Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitka 36

Eks Babsztyle sa nienasycone i tego ucza dzieci

Polecane posty

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Kiedy te ex zrozumiej膮 w ko艅cu ,偶e s膮 ju偶 ex ,czy to jest w og贸le mo偶liwe? Inaczej ,czy kiedykolwiek zastanowi膮 si臋 nad tym dlaczego s膮 ju偶 ex? Czy w og贸le maj膮 tak膮 wyobra藕ni臋?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 najwazniejsza
zniecierpliwiony pogadaj se z odkurzaczem :Dpopaprancu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EKS nie chca zastanowic sie...wola z Nowej wroga sobie zrobic i na nia cala wine zrzucic !!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moze dlatego
sa ex zonami, ze zmadrzaly i takim dziwnym zniercierpliwionym wystawily walizki za drzwi ? buhhhahaha:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaZosia
Ja jestem Eks i Nowa..i powiem do niektorych tu Eks... Przestancie oplakiwac Waszych bylych.! Zycie jest Piekne ! Do czego potrzebna Wam ta nienawisc.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto tu op艂akuje EX
Chyba niewiele jest takich kobiet, kt贸re op艂akuj膮 swoich by艂ych m臋偶贸w. Odeszli... i krzy偶 im na drog臋... niech inne pior膮 艣mierdz膮ce skarpetki, niech inne czekaj膮 na pana i w艂adc臋 z kolacj膮 do p贸艂nocy, niech robi膮 co chc膮... Tylko niech nie zapominaj膮 o dzieciach, te sobie same nie poradz膮. I nie tylko alimenty s膮 wa偶ne, jeszcze wa偶niejszy jest kontakt z tymi dzie膰mi, nie tylko weekend co 2 tygodnie, ale cz臋sty [cho膰by tylko telefoniczny]. Te dzieci kochaj膮 swoich ojc贸w, potrzebuj膮 ich, niekt贸re sprawy tylko ojciec jest w stanie rozstrzygn膮膰... A z mojego podw贸rka??? Rozw贸dka od 6 lat, nie uk艂ada艂o nam si臋, rozstali艣my si臋, pozosta艂y dzieci... M贸j m膮偶 znalaz艂 w ko艅cu szcz臋艣cie z kobiet膮, kt贸ra rozumie co to znaczy ojcostwo[sama jest rozw贸dk膮 z dzieckiem, mo偶e dlatego inaczej podchodzi do jego kontakt贸w z dzie膰mi z poprzedniego ma艂偶e艅stwa]. Po drodze do szcz臋艣cia spotyka艂 si臋 z innymi kobietami, wszystkie ro艣ci艂y sobie prawo do wy艂膮czno艣ci - odci膮膰 si臋 od by艂ej rodziny [chodzi tylko i wy艂膮cznie o dzieci, obecnie maj膮 10 i 12 lat], to by艂a dla nich sprawa najwa偶niejsza. Ta obecna, kt贸ra jest z nim od 2 lat, chocia偶 jeszcze nie 偶ona, ale tak j膮 traktujemy, mi艂a, sympatyczna... z ni膮 mo偶na normalnie rozmawia膰. Mam jaki艣 problem z dzie膰mi[ale faktyczny problem z dzie膰mi] nie mam problemu z telefoniczn膮 rozmow膮 z ojcem dzieci, je偶eli ona podniesie s艂uchawk臋 - jej wy艂uszczam problem. Nigdy si臋 nie zawiod艂am, i 偶ycz臋 sobie dalszej takiej wsp贸艂pracy dla dobra dzieci. A ja??? Nie u艂o偶y艂am sobie 偶ycia na nowo, nie dlatego, 偶e jestem nieatrakcyjna, nie dlatego, 偶e brak mi pan贸w, kt贸rzy chcieliby si臋 ze mn膮 zwi膮za膰... Po pora偶ce pierwszego ma艂偶e艅stwa nie mam ch臋ci na dalsze eksperymenty. Nie chc臋 tez swoim dzieciom zafundowa膰 "nowego tatusia" - sama mia艂am ojczyma... I jeszcze jedno, macierzy艅stwo jest dla mnie wa偶niejsze ni偶 nowy zwi膮zek. Moi wielbiciele musz膮 obej艣膰 si臋 smakiem, nie chc臋 wpa艣膰 z deszczu pod rynn臋. Mo偶e kiedy艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem eks bo gnoja
wywali艂am z mojego 偶ycia. I tak jest w wi臋kszo艣ci przypadk贸w. rzadko si臋 zdarza, 偶e tyo facet odchodzi, nawet je艣li zdradza. Co nie zmienia faktu, 偶e tak膮 bajeczk臋 wciskaj膮 swoim kochankom, by wi臋cej od nich uzyska膰. Faceci s膮 cwani.A jak komu艣 nie pasuje, 偶e facet ma dzieci i zobowi膮zania, to na kaszubskich wsiach jest ca艂a masa kawaler贸w bez zobowi膮za艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czemu na kaszubskich
gdzie indziej tez ich jest bez liku.Chyba nie tak dawno sie rozsta艂as, bo nerw masz na wierzchu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem eks bo gnoja
