Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lishelle

pomóżcie mi bo nie wiem co myśleć.Zdradza czy nie?

Polecane posty

Gość lishelle
ja też właśnie się zastanawiam jakim cudem on mi wysłał tego smsa. potrzymam go jeszcze trochę i poczekam ale psychicznie przygotuję się na rozstanie.Mój błąd polega na tym, że za bardzo się angażuje i faceci to wykorzystują...

Gość a morze on specjalnie
takiego esa wysłał żeby twoją reakcję sprawdzić???

Gość lishelle
no MORZE MORZE hehe :D i tak mam już to doopie

Gość mondra Kaśka
dlaczego uważasz ze Cie zdradza? PRZECIEŻ TO ZWYKŁE ESEMESY,skoro odpisywał ,to chyba wiedział ze z Tobą piszę,no chyba ze masz go za debila? moim zdaniem szukasz dziury w całym:P

Niektórzy lubią być w centrum zainteresowania a bycie osobą zdradzaną powoduje przypływ współczucia ze strony otoczenia. Nie chcę się powtarzać, ale pomylić się dwa razy pod rząd przy wysyłaniu sms może tylko idiota.

Gość lishelle
mało stanowczy a dlaczego myślisz że lubię być w centrum zainteresowania? teraz już całkiem zgłupiałam.najlepiej będzie jak dam nam trochę czasu i rozeznam się w sytuacji

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
a może naprawdę się zagadał z kumplami też czasem tak mam że piszę coś a nie wiem nawet co i potem jaja wychodzą.mogli żartować coś o prysznicu może wypili też coś i przez to wysłał ci tego esa?

Gość lishelle
jednak ma coś na sumieniu. Kręci coś ze spotkaniem sobotnim że niby szef mu wolnego nie da itd.To się jednak skończy co za cham...

Gość 99887766
niestety ale na 100% kreci.. pomylil sie i wyslal Ci sms ktory nie byl przeznaczony dla Ciebie.. dobrze ze wyszlo to na poczatku zwiazku a nie po kilku latach bo ciezej byloby Ci zerwac :/

Gość misisipi
moim zdaniem zdradza:( daj sobie z nim spokoj... gra na 2 fronty-jesli nie na 3, 4...:(

Gość 99887766
niestety mississipi ma racje :(

Gość prawniczka_Zosia
Skoro nie jesteście w związku małżeńskim to i Ty też możesz go zdradzać.

Gość elelelelellle
ale rzadko się widujemy bo on pracuje daleko i czasem w weekend uda mu się wyrwać. jak sama napisalas rzadko sie widujecie bo dlaeko mieszkacie.. no niestety ale to mu daje duze pole do popisu.. tak naprawde to on moze robic co chce lacznie z tym ze kazdego wieczoru moze spotykac sie z inna panna i z inna sypiac.. a Ty tego i tak nie wiesz bo nie jestes z nim. a on nigdy sie nie przyzna. masz kogos w tym miesci gdzie on mieszka/pracuje? moze od niego sie dowiesz co i jak? bo jak nie to kicha. masz przechlapane. nie popieram zwiazkow na odleglosc bo nic dobregio z nich nie wynika. tak na dobra sprawe to i jedna i druga strona moze zdradzac i nikt sie nie dowie bo przeciez rzadko sie widujecie.. ;/

Gość Werqa
Ewidentnie zdrada !A możesz to łatwo sprawdzić ,jak się z nim spotkasz to ni z tego ni z owego poproś go o telefon np. "daj mi swój telefon na chwilkę" jeśli odda Ci go bez problemu to sie pomyliłaś ,jeśli jednak nie odda , lub zapyta -"po co ci" ,'nie mam'', rozładowany jest"itp no to masz odpowiedz. Możesz też zaproponowac mu że go odwiedzisz w pracy , bo akurat jedziesz ze znajomą i będziesz w pobliżu (w dni w którym rzekomo szef mu nie chce dac wolnego )i zobaczysz jego reakcje.A potem to juz sama wiesz:)

