Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny studentx

Podoba mi się dziewczyna, ale nie mam pieniędzy

Polecane posty

Gość GIENTY ROMAN
upupupupupupup chcesz mi possac?

Gość Mazowszanin87
kurde facet, hajs nie jest ważny, ludzie mają gorsze problemy, pochodzą ze skrajnych patologii, a jakoś mają dziewczyny normalne i mądre, i nie lecące na gangsterski byt, tylko na to coś, człowieku weekendami do roboty, Z...AJ, i masz kase na wszystko, a z takim podejsciem to najwyzej mozesz wyrwac... chwasta z ziemii PZDR

Gość biedny studentx
Nie będę weekendami do roboty, jak to określiłeś, zapierdalał. Dobre dla robolków. Ale jeżeli tobie podoba się kopanie rowów, to śmiało. Moje aspiracje są zgoła inne.

Gość a kto ci każe kopać
doły? taki mądry jesteś a nie stać Cię na znalezienie lepszej pracy niż kopanie dołów? po co ci dziewczyna jak ci sie nie chce nawet iść raz w tygodniu do pracy żeby potem zaprosić ją do kina?

Gość biedny studentx
Ale ja nie mam zamiaru pracować by komuś rozrywki zapewniać.

Gość Madame Lopuhov
To po co Ci dziewczyna jak żałujesz pieniędzy na wspólne kino, wspólną rozrywkę raz na jakiś czas?

Gość dgf
dlaczego nie znajdziesz sobie pracy?

Praca nie hańbi student.Wielu studentów dziennych dorabia sbie.Połowa moich koleżanek jest kelnerkami/opiekunkami/pisze prace maturalne...to normalne.

Gość biedny studentx
Chyba poszukam sponsorki. Będę miał bzykanko i jeszcze hajs z z tego.

Gość biedny studentx
Trudno lepsze to niż zapierdalanie przy kopaniu rowów.

ideologię do kurestwa?? chyba nieco odwrotny pogląd prezentuję. naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać wyrazy nie po swojemu, a normalnie.

Gość Anonimowa87
biedny studentx : Ale ja nie mam zamiaru pracować by komuś rozrywki zapewniać. Komuś ? A dla Ciebie to by była jakaś katorga pójść raz na jakiś czas do kina lub na koncert ? Nie masz w ogóle takiej potrzeby raz na jakiś czas ruszyć się z domu ? Zresztą jak tak Cię to boli że dziewczyna "żerowałaby" na Tobie to znajdź sobie taką która też pracuje i będzie płaciła sama za siebie. Jeszcze inna opcja: chodźcie tylko na bezpłatne imprezy kulturalne których w większych miastach nie brakuje, poza tym spacer, rower itp. Wracając jeszcze do Twojego pierwszego postu inicjującego temat: Nie zastanawiaj się jaka ta dziewczyna jest i czy Cię zaakceptuje tylko ją po prostu poznaj i sam się przekonaj. Kto nie ryzykuje ten nie ma ;] Po co od razu snuć najczarniejsze scenariusze które wcale nie muszą okazać się prawdą ? Po co czekać na związek kilka lat skoro można go stworzyć właśnie teraz ? Może wcale nie będzie oczekiwać że będziesz ją woził na uczelnię, może ma własny samochód ? ( Chociaż jeśli mieszka gdzieś po drodze do waszej wspólnej uczelni to dlaczego masz wozić powietrze ? ;] ale już mniejsza o to ). Jeśli jest inteligentna tak jak piszesz to raczej nie będzie mała problemu ze zrozumieniem że twoi rodzice są staroświeccy i wścibscy i że lepiej nie pozostawać z nimi na dłużej w jednym mieszkaniu ;] Zresztą jaki problem spotykać się u niej ? To Ty się wstydzisz tego jaki jesteś, kim jesteś i projektujesz to na swoje ewentualne partnerki.

po co tlumaczycie idiocie ze srednim wyksztaceniem....przeciez taki buc nawet nie znajdzie w pracy w barze mlecznym bo za glupi....

Gość biedny studentx
Drogi przemo. Przecież ty jesteś robolkiem, a na dodatek rozwodnikiem, więc proszę, swoich frustracji tokarza nie zrzucaj na mnie.

Gość do tremendo
alez ja naprawde doskonale rozumiem co kombinujesz. Duzo bardziej niz bys sama tego chciala. Prostytutki maja u mnie wiecej szacunku. One przynajmniej nie udaja nikogo innego niz naprawde sa.

do tremento jeśli dla Ciebie prostytutki są godne szacunku a zwykłe kobiety już nie to nie mam więcej pytań...

Gość biedny studentx
nie ma normalnych kobiet,prawda jest taka że chcecie nas oskubać co do grosza. Taka pusta jesteś czy udajesz? zresztą nie tylko ty inne kobiety tutaj piszace tez za mądre nie są.Idzcie pomalujcie sobie paznokcie albo zobaczcie czy wam makijarz nie splynał-tu wypowiadaja sie madrzy ludzie a nie puste i łatwe panienki

"nie ma normalnych kobiet,prawda jest taka że chcecie nas oskubać co do grosza." z takim podejsciem dziwisz sie że nie masz dziewczyny?... "Idzcie pomalujcie sobie paznokcie albo zobaczcie czy wam makijarz nie splynał-tu wypowiadaja sie madrzy ludzie a nie puste i łatwe panienki" mądrzy ludzie znają ortografię...

Gość biedny studentx
Domeną ludzi głupich jest to, że nie potrafią rozróżnić rzeczy oczywistych, w tym wypadku podszywów. Ludzi prostych i głupich proszę o nieudzielanie się w tej dyskusji.

Gość JacolekXXX
Frufru jesteś bardzo mądrą dziewczyną z klasą, która wie co to prawdziwe uczucia i nie odrzuciłabyś faceta z powodu braku prawa jazdy czy prawictwa jak inne :) Pozdrawiam :)

"nie odrzuciłabyś faceta z powodu braku prawa jazdy czy prawictwa jak inne" gdybym to robiła to mój mąż nie byłby moim mężem, a tym samym popełniłabym największy błąd mojego życia :) dziękuje za mile slowa :)

Gość JacolekXXX
Fajna musisz być :)