a co to ma za znaczenie kiedy? Zauwa偶y艂am, 偶e 艣wie偶e rozstanie jest tu cz臋sto argumentem przeciwko ludziom. Cz臋sto czytam pogardliwe wpisy, ty" kto艣 ci臋 musia艂 skrzywdzi膰". Tak pogardliwe i to najlepiej 艣wiadczy o tym jak podle ludzie potrafi膮 odwraca膰 kota ogonem i gardzi膰 cierpi膮cym a wychwala膰 podleca, kt贸ry krzywdzi. Co si臋 kur..,. porobi艂o z lud藕mi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie ludzie
odwracaj膮 kota ogonem, to dziwka kt贸ra zrobi wszystko 偶eby pogn臋bi膰 偶on臋 i dzieci swojego kochasia, kt贸rego tak zba艂amuci艂a, 偶e zostawi艂 rodzin臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
A nawet je艣li zostawi艂 to zastanowi艂a si臋 dlaczego? Przecie偶 jaki艣 pow贸d musia艂 by膰? No i jaka jej rola w tym by艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pow贸d zwykle jest taki
偶e zona przesta艂a ju偶 wierzy膰 w bajki, 偶e pan m膮偶 jest wspania艂y i widzi wyra藕nie jakim jest miernot膮, wi臋c szuka kolejnej naiwnej by przez rok - dwa poczu膰 si臋 panem swiata - dop贸ki nowa si臋 nie po艂api臋, 偶e to tylko poza. Moja rola w odej艣ciu eksa polega艂a na spakowaniu jego rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Czy s膮 jeszcze inne powody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj biedaku
Ciebie te偶 zostawi艂a, dlaczego? przecie偶 jaki艣 pow贸d przecie偶 by艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tam
sa nienasycone eks i nienasycone next. taka prawda. Kazdy pisze zgodnie z w艂asnym doswiadczeniem. Moj eks sam sie opodatkowa艂 przed s膮dem. nawet mi nie powiedzia艂 wczesniej ile chce p艂acic alimnet贸w. Na sprawie dowiedzia艂am sie ze na kazde dziecko bedzie p艂aci艂 po 600z艂. I ok. Przyje艂am do wiadomosci. Wakacje prezenty okolicznosciowe jakies tam s膮. Nie duze ale s膮, dzieci nie czuja sie zapomniane.Nigdy nie uczy艂am dzieci wyciagania kasy od ojca. Chce to sam da jakiegos extrasa. Nie wnikam w czestotliwosc tych extras贸w bo to jego sprawa. Choc na poczatku raz mu pow. ze do dzieci z go艂a 艂apa sie nie przyje偶d偶a, bo one zwyczajnie czekaja na jakis drobiazg chocby ze to w艂asnie od taty. wiecej tego nie zrobi艂am, bo mine mia艂 starszna, nawet nie wiedzia艂am ze bedzie taki przerobiony.Zw艂aszcza ze przypomnia艂am mu ze jak jego tata przyjezdza艂( eks mia艂 pe艂na rodzine) to zawsze z torba niespodzianek.od tamtej pory, raz cos ma , raz nie. No i dobrze. jego sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j by艂y
ma艂偶onek jest rewelacyjnym ojcem, codziennie z dziecmi sie widuje zawsze ma dla nich czas nawet wiecj teraz niz jak mieszka艂 z nami. Nie moge nic z艂ego powiedziec, p艂aci takie alimenty jak trzeba a za zajecia dodatkowe -to sam zaproponowa艂 ze pokryje ich koszty, dzieci zawsze maja dobry sprzet sportowy, jezdza na wakacje i pewnie dla tego jest sam bo nie pozwala by jakas kobieta mowi艂a mu czy ma dawac na dzieci czy nie, sam mi kiedys powiedzia艂 ze nie bedzie z kobieta ktora jest skora do takich wypowiedzi jak autorka- DZIECI SA NA PIERWSZYM MIEJSCU I ICH POTRZEBY a ja sama nie jestem w stanie zapewnic im tego wszystkiego co mia艂y przed naszym rozstaniem i on sobie dobrze z tego zdaje sprawe. Za to Go szanuje ! Z by艂ym m臋偶em mo偶na 偶yc w zgodzie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ok mo偶na 偶y膰 w zgodzie
ale jak sama wspomnia艂a艣 - on jest sam, nie ka偶da kobietka zdecyduje si臋 na faceta, kt贸ry dla dzieci zrobi wszystko, a dla niej nie ale dobrze, 偶e kto艣 spokojnie o tym napisa艂, to powinna rozwa偶y膰 ka偶da kobietka bez "przesz艂o艣ci" zanim zdecyduje si臋 na wsp贸lne 偶ycie z ojcem jaki艣 dzieci a te nowe dziewczyny/偶ony mo偶e troszk臋 powinny stonowa膰 swoj膮 rado艣膰, 偶e facet wybra艂 je i odci膮艂 si臋 od dzieci - bo to mo偶e te偶 kiedy艣 dotyczy膰 ich dzieci trzeba pami臋tac o zachowaniu w艂a艣ciwych proporcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j eks te偶 sp艂awi艂
kilka pa艅 co ro艣ci艂y sobie pretensje do odci臋cia si臋 jego od dziecka. Ta z kt贸r膮 jest obecnie lubi nasze dziecko z wzajemno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

