Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia 6-latki

6-letnie dziecko a praca?

Polecane posty

Gość ciocia 6-latki

jak w temacie co o tym sądzicie?

nie bardzo rozumiem... dziecko ma iść do pracy? mama? ciocia???

Gość joojjjjj
niekumam pytania - ludzie zostawiają 6 miesięczne dziecko i wracają do pracy - a ciocia jest ciocią i nic niema do dziecka innej kobiety...

Gość ciocia 6-latki
chodzi o to czy da sie pogodzic prace z 6-letnim dzieckiem??

Gość nie da sie
musisz siedziec w domu az skonczy 18 lat 🖐️

Gość ciocia 6-latki
ale mi nei o to chodzi. to jest tylko moja siostrzenicy siostra niby w tygodniu wychodzi zostawia mi mala tak od roku jest standardem wychodzi o 16 i wraca o 20 niby ze szuka pracy i dlatego pytam czy mozna se poradzic z praca i 6-;etnim dzieckiem

Ja nadal nie bardzo rozumiem:)To kobieta,ktora ma sześcioletnie dziecko nie moze pracować?

Gość ciocia 6-latki
właśnie ja was pytam czy to da sie pogodzic bo moja siostra twierdzi ze od roku nie moze znalezc pracy i ze tego nei da sie ogodzic a jak wy sadzicie

Gość ale pisałaś że
to siostra twojej siostrzenicy ... ja tam nie wiem o co ci biega :o

Gość ale masz siostrę
bo twoja siostrao wszem ,ale szuka nastepnego samca wychodząc o 16, wracając o 200, bo po 16 to napewno pracy nie szuka. Także przygotuj się do pilnowania drugiego dzidziusia.

Gość todziwnne
nie rozumiem?!!! Kobiety pracują mając malutkie dzieci a cóz dopiero sześcioletnie

Gość aaaa teraz czaje
twoja siostra podrzuca ci swoje dzecko 6 letnie, od 16 do 20 ze niby szuka pracy z jego powou nie moze znalezc? bujda, mnostwo kobiet tak pracuje, poza tym po 16 to sie raczej rpacy nie szuka, kopnij ja w dupe bo cie wykorzystuje

Nie kumam o co Ci chodzi... to, że ma 6 letnie dziecko i czy da radę sobie z nim i z pracą ? To niech zapisze dzieciaka do zerówki a ona idzie do pracy! Czy to, ze wychodzi o 16 wraca o 20 i nie może znalezc pracy ? Jak wychodzi w takich godzinach to nie dziwię się, ze nie może znalezc...chyba, ze szuka tej pracy w terenie ;P

Gość ciocia 6-latki
mała chodzi do przedszkola odbiera ja i potem do mnie to posiedziz z mala a ja ide za robota to jej tekst. Jak jej powiedziałam że dam jej numer mojego szefa to ona że łaski nie potrzebuje sama se znajdzie prace. i pytam czy można se poradzić z pracą i 6-letnim dzieckiem

Można, jak najbardziej można! Tylko trzeba chciec! Zastanawia mnie jak i gdzie ona szuka tej pracy? Biura w większości pracują do 16-17, sprawę CV u kierownika gdzieś w markecie też raczej można załatwic do południa, ale gdzie ona szuka tej pracy w tych godzinach, w terenie gdzieś? :P No sorry ale według mnie to ona Cię w trąbe robi i robi z Ciebie darmową naiańkę! Niech CV przez internet wysyła a nie szuka szczęscia wieczorami! A co ona robi w tym czasie jak dzieciak jest w przedszkolu?

Gość vedfff
ale masz popieprzoną siostrę, i tutaj niektórzy piszą, ze lepiej mieć rodzeństwo niż być jedynaczką/kiem. I co, niby rodzeństwo a siostra kłamie, kombinuje jak tylko może, a mialo być, że jedynaki są wredne.

Gość ciocia 6-latki
wiesz wiśniowa nalewka babuni nie mam pojecia co ona robi bo ja niedawno skończyłam szkołe i poszłam do pracy i jak to sie muwi złożyłam tylko cv w kilku miejscach i jakos mnie przyjeli a jej biednej nie chca przyjąć hehe teraz ten tydzień co bedzie bede mogla zobaczyc co robi zanim dziecko wroci bo bede pracowac na popoludnia a tak nie mam pojecia co robi. Będę nawet bezczelna bo jak dziecko wróci z przedszkola to nawet matka jeść jej nie zrobi ja nie wiem co moja siostrzenica by bezemnie zrobiła chyba z głodu by umarła

Gość omagood
ja mam dwójke jedno 8 drugir 2 i pół i pracuje bez problemu już od roku