Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

tak jest chyba lepiej: Wszystkie kobiety marzą o przystojnych i czułych facetach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają już kochanków.

jutro mam trudny dzień.... nawet lekko się denerwuję... pierwszy - dzisiaj chyba będziesz ostatni;) na posterunku

Pierwszy kwestia gustu prawda? ;) Hihi, kobieta do odwiedzenia? ;> Nudnawa już wspominała, że ona z Dolnego Śląska klika. Także w Warszawie będziesz bezpieczny. ;) Chyba że Zalotna albo ja gdzieś Cię dorwiemy. :D Nudnawa co do Warszawy to nie jest może miastem moich marzeń, dlatego wolę mieszkać w jednej z podwarszawskich miejscowości, a do pracy dojeżdżać 30 km. Już się przyzwyczaiłam. :D Twoje wtrącanie się jest jak najbardziej na miejscu. :D Ani mi się waż zwiewać na inny topik. :) A Twój sernik jaki? Bo mój jest podobno najlepszy. :D

Hej Arda - on się tylko droczy - przekorny jest...:) bisang jest magiczny... w warszawie bywam za często, żeby ją polubić. oczywiście, jest tam wszystko, czego nowoczesna kobieta może szukać, ale ja po kilku latach szukania właśnie wszystkiego powoli odnajduję się jako domator. Bywały dni, kiedy budziłam się w hotelu nie wiedząc gdzie jestem - nieprzyjemne uczucie... no to się rozumiemy, ja też mieszkam wprawdzie na przedmieściach miasta, ale cenię sobie spokój, kameralność. bywa tak, że przez tydzień go nie widuję. co do sernika - to moje popisowe ciasto - z płatkami migdałów, prażoną z cynamonem skórką pomarańczową. ciężki, wilgotny, bez żadnych "spodów" - ser w całej swojej okazałości - możemy kiedyś porównać wypieki:)))) aa i cieszę się, że wam nie przeszkadzam w waszych poszukiwaniach! Już dałam sobie po palcach, obszar swojego grasowania określony, więc pozostaję bezstronna:) niespodziewanie miło mi się z wami rozmawia, a przyzwoitka też może spełnić jakąś funkcję! ;) a gdzie nasza Lola?:)

Zalotna - mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłaś! tak, nie pilnowałam go, przyznaję... moja wina:) chociaż zdaje się być samodzielny w decyzjach...

Chyba już ustaliliśmy z pierwszym, że nie szukamy. :) Chyba że przez przypadek się znajdzie... ;) Ze mnie też jest domatorka, choć lubię sobie czasem czas urozmaicić wypadem na balety, tudzież do kina czy teatru. Ale z racji samotnego wychowywania dziecka muszę znaleźć dla niego opiekę. Co właściwie nie ejst aż takie trudne i jak potrzebuję, to coś wykombinuję. ;) Jutro np. idę ze znajomymi do teatru. W Warszawie bywam w dni robocze, biuro na obrzeżach miasta ale często bywam w centrum. A w weekend jeżdżę do stolicy tylko w wyjątkowych wypadkach, jakoś nie mam ochoty. ;) Jeśli chodzi o sernik to jestem stuprocentową konserwatystką. Żadnych spodów bo psują smak, cynamonu i skórki dodawać nie próbowałam, a zamiast płatków migdałów - aromat migdałowy. A przede wszystkim nie używam miksera tylko ucieram ciasto w makutrze. Palce lizać! :) Chyba zrobię na weekend, bo znajomi mają wpaść. ;) Nudnawa jak dzisiejszy dzień? Napisałaś w nocy, że się denerwujesz... No właśnie gdzie Lola? :)

Pierwszy wybacz, że w poprzednim poście znalazł się Twój nick z małej litery. :) Nudnawa Pierwszy ma wolną wolę i zdaje się, że nie potrzebuje pomocy w podejmowaniu decyzji. ;) Poza tym nie wygląda na to, żeby musiał to robić. :D