to nie znaczy, 偶e te kobiety by艂y beeee, natomiast Ty u偶ywaj膮c s艂owa "sp艂awi艂" oczywi艣cie standardowo czynisz z nich wstr臋tne potwory, kt贸re Twojemu dzieciaczkowi chcia艂y zabra膰 tatusia, a to nie jest tak do ko艅ca, bo gdyby Tw贸j m膮偶 o priorytetach w swoim 偶yciu wspomina艂 od pocz膮tku znajomo艣ci to nikogo by nie musia艂 sp艂awia膰, te panie nie by艂yby nim zainteresowane jaki艣 czas po 艣lubie dowiedzia艂am si臋, 偶e gdyby synowie m臋偶a mnie nie zaakceptowali to nie o艣wiadczy艂 by si臋 jest ok w zwi膮zku, dzieciaki (jego 2 i jeden m贸j) lubi膮 si臋, ale gdy to us艂ysza艂am to jako艣 mi tak przykro przez chwil臋 zrobi艂o bo ja akceptowa艂am dzieci i akceptowa艂am jego z dzie膰mi i jego jako mojego faceta, a on swoj膮 przysz艂o艣膰 艂膮czy艂 z akceptacj膮 mojej osoby przez swoje dzieci, czyli nie ocenia艂 mnie tak jak ja jego - osobi艣cie,tylko decyzj臋 pozostawi艂 synom, a przecie偶 synowie mogli mnie r贸偶nie odbiera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j eks te偶 sp艂awi艂
owszem, te panie by艂y beeee. Od pocz膮tku wiedzia艂y, 偶e on ma dziecko i 偶e to dziecko jest dla niego bardzo wa偶ne. Ale eks jest te偶 dobrze zarabiaj膮cym facetem na wysokim stanowisku, wi臋c mn贸stwo pa艅 leci na niego i jego kas臋. Nie wierzysz w to? To Tw贸j problem. Ale tak w艂a艣nie jest. I je艣li kobieta wi膮偶e si臋 z nim, udaje s艂odk膮 a robi mu awantur臋 , 偶e kupi艂 na walentynki z艂ote serduszko tak偶e dla c贸rki, to on j膮 sp艂awia. Moja c贸rka a偶 si臋 trz臋s艂a gdy opowiada艂a jaka baba by艂a w艣ciek艂a gdy zobaczy艂a, 偶e eks daje dziecku bi偶uteri臋.

