Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny studentx

Podoba mi się dziewczyna, ale nie mam pieniędzy

Polecane posty

Tutaj nie ma dyskusji.klient nie ma odwagi i checi nic zrobic,a za mizerny efekt braku akcji ze swojej strony zwala na dziewczyne.zenada

Gość Madame Lopuhov
Prawiczek, z Tobą nawet nie da się pogadać.

jestem z chłopakiem a nie mam pieniędzy, jesteśmy szczęśliwi i uwielbiamy spędzać każdą wolną chwilę razem... może zapisz się do przedszkola chłopczyku, co????? nie zachowujesz się jak 21 latek, tylko jak 5 letnie dziecko!! chyba nie wiesz na czym polega bycie ze soba...

Gość nawet kobiet z prestizowym
zawodem dobrze zarabiajace chca miec przystojnych i kasiastych mezow, zeby nie musialy sie za nich wstydzic. od biednego studenta kobieta juz woli dilera narkotykow. poza tym jak oni maja uprawiac seks w jego malym mieszkaniu gdzie rodzice sa za sciana? bo przeciez w celibacie by nie mieli zyc

przecież właśnie wyrządzają- takim biednym studentom. nie widzisz?:) a co gdybyś Ty się zakochal w takiej lafiryndzie? też by Ci krzywdę zrobiła, prawda??? lecę do pracy, 3majcie się:*

"od biednego studenta kobieta juz woli dilera narkotykow." a to to jest najwieksza glupota jaka w zyciu czytałam :)

Najsmniejszejsze jest to,ze potrzeby kobiet wymienia ktos,kto nie robi nic zeby poznac jedna ktora mu sie podoba

"Tutaj nie ma dyskusji.klient nie ma odwagi i checi nic zrobic,a za mizerny efekt braku akcji ze swojej strony zwala na dziewczyne.zenada" Nie zauważyłem żeby na kogokolwiek zwalał winę, zadał jedynie proste pytania, na które nie uzyskał odpowiedzi, gdyż ludzie wolą mu pojechać. :)🖐️ "Prawiczek, z Tobą nawet nie da się pogadać. " Tym bardziej nie wiem, po co do mnie piszesz. :)🖐️ " przecież właśnie wyrządzają- takim biednym studentom. nie widzisz? a co gdybyś Ty się zakochal w takiej lafiryndzie? też by Ci krzywdę zrobiła, prawda??? lecę do pracy, 3majcie się:*" To byłby mój problem, nie jej. Dlaczego zatem miałbym ją obrażać? :o🖐️ Rozumiem Ty nigdy nikogo nie odrzuciłaś tak? Bierzesz każdego, który na Cieibe leci? Inaczej wychodzi na to, że tez jesteś pustakiem odrzucając kogos kto nie spełnia Twoich wymagań. 🖐️

jak to czytam to mi się zdaje, że świat się cofa w rozwoju. się filmów naoglądaliście, albo w złym towarzystwie się obracacie, samych pustaków i innych tępot. UWAGA:) Są jeszcze kobiety, dla których miłość, szacunek i zrozumienie są ważniejsze niż samochód i mieszkanie. Mi na przykład nie przeszkadzało , że swojego exa woziłam samochodem, za to jego bardzo to bolało i był taaaaki sfrustrowany że aż nieznośny. Być może ja mam inny pogląd, bo jestem na tyle samodzielna, że mi faceta kasa/mieszkanie/auto są niepotrzebne; ale nie można generalizować- że to niby lepszy diler, matko:D

Gość Madame Lopuhov
Bo na początku myślałam, że można :)

studentki dzisiaj wola robotnikow, bo taki nie idzie po szkole, tylko od razu zarabia na siebie

Prawik:D nie mogłabym brać wszystkich bo gdzie by się pomieścili;) ;) :D Odrzucanie kogoś ze względu na charakter a ze względu na zasobność portfela się nieco różni nie sądzisz?

"studentki dzisiaj wola robotnikow, bo taki nie idzie po szkole, tylko od razu zarabia na siebie" weź się ogarnij...

Ja bylem dilerem jak poznalem swoja narzeczona i mysle,ze jestesmy na tym etapie tylko dlatego,ze z tym skonczylem.kobieta nie zalezy na kasie (pewnie sa wyjatki)tylko na tym "czyms" co czyni nas mezczyznami,a to wcale nie sa pieniadze.postawa,gest,czyny

" Bo na początku myślałam, że można " Przepraszam, że Cię rozczarowałem. :)🖐️ Kiedyś się poprawię. 🖐️ "Odrzucanie kogoś ze względu na charakter a ze względu na zasobność portfela się nieco różni nie sądzisz?" Odrzucenie to odrzucenie, boli tak samo. :)🖐️ Społeczeństwo narzuca pewne standardy i tylko dlatego jedno jest postrzegane jako prawidłowa, a drugie jako złe. 🖐️ Zauważ, że charakter zmienić jest równie ciężko co dorobic się sporych pieniędzy. Obiektywnie na to patrząc niczym nie różnisz się od takiej co odrzuca z powodu pieniędzy, choć oczywiscie nikt na Tobie wieszać psów nie będzie. 🖐️

Gość Madame Lopuhov
Jak się nic nie chce robić to wszystko trudno zmienić. Za samo to, że jesteś kochać Cię może co najwyżej matka.

