Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bochenka 29/30

Jak zmienił się wasz wygląd po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość echhhhhhhhhhhhhh...
rozstepy sie tworza jesli w skorze jest za malo kolagenu,lub wystepuje jego uposledzenie,to drugie czesciej wystepuje u bardzo ml;odych dziewczyn. Nie ma na to reguly to jak loteria,dopoki nie sprawdzisz to sie nie dowiesz.Moja mama ma brzuch jak modelka,a ja jak worek,pomimo smarowania,dbania i wszelkich zabiegow.

wiadomo ze nie zawsze... oprocz genow sa inne czynniki geny to sklonnosc do tego ale nie zawsze sie sprawdzi :)

Gość zadawna
z moim Mazkiem to raczej pewne-taki typ,raz zdarzyło mu się zadurzyć ale jakoś to razem przeszliśmy..jest zawsze tylko ze mną,taki typ jak dziewczyny co chcą spędzać czas tylko ze swoim chłopakiem hi!hi! to ja raczej potrzebuje odetchnąć czasem od niego....ale ja jestem kosmitka i mężczyźni zwykle byli i są uzależnieni ode mnie .A w kwestii operacji hmm...u mnie to była ratunkowa sprawa,praktycznie nie miałam cycków i skora na brzuchu powiewała,schudłam dużo a w tym wieku i przy mojej delikatnej,cienkiej skórze tak się robi..w cycki silikon pod gruczoł,brzuch plastyka +szycie mięśni-wszystko na raz.Przez jakiś czas po wygojeniu było fajniascie ale minęło ze 4 lata ,jeszcze ze 2 kilo zrzuciłam i okazało się ze cycki podlegają grawitacji w tym jeden bardziej bo ciutek większy a przez skore widać takie paseczki jakby bo tłuszczu mało no i skora na wierzchu umie odstawać,marszczyć się choć pod spodem niby jędrne a brzuch na stojąco super ale w innych pozycjach tez skora zebrana w szew jakoś nienaturalnie się marszczy ech! ale ja stara 45 skończyłam ,nawet te 300 brzuszków nie pomaga

Gość zadawna
aha! to może być jeszcze to ze jak się schudnie to nawet jak wytną fald na brzuchu co powisa to jeszcze zostaje problem nadmiaru w szerokości,musieli by jeszcze w pionie zrobić ciecie wzdłuż pępka i zebrać z boków ale wtedy tych blizn byłoby naprawdę dużo i znów źle...a pępek miałam robiony na nowo i nie jest taki normalny tylko ma takie dziwne ostre brzeżki ,taki dziwaczek...mój prawdziwy był piękny..taka cena za dobry wygląd w ubraniu i za zdrowie tez bo ja musiałam odciążyć kości i schudniecie było mi potrzebne a teraz nie umiem być otłuszczona...ech! tak źle i tak niedobrze Zazdroszczę Mezykowi i facetom ,ze nie maja takich problemów ze swoja cielesna powłoka...

Do zadawnej- nie mówisz czasem o moim mężu? ;-) Mi się też trafił unikat - takich już nie produkują ;-) a nawet jak produkowali w 78 to bardzo niewiele egzemplarzy;-) Jest mądry , spokojny , wierny i jest cudnym ojcem ;-) Ja - 31 lat urodzilam 5,5 miesiąca temu - waże tyle samo co przed porodem , w ciuszki nawet te najbardzij obcisle wchodzę , nie mam rozstepów ale to chyba genetycznie -cycki takie same choc 5 miesiecy karmiłam .Jedyne z czego jeszcze nie jestem zadowolona to brzuch - mniej jedrny niż przed ciążą ale A6W pomaga powoli;-)