Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

Go艣膰 rocznikowo 91-

Cze艣膰:) zapraszam tu wszytkich kt贸rzy w maju 2010 b臋d膮 zada膰 matur臋.Jaki kierunek macie zamiar studiowa膰,co chcecie zdawa膰...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xcvxcvxc
zarz膮dzanie bo chcem by膰 prezesem w firmie

Udost臋pnij ten post

ja co prawda tylko poprawiam matur臋 w 2010, ale si臋 wpisz臋;) biologi臋 i chemi臋 poprawiam, 偶eby przenie艣膰 si臋 z niestacjonarnej medycyny na stacjonarn膮 (w tym roku mia艂am biol-83, chem-73 - o wiele za ma艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rocznikowo91
apple juce -a co teraz robisz? echh zazdroszcz臋 ja niestety matm臋 b臋d臋 musiala zdawa膰:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rocznikowo91

Udost臋pnij ten post

kurcze-skasowa艂o mi ca艂y post馃槧 dobra jeszcze raz;) ja nie mam poj臋cia co chc臋 studiowa膰 ale wiem co zdaj臋 :D wos i histori臋 no i cal膮 reszt臋 adenozynotr贸jfosforanowa -mam nadziej臋 ze dobrze :P-czyli zdajesz biologi臋 i...chemi臋?

Udost臋pnij ten post

o kurcz膮tko-ja duzo bym da艂a 偶eby matmy nie zdawa膰 a Ty tak z w艂asnej woli?? 艂auu艂:P u nas w szkole to zasypali nas testami,kartkowkami i te艣cikami:O

Udost臋pnij ten post

aaa-rozumiem;) nie wiem jak Ty ale ja mam okropn膮 matematyczk臋-jest roztrzepana,nie umie dobrze t艂umaczy膰,potrafi wszystko pogmatwa膰 i nikt jej nie s艂ucha, ech i jak tu do matury:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest zaoczna medycyna
?????????????

Udost臋pnij ten post

Moja jest sympatyczn膮 kobiet膮, ma swoje fazy - ka偶e nam nosi膰 osobne zeszyty do lekcji, osobne do zada艅 domowych, opr贸cz normalnych skolnych podr臋膰znik贸w, ci膮gle rozwi膮zujemy zadania z ksi膮偶ki Andrzeja Kie艂basy, ale t艂umaczy ok, wi臋c si臋 o matm臋 nie boj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

U mnie decyzja ju偶 dawno zapad艂a - architektura. Tak偶e fizyka i matma mnie czeka, rozszerzona. Z kie艂basy tez korzystam ; )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co to znaczy wieczorowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adenozynotr贸jfosforanowa my
lisz poj臋cia moja droga, wieczorowe studia to dok艂adnie to samo co zaoczne. A te o kt贸rych m贸wisz Ty, to po prostu dzienne, na uczelni prywatnej. A tym bardziej jak wcze艣niej zosta艂o to nazwane NIESTACJONARNA medycyna. Wiecie co to studia niestacjonarne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daj r贸znic臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ok na tygodniu
ale z tego co wiem to wieczorami (jak sama nazwa m贸wi) a co za tym idzie jest ich pewnie sporo mniej, zwa偶ywszy, ze na normalnych dziennych studiach zaj臋cia s膮 od rana do wieczora. Wi臋c ja dzi臋kuj臋 i艣膰 do lekarza po wieczorowych studiach...:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamcia fajne bebe ze mnieP
ja mam zamiar studiowac inzynierie srodowiska lub architekture i urbanistyke. czyli matura z matmy i geografii obowiazkowo i pewnie rozszerzona xD

Udost臋pnij ten post