kontrolnie wkładam garsonkę, którą kupiłam na inne wesele na jesieni, ale by uszła bo to inni goście, ale niestety spódnicę ledwo dopięłam a na udach i pośladkach to mało nie trzasła. Wiem, że nie zrzucę 7 kg przez miesiąc, ale się zdołowałam strasznie. Znów będę musiała coś kupić, a to koszmar przy moim rozmiarze, ubrania w stylu mojej mamy lub teściowej tylko wchodzą /choć moja mama jest szczuplejsza ode mnie/. Masakra, chora się robię na samą myśl zakupów.

Ale pustki, pewnie dziewczyny ostro walczą z kg...

hej kobitki :) kolejny dzień zmagań....dziś trochę ciężko bo okres mam :( i zawsze wtedy bardziej chce mi się jeść :( donoszę że ostatecznie odstawiłam małą od cyca i w końcu zaczynam się wysypiać!!!! :) co tam u Was? buziaki

Hej Mamuśki! :) Nie miałam kiedy zajrzeć do Was, bo babcię miałam w szpitalu. Przewróciła się i rozcięła głowę na 10cm o kaloryfer. Ale dziś już na szczęście wychodzi, bo poza szyciem rany nic się nie działo. Jak tam odchudzanko? U mnie ruszyło :)!!! nareszcie... Pamelko, pewnie się domyślasz czego to zasługa.. Dietę też trzymam i ruszam się kiedy tylko mogę. Myślę, że do połowy kwietnia dobiję do 60kg :) Pamelko, cieszę się że udało Ci się odstawić córcię od piersi. To teraz proszę do mnie dołączyć. Razem musimy się trzymać diety i do lata będą z nas laski! :)