Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooo11111

polskie matki sa zacofane i bezmyslne

Polecane posty

Gość ooooooooo11111

wola porady sasiadek/rownie czesto bezmyslnych/ a jak bachor idzie do piachu bo cos za dlugo te homeopatie czy cokolwiek innego beznadziejnego przyjmowal na np. zapalenie pluc / wg. polskiej mamuski to czesto tylko kaszelek przecie/ to potem lament i zgrzytanie zebow....skad baby u was taki slepy chlopski upor i strach przed rozwojem medycyny????? ruszcie paluchami po tym chocby internecie i zastanowcie sie co robicie waszym dzieciom!!!

chyba chodzi o słuchanie sąsiadek a nie lekarzy:)chyba zaznaczam:)

taaa... i o bachorach z piachu... ...i cos o zapaleniu pluc..kaszelku i lamencie i zgrzytaniu zębami...

Gość ooooooooo11111
no i sie zesralam z tego wszystkiego

Gość ooo odezwala sie matka polka
ta ktora zawsze wie lepiej a medycyna jest swieta i nietyklana :)

mi tam daleko do matki poki.... ale ....tez nie jestem matka-panikarą...czy tez tą faszerującą czymś się da i wyparzającą smoczki i butelki , i nie byłam.... "zloty środek'

Gość ooooooooo11111
podszywanie sie pode mnie jakos ci dretwo wychodzi....hehe

Gość ooooooooo11111
wlasnie skonczylam zdrapywac gowno z fotela,

Gość ooooooooo11111
wiedzialam ze nie zrozumiecie co sie do was pisze hahahaha jakbym napisala TYLKO HOMEOPATIA I PATRZENIE W OCZY to byscie wiedzialy ze to super leki nie? a wiecie bambusy ze od komorek jakie kupujecie na katolickie komunie swoim potomnym to sie raka mozgu dostaje??? sprawdzcie kto teraz zawala oddzialy onkologii dzieciecych, moze jednak pomyslicie cos zanim kupicie wode z cukrem za 100 zl na kolejne zapalenie zatok czy cos w tym stylu

Gość mari_srari
głupie baby w ogole nie powinny sie rozmnazac, po co zostawiac po sobie taka kupe bezuzytecznego dna ktore bedzie w przyszlosci rownie zacofane??

a jak mam nie odbierac tego do siebie , jak jedziesz po całości generalizując ? wiesz, od lat cierpię na niedrozne zatoki i żadnego chem syfu nie biorę ... dziecka tez tym nie futruje ... najwpirw stawiam na naturalne metody pozniej siegam po specyfiki ostatecznie po antybiotyk..... więc nie uogólniaj proszę....

Gość ooooooooo11111
otóż to

Gość ooooooooo11111
masz niedrozne zatoki bo pewno masz niezoperowane polipy albo wade wrodzona. to se znajdz dobrego otolaryngologa a nie wypisuj ze jak tobie cos tam pomaga to i twojemu dzieciakowi. ono nie jest twoja kopia nie jest sklonowane no nie? a zatoki ma pewno zdrowe....

Gość halibutka009
_acha_ mądrze mówi:)

_acha_ 👄 uwazam tak samo jak ona, nie rozumiem autorki, masz dzieci wogole?

U autorki szczyt zarozumialstwa ewidentnie wychodzi oraz zupełna bezmyślność. A tak na marginesie myślę, że ma może z 17 lat lub umysł 17 - latki. I tak zupełnie już do niej ; Kobieto ufaj lekarzom bezgranicznie, pozwalaj być im królikiem doświadczalnym i ślepo wierz, we wszystko co mówią, bo przecież medycyna sie rozwija. A swój rozum masz, żeby decydować o sobie? bo wiele polskich kobiet ma i mądrze go wykorzystuje i mam nadzieje, że nie słucha tych Twoich durnych wywodów.A kiedyś może zmądrzejesz, jak odkryjesz, że Twój stan zdrowia może nie wyleczy żadna chemia tylko właśnie homeopatia.jeśli sama ja uważasz za kit to sobie uważaj ale nie obrażaj kobiet za jej stosowanie bo sama zapewne nic nie wiesz na jej temat.

Dziecko drogie , wez parę głębokich oddechów , uspokoj się i skończ pisać te brednie.Ja niewiem czy ty przeczytalas to co napisalas wogóle?

A tak juz zupełnie na marginesie to homeopatia od dawna z powodzeniem stosowana jest w Niemczech, Austrii, Anglii i wielu innych krajach, które sa znacznie bardziej rozwinięte od Polski.