Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

oj podpuściłam, to moja wina. ale sprawił się, zuch chłopak:) nie tylko testosteron Kogucie, nie tylko

W sumie to sympatyczny z Ciebie kogut :P Może niejasno się wyraziłem, ale nie napisałem że coś źle robisz (jeżeli robisz tak jak piszesz ;) ) ale że ja mam inne poglądy. I nie wydaje mi się żeby któraś wersja była zła, po protu niech kobiety mają wybór wśród różnych facetów ;) Gdyby wszyscy mężczyźni byli tacy sami to te kobiety dla których byliby oni nieodpowiedni byłyby nieszczęśliwe, a tak każda potwora znajdzie swego amatora ;) A co do mojej wrażliwości to masz trochę racji, bo przejechałem się na tym ostatnio, ale od tego mam ten łeb żeby wyciągnąć wnioski ;)

Gość Kogut rozczochrany
No widzisz noto Krzysiek jestem

i ugodowy....Arda, wracaj:) chłopaki, pewnie, że chcemy mieć wybór. widać tutaj drzemią potężne ku temu możliwości. i o to chodzi:) tylko nie ja miałam wybierać, bo tak się składa, że już to zrobiłam, a najbardziej zainteresowane postanowiły zbojkotować zawody.... KLOPS:)

:D a ja, tak jak pisałem i widać w e-mailu, Damian ;) nudnawa nie panikuj, boisz że Twój wybranek Cię tu zastanie samą z dwoma facetami? :P

Romantyku, ty też sparzony? ten topik powinien się inaczej nazywać w takim razie... nie wiem: "Ja tobie pokażę", albo "Teraz strzelam w 10 albo wcale", albo nie wiem.... "Ostatnia próba" :))))))))

nie boję się, że ja tu się zamienię w MODLISZKĘ:)))) cha cha:) nie, no miało być tak, że ja byłam jakoby asystentką, matką, może wręcz ciotką całego tego interesu....a tu widzisz....ja Modliszka...sama.....a wy jak do miodu.... a miodu brak:))))))))))))

i tak trzymać... ale boli...uuuuuu co tu z tą nogą jeszcze zrobić? była gorąca woda, zimna, okłady, bandaże od Romantyka - co więcej można tej nodze zaofiarować? ona jak księżna pani na poduszce i dalej dokazuje!

a nie wiem - biegłam sobie, biegłam, oglądałam drzewka, liczyłam sobie do 200 żeby już tę katorgę skończyć i bach - noga boli! dokuśtykałam do domu i teraz nie mam planu..:(

czy ja romantyczką jestem nie wiem - kwiatków nie lubię (może białe tulipany), prezentów nie oczekuję, pochlebstw, komplementów - także nie... muzyki lirycznej chyba też nie, od wierszy wolę prozę, coś tam może romantycznego jest, ale bardzo głęboko:) kochać potrafię, ale wolę uznawać to za fakt, a nie temat do dyskusji. nie wiem romantyku, czy jam romantyczka! ;)

dodatni w jakim sensie? że naładowany elektrycznie dodatnio? a to całkiem możliwe bo nie raz mi się zdarzyło takie elektryczne "spięcie" z inną osobą, taki przepływ prądu :P

wiem co mnie przyciąga - szczerość i prostolinijnośc, pewność siebie i wrażliwość na piękno pod każdą postacią. no i spontaniczność - bo ja nudzuć się nie lubię, cha cha!

i tak się zastanawiam, ile można wyczytać między wierszami, o kimś i jak szybko można te niuanse wyłapać. też, czy zdołam dobrze zinterpretować.... jednak oblicze pomaga....oczu chyba brakuje... właśnie jakie masz oczy? jak patrzysz?

a Arda się wypuściła na całego - ma wychodne:) tylko ja w tym tygodniu na posterunku.... no nic, to też się zmieni:)

a dlaczego Polki? słyszałam, że Hinduski i Rosjanki... chociaż.... ja też jestem nacjonalistką w tej kwestii:)