Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

ee tam-a jaki masz profil w szkole? albo cho膰 masz przedmiot ktory rozumiesz i lubisz.... albo podoba ci si臋 jaki艣 konkretny zaw贸d ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
偶a艂uje ze posz艂am na ten profil , nie wiem jaki zaw贸d mi sie podoba :( jestem zalamana :(

Udost臋pnij ten post

oo :D nie wiem moze popatrze na kierunki i na przedmioty kt贸re trzeba zdac zeby sie tam dostac ...

Udost臋pnij ten post

o nie nie polski rozszerzony , odk膮d zmieni艂 sie nam nauczyciel wybi艂am sobie ten pomys艂 z g艂owy ... nie wiem nie chcia艂abym isc na 偶adn膮 filologie ... po prostu nie interesuje mnie to , sz艂am do liceum to by艂am g艂upia bra艂am angielski i polski bo wydawa艂y mi si臋 ze na tym profolu bd 艂atwo ;p

Udost臋pnij ten post

wiesz co z pocz膮tku tez tak my艣la艂am ;P a dlaczego ci przesz艂o ? zdajesz niemiecki na rozszerzeniu ?

Udost臋pnij ten post

dlaczego? hmm, w sumie to chyba dlatego, 偶e tak naprawd臋 to ja nigdy nie chcia艂am by膰 偶adnym t艂umaczem, to by艂a taka wersja zapasowa, 偶eby odgoni膰 my艣l o medycynie, bo brat mi nagada艂, 偶e i tak si臋 nie dostan臋 :P nie, na podstawie, moja nauczycielka namawia nas 偶eby zdawa膰 na rozszerzeniu, bo mamy naprawd臋 du偶膮 wiedz臋, ale ja i tak mam du偶o nauki do matury i nie chc臋 jeszcze uczy膰 si臋 ca艂ej gramatyki, kt贸ra nie jest mi potrzebna na rozszerzeniu... i tych form rozprawek i innych bzdet贸w. A po co sobie utrudnia膰 偶ycie jak mi to i tak nie pomo偶e w rekrutacji na studia, bo nie biior膮 tego pod uwag臋. :P no to si臋 rozpisa艂am :P

Udost臋pnij ten post

Uuu to du偶o pracy przed Tob膮 :) my艣la艂am o rozszerzeniu z biologii ale chyba nie dam rady ... a ile masz h biologii i chemii w tyg .

Udost臋pnij ten post

A Ty rocznikowo jaki profil ? I jakie plany , sorki ale nie chcia艂o mi si臋 czyta膰 od samego pocz膮tku :)

Udost臋pnij ten post

du偶o, du偶o, ale jak si臋 chce to mo偶na. Godzin mam ma艂o, ale gada艂am z nauczycielk膮 nawet dzisiaj i ona m贸wi, 偶e spokojnie mo偶na si臋 nauczy膰, trzeba tylko si臋 ostro przez te miesi膮ce pouczy膰. A jak nie to matko, poprawi臋 matur臋 za rok i tyle. :)

Udost臋pnij ten post

Ehh nied艂ugo spadam ;/ musze napisa膰 autocharakterystyk臋 inteligencji w Weselu ;/

Udost臋pnij ten post

Nie wiem pomy艣l臋 nad t膮 biologi膮 , ale chyba matura jest trudna z rozszerzenia ... nie wiem nigdy nie widzialam takiej :P w ogole to nie wiem ile czasu przed matur膮 mam sie zacz膮膰 uczy膰 :D

Udost臋pnij ten post

pmatury s膮 na stronach okr臋gowych komisji egzaminacyjnych i wcale nie s膮 takie trudne :P zobacz sobie a jak chcesz to p贸藕niej dam Ci linka :P a co nauki to 偶eby dobrze zda膰 rozszerzeenie to ju偶 trzeba si臋 uczy膰 :D ja musze si臋 na bie偶膮膰o przygotowywa膰 do fakultet贸w ::P:P

Udost臋pnij ten post

No tak tak , wchodzilam na t膮 stron臋 ale wy艣wietla mi si臋 pusta stronka ;p No ja ju偶 potop mia艂am w tamtym roku :) mia艂am 7 polskich tygodniowo , teraz mam 5 + h konsultacji , interpretacj臋 jakiego wiersza :P ?

Udost臋pnij ten post