Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaczctwo

czy to ciaza ?? pomozcie

Polecane posty

Gość niuniaczctwo

czesc mam pewnien problem moze mi opmozecie... okres mi sie spoznia 4-5 dni... a jakies 5 dni przed terminem @ mialam 2 dniowe plamienie ale tak malutko strasznie... zadna krew tylko jakby sluz zabarwiony... bolal i teraz czasem boli mnie brzych jak na @ ale delikatniej i wogole podobnie a inaczej. wczesniej troche mnie bolaly piersi po boku... jestem strasznie rozdrazniona- chodzaca bomba no i mam mdlosci.... nie tylko rano ale prawie caly dzien... pomozcie ... to ciaza ??

Gość jes ser
mi sie wydaje ze to ciaza a jesli okres Ci sie spoznia to sobie zrob test i bedziesz wiedziec, ale najporawdopodobniej gratuluje dzidziusia :)

Gość senioritaaaa
ja 24 mam dostac okres a mam juz teraz jak by objawy przed miesiaczkowe, pobolewa mnie brzuch na dole, jestem drazliwa strasznie i marudze ciagle , i jak dotkne to bolą mnie piersi mam takie wielkie jak nigdy :D do okresu mam 8 dni a tu takie objawy? jak dla mne to o jakies 7 dni za wczesniej, bo przewaznie mam je w dniu w ktorym dostaje okres, wiec moze jestem w ciazy? a i ten, ekhem codziennie na sniadanie musze jesc jajecznice od paru dni, a szczerze powiem ogolnie nie jadlam jaj od lat, bo nie lubialam jajek :P ale to taka ciekawostka, no i zaraz ide ja jesc na sniadanko ;p

Gość kukuryku000
a zastanawialyście sie drogie dziewczymy jak my wam niby mamy powiedzieć czy jesteście w ciaży czy nie? zdolności telepatyczne to ma raczej znikoma część kafeteriuszy i uwierzcie mi że zadając w tym miejscu pytanie: czy jestem w ciąży ? robicie z siebie za przeproszeniem kretynki:(jeśli rozpoczęłyście współżycie seksualne i nie czujecie się dorosłe na tyle aby ze spokojem przyjąć wiadomość o ewentualnym macierzyństwie to jest mi was ogromnie żal:)A potem w każdym mieście,miasteczku,wiosce jest na pęczki tzw samotnych mam w większosci przypadków tylko dlatego że szanowne matrony w pewnym momencie swojego życia zaczęły mysleć inną częścią ciała.Amen