Prawiczek,moze nie zrozumialem,ale chcesz powiedziec,ze kobieta ma przygarnac kazdego,ktory wyrazi chec?bo jesli odrzuci z powodu braku kasy albo charakteru to jest pusta?

ja to tu tylko pisze prawde objawiona, wystarczy znac zycie. kobiety lubia drani

pieniądze to rzecz nabyta, raz sa, raz ich nie ma. a charakter ma sie jeden. jak charakter jest zjebany to żadne pieniądze go nie osłodzą.

"Prawiczek,moze nie zrozumialem,ale chcesz powiedziec,ze kobieta ma przygarnac kazdego,ktory wyrazi chec?bo jesli odrzuci z powodu braku kasy albo charakteru to jest pusta?" Starałem się dowiedzieć co powoduje, ze tremendo nie uważa się za pustaka, jednoczesnie nazywając tak panie lecące na kasę. 🖐️ Jak chcesz wiedziec dokładnie to czytaj tak długo aż załapiesz mój przekaz. 🖐️ "Jak się nic nie chce robić to wszystko trudno zmienić. Za samo to, że jesteś kochać Cię może co najwyżej matka." Ale kto tu pisał coś o zmianach? Trzeba zaakceptować pewne fakty, co nie znaczy, że nie można ich przedstawiac na publicznym forum. :P🖐️

z milosci czlowiek sie nie naje

Gość asvyvy
No cóż jak bym miała do wyboru: inteligentnego z poczuciem humoru, przystojnego z kasą a brzydkiego, półinteligenta bez grosza przy duszy to chyba rzeczą oczywistą jest że wolałabym tego pierwszego. Ale jak bym była 20 letnią studentką i miała do wyboru rówieśnika bez kasy mieszkającego z rodzicami ale łebskiego chłopaka lub 35 letniego ustawionego faceta to wolałabym rówieśnika. Wolny 35latek umawiający się z 15 lat młodszą dziewczyną to cóż zazwyczaj towar przechodzony, sam się wyszalał a na żonę to "tylko dziewicę" wolę normalnych:P

Student skąd Ty się urwałeś? z choinki?Kobiety to nie dziwki,że imponuje im tylko kasa. Uwierz,że wolałabym biedniejszego,ale za to mającego coś mądrego do powiedzenia niż na odwrót. Robisz z tej dziewczyny pierwszą lepszą lafiryndę. Na jej miejscu nie martwiłabym się brakiem kasy,ale Twoim podejściem do niej. Aha,jeszcze jedno-współczesna kobieta=kobieta studiująca/pracująca=niezależna od kasy facetów:)

"pieniądze to rzecz nabyta, raz sa, raz ich nie ma. a charakter ma sie jeden. jak charakter jest zj**any to żadne pieniądze go nie osłodzą." Ale zjebany charakter to często nie jest wina danej osoby, natomiast pieniądze jak sama zauważyłaś rzecz nabyta i nawet człowiek z nizin może się teoretycznie i praktycznie dorobic przynajmniej przeciętnego statusu materialnego. 🖐️ A zatem odrzucanie z powodu charakteru niczym nie różni się od odrzucania z powodu wyglądu, które się tak potępia. Gdyż obie te rzeczy są w niewielkim stopinu od człowieka zależne. :classic_cool:🖐️ I odrzucanie na ich podstawie może być bardziej bolesne, z racji faktu, że nie da się tego zmienic. :classic_cool:🖐️ A zatem co definiuje pustaka? :)🖐️

a jeszcze jedno-powyrzucaj śmierdzące skarpety sprzed roku inne śmiecie zza łóżka,sprzątnij to i śmierdzieć nie będzie:D

Prawiczek chodzi o to,ze Ty nie masz przekazu.chcesz zeby tremendo udowodnila,ze nie jest pustakiem.moze,Ty udowodnij,ze nie jestes pedalem.bezsens.nie masz pojecia o kobietach i probujesz wszystkim udowodnic ,ze kobiet nie da sie pojac.

Gość Madame Lopuhov
Charakter Prawiczku też można zmieniać. Jeśli się nie ma zamiaru ani chęci NICZEGO zaoferować drugiej osobie, "bo ja się przecież nie będę wysilał i zmieniał specjalnie dla niej, niech mnie akceptuje takiego jaki jestem, bez pomysłów i inicjatywy", to niech nie oczekuje, że ktoś się nim zainteresuje. Ludzie z natury nie są masochistami.