Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is

co sadzicie o gejach???

Polecane posty

Gość Anq25
Dziewczyny przestańcie wierzyć w te bzdury ze gej to super przyjaciel itp...to sa tacy sami ludzie jak hetero...mylicie sie jak myslicie ze z gejem pogada sie o wszytkim itp...to sa nadal faceci...mysla jak faceci...zazwyczaj nudza ich babskie plotki..lubia samochody, granie w pilke i smieja sie z bab ze są miekkie jak przecietny facet...i wcale nie sa skorzy do głebszych refleksji...nie wiem skad ta bzdura ze geje to jedza lody z jednej miski ze swoja psiapsiolka ogladajac placzliwa komedie... I tekst ze sa słodziutcy tez jest idiotyczny...moj kznajomy jest szorstkim dupkiem niemilym i daleko mu do slodkosci...

Anq25: Hehehehe widać że jakiś gejek wpadł Ci w oko i Cię zwyczajnie rozbił o kant dupy... teraz ci gula strzela i płaczesz do poduszki, albo wyżalasz się na Kafe jacy oni sa feeee... hehehe nieładnie paszczaku

Ile powstanie jeszcze takich tematów,w których wszystkie wypowiedzi zawsze sa takie same? Lubić to chyba mozna jednostki,a nie cały wór z jednowyrazowym opisem :o

Gość Ja uwielbiam gejów
ostatecznie to statystycznie biorąc dwie wolne laski więcej!!! Jak najwięcej gejów!!! Za to lezbijek nie cierpie, bo to odrazu o dwie wolne dziewczyny mniej!!!

Hm,chyba nie zrozumiałam? (Nie,nie pisz,że jestem głupia tylko po prostu łaskawie wyjasnij :) )

Wiem jaką mam stopkę.Ale mam wrazenie,że oprócz tego,że pokazuje,że oglądam "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster",lubię postać Sera i baw mnie ta kwestia, to niewiele można o mnie powiedziec,szczególnie o moich preferencjach seksualnych.Ups.

Gość Anq25
My name...żal mi Ciebie...Po pierwsze nie jestem skarkulą, ktora lata za chlopcami bo od 9 lat jestem w zwiazku..po drugie nie wydaje mi się by realne bylo by ktos kto nie odwzajemnia iskrzenia mogl komuś wpasc w oko...miedzy gejem a laska jest takie napięcie seksualne jak +/- między dwoma heteryckimi facetami...a wiec = zero....Wybacz dla mnie geje sa aseksualni...

"Sterylna"-omg,takiej obelgi jeszcze nie słyszałam :D Delight- nie ma sensu wchodzić w ogóle w tego typu tematy,w każdym jest dokładnie to samo.

Nie znam innych gejów, którzy się do tego przyznają, więc nie mam grupy badawczej. Ale np. ja nie wzbudzam żadnych podejrzeń, co do mojej orientacji... Może tylko czasami zbyt nachalnie gapie się w jednego kolesia.