Udost臋pnij ten post

ani wierz臋 ani nie wierz臋, bo to mnie nie interesuje, nie m贸j problem, hmmm....... zacznij 偶y膰 w艂asnym 偶yciem, czas najwy偶szy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j eks te偶 sp艂awi艂
ty masz dobrze pod sufitem? W kt贸rym miejscu ja nie zyj臋 w艂asnym 偶yciem? W tym, 偶e si臋 oburzam i偶 dziwka si臋 awanturuje przy MOIM dziecku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huuuberto
Do - moj byly - ,,Za to Go szanuje ! Z by艂ym m臋偶em mo偶na 偶yc w zgodzie.'' Szanujesz go ,bo jak piszesz daje KASE.....! Poczekajmy co bedzie jak facet sie zakocha..a sie zakocha -zapewniam Cie ! :) Bedzie chcial z Ukochana czas spedzac..bedzie jej kupowal prezenty..a najlepiej jak ona urodzi mu dzidziusia,na ktorego punkcie zgupieje...:) ale,Ty napewno mu tego nie zyczysz...prawda ? Jako byla niechetnie podzielisz sie jego kasa...a juz napewno przestaniesz go wtedy Szanowac...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto to op艂akuje EX
Wiem jedno, dla dobra dzieci warto czasami ugi膮膰 karku... I zapomnie膰 tatusiowi o jego mankamentach, w tym o jego ci膮gotkach do panienek... Po rozwodzie nie ma to ju偶 wi臋kszego znaczenia, fakt, 偶e tatu艣 kocha panienki, te偶 jest dla mnie zrozumia艂e... Nasi m臋偶owie{byli lub obecni} cz臋sto zachowuj膮 si臋 jak ma艂e dzieci... Zobacz膮 pi臋kne n贸偶ki i zapominaj膮 o swoich zobowi膮zaniach... Nie, nigdy nie obwinia艂am o to panienek... To m贸j m膮偶 tak zadecydowa艂, do niego mam 偶al, a nie do tych panienek i tej ostatniej - nic niewinnej dziewczynie zakochanej w nim ... Dzi臋ki wsp贸lnym wysi艂kom uda艂o nam si臋 pewne sprawy rozwi膮za膰...chyba zobop贸lna korzy艣ci膮... Ale za ten spok贸j powinnam podzi臋kowa膰 jego nowej wybrance, i dzi臋kuje.., Nie ka偶da nasza nast臋pczyni to kobieta lekkich obyczaj贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trele morelllle
ex mojego m.sama sie zalatwila. wyrzucila mojego m.z domu,bo stracil prace,mieli male dzieci,nie kochali sie-malzenstwo bylo z przymusu-moj tesc i byly tesc mojego m.nalegali na malzenstwo. znalazla sobie najpierw jakiegos turka do zabawy,potem miala 2 innych-nie wpuszczala mojego m.do domu,zabronila odwiedzac dzieci. w koncu wyprowadzila sie 400km dalej wyszla za maz,urwala kontak z cala rodzina mojego meza.Musial jej szukac przez policje. w koncu poznal mnie-ona sie dowiedziala od jakiejs kolezanki i zaczela jazde. O alimenty,zaczela go pozywac do sadu,nagrywala sie na sekretarke,ze jak nie przesle jakichkolwiek pieniedzy to nigdy nie zobaczy dzieci. Potem rozpoczela walke o odebranie mu praw rodzicielskich bo nie placi alimentow-zaczela rozprawe o znecanie sie(w czasie jak byli razem),moj m.probowal niby zabic dzieci i takie tam. Strasznie plakal moj maz,wiedzial ze to koniec,ze dzieci juz nie zobaczy bo ona rzuca mu klody pod nogi. dlugo wszystko trwalo-m.poszedl do psychologa.zdecydowal sie ze zrezygnuje z praw rodzicielskich dla dobra dzieci. co swieta i co urodziny wysyla im prezenty i kase-mimo ze nie widzial ich juz 6 lat....one go nawet nie pamietaja bo byly malutkie jak ona odeszla. takze...uwierzcie mi...facet tez moze przezyc przez ex tragedie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 v bhvhjvhv
trele morelllle = tw贸j facet to ciota a nie facet :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to niestety prawda
Tw贸j m膮偶 to straszny zdechlak, przy takiej eks 偶onie nie ma problem贸w by przed s膮dem udowodni膰 jak z艂膮 jest matk膮... ale po co? jak bobo ma teraz kolejn膮 "mamu艣k臋" kt贸ra 偶yje jego 偶yciem podciera mu dupk臋 i op臋dza komary...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeczyta艂am...
... wyrywkowo i rozbawi艂o mnie okre艣lenie za艂o偶ycielki tego tematu 偶e 偶ona ex ma zero godno艣ci. Ja zasaanowi艂abym si臋 na Twoj膮 godno艣ci膮. MOja kole偶anka mawia "widzia艂y ga艂y co bra艂y" kiedy si臋 ko艂o niego zawija艂as to wiedzia艂a艣 偶e ma dzieci i wydawa艂 oCi sie, 偶e nagle wyparuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no kuuuuurwaaaaaaaa
Ja bralam chlopa babp jedna,a nie jego dzieciaki z eksia...he he.Eksia niech sobie sama je nianczy.Ja mam swoje,o ktore musze dbac.!!! Eksia powinna bardziej dbac o malzenstwo to mialaby chlopa.A teraz jest MOJ !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no kuuuuurwaaaaaaaa
Ja bralam chlopa babo jedna,a nie jego dzieciaki z eksia...!!!!!

Udost臋pnij ten post