Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

po_rade

Polecane posty

Gość ______a
Kompletnie nie rozumiem tych osób,które wchodzą na ten topick tylko po to,aby krytykować jego Autora I Ms. Jeśli Wam coś nie leży,to wystarczy omijać takie miejsca.

ja na ten przykład umówiłam się z kimś na tym topiku, dlatego sobie tutaj plumkam, ze tak sobie się wyrażę. ..... a że hadid i jej zmartwienie ukłuło mój wzrok, więc odpisałam :-) a że zs widzi w każdej nadzieję, to nie moja wina :classic_cool:a właściwie, to chyba moja wina...... już taki mój urok i nic na to nie poradzę :D

Nadziejo... Kochana czy ty nie zauważasz,ze nie jestes tu mile widziana przez " szefów".. Przeciez to co pisza mozna i powinno sie odczyac jednoznacznie- zmiataj stad kobieto bo nas meczysz... dziwie ci się,że tu zagladasz... Nie potraktuj tego jako ataku mojego na ciebie- zwyczajnie czytam to co tu piszecie i takie mam wrazenie... uwazam,że honorowo powinnas olac temat:))):):)

Gość Pomocy 888
Sni mi sie ze latam potem ze wpadam na jakiegos chlopce bez spodni i on mnie gwalci przywiazuje mi nogi w rozkroku sciaga bielizne sika pomojej szparce i gwalci potem wola kolegów budze sie cala mokra w srodku nocy przerazona

ZS - trudniejsze przypadki to tylko takie, które są bardziej leniweŁ= Yadyiaa, jak nie dyiđ to jutro albo ya miesiąc, pewnie odbije sie czkawka kilka razy, ale wszystko przemija, nawet najdłuższa żmija:) Swoją drogą bardzo mi się spodobała forma zdania z Twojego wcześniejszego postu :)

Gość ______a
nadzieja----możesz przecież założyć własny topick i nadać mu swój własny charakter i założenia. Po co próbujesz zmieniać reguły ustanowione przez innych na ich "terytorium"?

"Sni mi sie ze latam potem ze wpadam na jakiegos chlopce bez spodni i on mnie gwalci przywiazuje mi nogi w rozkroku sciaga bielizne sika pomojej szparce i gwalci potem wola kolegów budze sie cala mokra w srodku nocy przerazona" - okres dojrzewania po prostu trzeba przetrwać:)

Nadziejo... Kochana czy ty nie zauważasz,ze nie jestes tu mile widziana przez " szefów".. Przeciez to co pisza mozna i powinno sie odczyac jednoznacznie- zmiataj stad kobieto bo nas meczysz... dziwie ci się,że tu zagladasz... aż się wtrącę czy to nie ty predatorko już 2krotnie zwróciłaś mi uwagę , że mój temat to nie mój prywatny folwark i każdy może sobie robić na nim co chce?? tak, tak, przypominam sobie- to na pewno byłaś ty:D nie przypominam sobie też, żebyś potrafiła zachować się honorowo i po nim raz na jakiś czas się nie pałętać :) tak się składa, że twoje słowa można odnieść do każdego topiku na kafe a tu takie kwiatki teraz piszesz:D

Nic z tego Predatorko, jeszcze nie raz tutaj zajrzę :D już taka moja uroda i nie spełnię Twej prośby :-) przykro mi będziesz się musiała pogodzić z moimi pięknymi /skądinąd/ wpisami i przykro mi, ale nie masz wpływu na to, czy bedę pisać, czy nie :-) A jak mi ktoś czegoś próbuje zabraniać, to tym bardziej się przy tym upieram :-) P.S. nie jesteś taka silna na jaką wyglądasz :-)

i oczywiście widząc groźny wzrok prezesa- znikam:P

Gość do HADID
Nie wiem, co Cię dokładnie spotkało kobieto, ale to nie ten topik. Tu nie rozdaje się cudów ani pieniędzy na operacje plastyczne. A to jest Twoja największa bolączka, bo jesteś przede wszystkim kobietą, która znowu chce poczuć się atrakcyjna. Potrzeba naprawdę dużych pieniędzy, żeby skorygować pewne blizny, czy inne przypadłości. W Twoim przypadku to jest podstawa, ale niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć, więc czujesz się wciąż, takjak teraz, czyli niezbyt fajnie.

Ike.... ignorowalam cie kilka dni- ale jak widac jestes bardziej upierdliwa niz wsza... Kobieto zrozum raz na zawsze... my nie mamy o czy ze soba rozmawiac... wiec z laski swojej naucz sie ignorowac moje posty... to takie banalnie proste. Zapamietaj to prosze... i jeszcze jedno ... ty masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem i z wyciaganiem wnioskow z rozmowy.... ale to juz twoja sprawa nie moja....

O, Ikuś, jesteś? To co na obiad?! [beksa} Bo nie będzie seksu! msku wybacz- ale obiadu dziś nie będzie mi nie wolno tu przebywać - o gotowaniu nie wspomnę poza tym mam gorączkę- więc gdybyś mógł dzisiaj ty przyłożyć się kulinarnie........... może wpadnę jutro:) na śniadanie prezes na szczęście lubi się spóźniać do pracy- jak to mają w zwyczaju prezesi :) 👄

Temat po_rad od Pana MS dla Pana ZS jak nie dac się zapędzić w kozi róg :classic_cool:🖐️ Kiedyś panowie to się na piwie poradzali a dzis na babskim kafe:D:D

nadziejo... zaobserwowalam to co ci napisalam.. a to jak ty to odbierasz to twoja rzecz... nie zaliczaj sie do kobiet , ktorym jak sie napluje w twarz to one mysla ,ze deszcz pada.... trzeba byc honorowym:)

Ike.... ignorowalam cie kilka dni- :D:D:D jakże wielka to dla mnie strata:D będę z tym żyć i wciąż przypominam o tym , że to forum publiczne ( to nie ty mnie tego nauczałaś ??) jeśli wydaje ci się , że ktoś jest upierdliwy bo też na nim pisze może sama skorzystaj z porady:) naturalnie specjalisty:)

oooo kosmici wyczuli cos i przypelzli, prosze panstwa, jest specjalny topik, nalezy sie tam udac i wylewac wszelkie zale, uwagi i pretensje :-) ale naturalnie podnoszenie topiku mile widziane