Gość lishelle
ech ja to mam szczęście do facetów....już drugi tak mnie załatwił mój ex też grał na dwa fronty.Ja pierdole ale kłamać potrafi nieźle jeśli mnie naprawdę zdradza...jak nie uda mu się niby wyrwać to naprawdę zaproponuje że go odwiedzę w pracy jego reakcja wszystko mi powie. ja chyba nigdy nie znajdę uczciwego faceta, beczeć mi się chce

Gość elelelelellle
skoro juz raz to przezylas to powinnas wiedziec jak zachowuje sie facet ktory zdradza.. zauwazylas jakas zmiane w sposobie traktowania??nerwowe zachowanie? wspolczuje Ci facetow, widac faktycznie kleja sie do Ciebie sami oszusci.. ;/

Gość lishelle
no własnie żadnej zmiany nie zauważyłam.Dopiero jak zaczęłam drążyć w sprawie tego smsa to ściemnił że w głowie mu się miesza i nie wie co pisze a potem zaczął odwracać kota ogonem że to ja jestem zazdrosna i mu nie ufam i się zastanawia czy jest sens dla nas.A teraz znów jest taki jak dawniej ale ja mu po prostu nie ufam nie potrafię. ale od tej pory koniec nie zwiążę się długo z nikim już się nie będę tak szybko angażować... ech może powinnam przerzucić się na brunetów bo dotąd chodziłam tylko z blondynami i zawsze kończyło się fiaskiem hehe

Gość elalalalala
musisz znalezc przede wszystkim faceta ktory bedzie niedaleko mieszkal i bedziesz mogla czesto sie z nim spotykac, a nie tak jak z tym ze jak dobrze pojdzie to w weekend.. i moze fajktycznie przyda Ci sie przerwa od zwiazku :)

Gość lishelle
oj przyda mi się.Nawet lepiej że będę sama zaczynam właśnie studia na nich się skoncentruję i jakos przeżyję to rozstanie

Gość elelelelellle
no to dobrze ze masz sie czym zajac, to jest najwazniejsze. zbierz kolezanki, pojdz sie pobawic, a jak nie lubisz klubow to damska posiadowka :) dziala cuda :)) trzymaj sie i nie lam sie, nie warto tracic czas na frajerow- nie sa Ciebie warci :)

Gość lishelle
dzięki za wsparcie :D pokochałam już gnoja ech..... a ta damska posiadówka zawsze była lekiem na całe zło :) i w tym przypadku też będzie :)

Gość lishelle
własnie mi napisał "coś czuje skarbie że twoje uczucie do mnie osłabło mam rację?" hipokryta co mu napisać? Chce już to skończyć.Dodam, że jak rano sms wysłałam doszedł dopiero po 10 minutach czyli gadał z kimś przez tel a jeszcze wieczorem mnie zapewniał że nie jest ze mną dla zabawy....jejuu ale kłamca!

Gość elelelelellle
cos mi sie wydaje ze chyba czuje ze domyslasz sie i ze nie odpuscisz.. chce wzbudzic w Tobie poczucie winy.nie daj sie..

Gość lishelle
nie dam się. bo nie wiem jak mocno bym go kochała bez zaufania nie dam rady z nim być...

Gość ja_wiem
Nieważne zdradza, czy nie zdradza. Pogoń go za "ale jestem podjarany". Po jakiemu to to w ogóle?

Gość lishelle
zadzwonił spytałam się dlaczego myśli że osłabło. zaczął coś tak kręcić, że tak mu sie wydaje i w ogóle powiedziałam mu, że jeśli nie ma powodu to nie osłabnie. odpowiedział, że powodu nie ma. i na koniec zapytał " chesz coś jeszcze powiedzieć?" niby o co mu chodziło? kurde mam ochotę teraz jaj sobie z niego porobić, taka mała zemsta

Gość elelelelellle
zakrec go tak zeby sam nie wiedzial co robi hehehe baby bywaja wredne nie ma co ;)))

Gość lishelle
korci mnie namówić kumpelę żeby napisała do niego esa.Ciekawe czy podejmie wątek i zacznie z nią pisać

Gość elelelelellle
hehehe nieglupi pomysl.. sprawdz go... albo sama kup starter..