Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is

co sadzicie o gejach???

Polecane posty

'' 17:40 [zgłoś do usunięcia] mawronką (mawronka@buziaczek.pl) ostatnio jeden fryzjer-gej zrobił miu super fryzurkę na pisi' - mam podsywa :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :D

Gość wsiewołod gołodupcew
lesbijki to lubiem.bardzo.

mawronka masz ty skończona podstawówkę???????? pisze się prze u otwarte

osoby które używają więcej niż trzech wykrzykników / znaków zapytania są niezrównoważone emocjonalnie. nie skończyłam, do zalogowania sie na kafe nie potrzeba świadectwa z szóstej klasy :classic_cool:

it's okay to be gay, normalni ludzie, nie wiem czego niektórzy ich nienawidzą, choć zadnej krzywdy im nie wyrządzili :-o

Geje są mi całkowicie obojętni, tak jak obcy ludzie, których mijam codziennie na ulicy. Nie szkodzą mi, ani nie przynoszą "pożytku" więc po prostu się nimi nie interesuję.

Gość mufkaa
a gdyby się np okazało, ze Wasz brat jest gejem?

jakby moj brat byl gejem to bym mu zaproponowal jednorazowy seks oralny, tak zeby sprawdzic jak to jest z mezczyzna

Gość mufkaa
o jeny;p

My name is wiesz na poczatku nie wiedzialam,ze to gej koles jest boski pociagajacy nie ziemsko:DMam faceta,ale ciagnelo mnie troszke do niego.Jak sie dowiedzialam to jeszcze bardziej mnie pociagal ,bo wiedzialam,ze trudno bylo by go zdobyc:)Jak juz wspomialam mam kogos i to byly tylko mysli:) Wiec tak czy siak podoba mi sie jako facet,ale jestesmy przyjaciolmi i tak juz zostanie chodz wiem,ze chcial by sprobowac z kobieta gejem jest ode zawsze,ale jest ciekawy to tak jak niektore kobiety chca z inna kobieta

Gość cieslik
sa tacy jak my kochają i chca byc kochani niema e tym nic złego

Gość
Niech żyją sobie razem, mają prawo do miłości.

Gość Anq25
Myślę, że topik "co sądzicie o gejach?" tak jakby byli jakimiś zwierzątkami...jest niesmaczny...ludzie jak ludzie, są identyczni jak my w każdej dziedzinie życia poza sypialnią...a czy ktoś się wtrąca jak wy uprawiacie sex? Co do stereotypu, że geje to swietni fryzerzy...buahahahah...sama jestem fryzjerką i cała ich cudotwórczośc polega na dobrym bajerze...są wśród nich super fryzjerzy ale są też i tacy co mysla ze skoro są przestylizowanymi gejami to znaczy ze nie musza sie szkolic zeby byc super stylista fryzur...i nie radzę do takiego na fotel siadac...aczkolwiek chocby się mialo postrzępione okropnie włosy a blond byłby żółty jak kurczak to gej zawsze wmówi naiwnej babie, że wygląda cudnie:D Wierzcie mi na zapleczu salonu nieraz mają miejsce wybuchy smiechu z tego powodu:D. Mam wielu przyjaciół homoseksualistów, zarowno facetow jak i babki i maja tak samo rozne charaktery jak hetero...i są dupki i sa zajebisci ludzie...a wiekszosc z moich znajomych nie cierpi przerysowanych ciot...ktore napędzaja mit o gejach "panienkach"...