Bog wybacza, ja nigdy ;) witam Panie. nic nie szkodzi. tez popelniam bledy ortograficzne. ale i tak uwazam, ze jak na kogos po podstawowce tylko, nie popelniam wielu bledow. ;) wczoraj ta stronka BB nie otwierala mi sie. dzis siedze i patrze.. i tak od paru godzin.. to chyba najlepszy komentarz. ;) Zalotnej nie ma chyba. a gdy kota nie ma, myszy....... :D

No i ch*j bombki strzelił... Teraz to ja się raczej nie odważę wysłać Pierwszemu swojego zdjęcia. Po takiej porcji artystycznej fotografii moje mało fotogeniczne zdjęcia co najwyżej przyprawią go o ból brzucha od śmiechu. 😭 Pierwszy to nie błąd ortograficzny, tylko zbyt słabo przyciśnięty klawisz shift. :) Wyrozumiałością nie grzeszysz. ;)

Hihi rozbieranych zdjęć nie mam zamiaru Ci wysyłać. ;) O innych pomyślę. ;)

Witam !:D Pierwszy - sori, ze dopiero teraz odpisuje - niedziela minela mi na wpol leniwie, a na wpol goraczkowo. I w zadne mainy Cie nie wpuscilam, wole zjesc;) Niestety na taaak labe jak ostatnio moge sobie pozwolic doslowie od swieta i to tylko na wekend. Zaraz lece na zajecia, tak wiec za bardzo nie bede miala czasu przeczytac, co sie dzieje, ale skoro nie bylo nowych kandydatow, to raczej nic nie starcilam :) nudnawa - zdasz raport? ;) Pzdr!

i ja się melduję:) zwycięstwo - wszystko poszło zgodnie z planem - umowa podpisana, był nawet szampan, jedna mała rzecz mnie niepokoi, malutka - jutro to wyjaśnię. może jestem zbyt podejrzliwa, może mam teorię spisku, ale biznes to biznes i nikt nie ma sentymentów. cieszę się, że BB stanął na wysokości zadania - to mój faworyt. MAM ICH WIĘCEJ....;)

Arda - nie obawiaj się natury - wiesz co może zdziałać photoshop w rękach specjalisty? te panie wyglądają znacznie gorzej od nas o poranku!:) gdyby tak za nas wziąłby się sztab stylistów i bisang - tamte pozrywałyby kontrakty, cha cha!! Zalotna - powinnać nazwać się ULOTNA:))) pozdrawiam ciebie gorąco znad deszczowej Odry! nie przepracuj się!

Rzeczywiście szanowna autorka topiku zrobiła się Ulotna... Wpadnie jak burza i zaraz jej nie ma. :) Ale to zdaje się lubią mężczyźni. Niezła taktyka Zalotna. :D Powinnam chyba z Ciebie brać przykład. ;) Ech Nudnawa wiem, że Photoshop został stworzony, by nas zwyczajne kobiety wpędzać w kompleksy. ;) Pod Warszawą też pada, ale jak się przyjemnie w domku siedzi. :)

Dzień dobry. :) Nudnawa myślisz, że powinnam? ;> Pierwszy ano sam już wcześniej wspomniałeś, że jak kota nie ma myszy harcują. :D Miłego dnia wszystkim. :)🌼

Pierwszy traktuj to jako awans. :D Dziś pojawiły się pierwsze płatki śniegu w tym sezonie. Trzeba wymienić opony. ;)

Gość Nie sa tu hujowi mezczyzni
Nie sa tu hujowi mezczyzni i brudasy i zykle bawi damki golo dupce prawdziwy mezczyzna jest w pracy teraz i kaczy ja o 22:00

Po pierwsze primo kończy. :P A po drugie primo pracoholik to wcale nie jest fajny mężczyzna. :o

z tymi taktykami Arda - ja radzę wykorzystać WSZYSTKIE!!!! a nóż widelec któraś chwyci!:)