Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaKow

twardnienie brzucha w 25tc

Polecane posty

Gość MonikaKow

Witam. Mam pytanko czy któraś z Was może też tak miała i czy jest to groźne?... Więc obecnie jestem w 25tc, wczoraj i dziś pod wieczór na chwilkę stwardniał mi brzuch poniżej pępka. Żadnego bólu przy tym nie czułam tylko bardzo stwardniały brzuch. Jest to moja pierwsza ciąża dlatego pytam. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Hej! Niby mowi sie ze macica sie cwiczy ale ja tak wlasnie mialam w pierwszej ciazy od tego samego tygodnia i z dnia na dzien bylo coraz czesciej. Jak pojechalam z tym do szpitala to kazali mi brac tabletki na rozkurczanie macicy bo zaczynala skracac sie szyjka. Bralam te leki do konca ciazy czyli do 36 tyg bo dalej nie dalam rady i mialam spontaniczny porod ktory trwal 1 h 25 min. W drugiej ciazy od 16 tyg , te same tabletki i znow porod w 36 tyg. Nie chce Cie niepokoic ale zawsze lepiej zadzwonic do lekarza albo poloznej. Powodzenia zycze!

Gość MonikaKow
Dziękuje za odpowiedź :)

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja mialam to samo od 21 tyg, tylko ze moj byl ciagle twardy, bralam isoptin i fenoterol do 37 tyg ciazy po odstawieniu 3 dni pozniej mialam synka :) dzis ma prawie pol roku i jest cudowny ;)