Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persifaaaaaaaaaaaaaaaal

aj waj jak ja nie lubie prawicy

Polecane posty

wszystko rozumiem to oni chca robic takie czary ju noł a wiec: primo: jest tendencja ze jak jestes europejski to jestes cool oni chca nam wmowic ze to juz passe: i ze jestes cool jak masz europejskosc w dupie i stajesz sie konserwa tzw. "mlodym gniewnym", niby-patriota a tak naprawde lysa pala co mysli ze jak wydrze ryj ze bog, honor, ojczyzna i wpierdoli czarnemu czy homo to jest taki cool patriota:o a to gowno prawda jest bo niestety tylko lewica jest cool mimo ze zydow tam duzo ale jest tylko jeden wybor: albo jestes pod rzadami zyda albo pod rzadami watykanskiego pedofila ja juz wole zyda aj waj:)

offerma ja nie jestem gejem:)jestem kobietka, na dodatek bardzo apetyczna:) poza tym pozwole sobie nie zgodzic sie z twoim stwierdzeniem ze geje nie lubia prawicy:) otoz ogolnie wiadomo ze dwaj glowni dzialacze polskiej prawicy sa orientacji homoseksualnej:)nie mowiac o ksiezach ktorzy sa chyba a priori prawicowi:)a nawet jak nie sa, to sa;) - a wsrod nich tez duzo gejow:)

szukanie - ale ja nie musze zadowalac sie raczka;)

biedron nie dziala w prawicy:) zgaduj dalej:)

A któż mówił o rączce? Chyba tylko takiej, która inną myje, kiedy się zabrudzi nieczystymi zagraniami podczas działalności na tzw. niwie społecznej. Czyli: czy prawica czy lewica - nie da sobie zabrać cyca. A gej jest gejem niezależnie od tego, którą ręką je upę :D

oczywiscie to ze nasza polska lewica dala ciala to odrebna sprawa:) w polsce w zasadzie nie ma lewicy z prawdziwego zdarzenia. mnie raczej chodzi o idee lewicy ogolnie.

wiesz offerma skoro ktos lubi zabawy analne to czemu chcesz mu tego zabraniac? tu nie chodzi o bycie zwolennikiem tylko o wolnosc jednostki w demokratycznym panstwie:)

kradna wszyscy offerma i lewica i prawica bo zlodziejstwo polacy maja w genach a juz tym ktorzy sie dostana do wladzy to sie objawia momentalnie:)wiec nie pisz mi ze moze prawica nie kradnie:o

Prawdziwe idee lewicowe w postkomunistycznym kraju, w dodatku kiedy w partii lewicowej działają starzy działacze, którzy pamiętają stare, dobre czasy? Rozumiem. Taki mały żart przed Teleekspressem :) To tak, jakby znieść celibat i oczekiwać, że nauki o tym jak żyć w rodzinie wg przykazań od razu zostaną wprowadzone w życie przez żonatych księży.

offerma ale to nie jest milosc "do kiszki stolcowej" tylko do czlowieka. jesli masz żone, kobiete, to co - kochasz ją czy jej pizzde?:o nazwiesz to "miloscia do psiochy", czy miloscia do żony? :o ...poza tym nikt cie nie przesladuje za poglady, moze najwyzej zechciec cie oswiecic:)

totez wlasnie pisze ze nasza polska lewica jest specyficzna bo siedza w niej byli komunisci:o...natomiast same idee lewicowe sa jak najbardziej ok:)

"zczuja narod na unie a jakby polska nie byla w unii to tu by taka bieda byla ze szok" unia jako obszar wolnego handlu, ruchu bezwizowego i innych wspólnych inicjatyw gospodarczych jest ok ale unia jako biurokracja regulująca kształt truskwaki dopuszczanej na rynek, narzucająca wzorce obyczajowe albo każąc głosowaćw referendum tak długo aż wynik będzie taki jak chce komisja już nie :P proste 🖐️

Gość idioootko
taka jest prawda, ze to lewacy to zje.by! tak się spieszyli do unii, a co z niej mamy? droższe rzeczy w sklepach, a płace takie same? zlikwidowanie żarówki 100v? !!

owszem, owszem, tylko wyobrazmy sobie polske 2009 bez unii: straszne bezrobocie, lamanie praw czlowieka (jak np. sprawa alicji tysiac - odrazu pisze ze nie jestem entuzjastka aborcji na zyczenie), albo moze maly reżim kaczynskich, druga białorus...:o albo moze oficjalnie pod zaborem watykanu:o ...

Gość ghbhjn
''geje na ogół nie lubią, nic dziwnego'' ahahhahahahahahahaha dobre :D

offerma wszelkie przesladowania czy to za wiare, kolor skory czy orientacje sa PRZESTEPSTWEM a podburzanie ludzi na kazaniach przeciwko homo podchodzi pod przesladowanie - wyobrazasz sobie jakby ksiadz stanal na ambonie i mowil cos takiego na czarnych np.?:o jakie idee lewicowe sa ok: chociazby wolnosc jednostki, liberalizm, rozdzial kosciola od panstwa. ja mowie o tzw . nowej lewicy nie o ciemnej komunie w zsrr. "taka jest prawda, ze to lewacy to zje.by! tak się spieszyli do unii, a co z niej mamy? droższe rzeczy w sklepach, a płace takie same? zlikwidowanie żarówki 100v? !!" - wielu ludzi wyjechalo za granice i nie klepie biedy w polsce dzieki unii. ciekawa jestem jakby polska rozwiazala problem bezrobocia bez unii, bo jakos niebardzo to widze:o

Gość haooana
lewactwo najwięcej plecie o rzekomej ''tolerancji'' a zamierza: jak ktoś wcześniej napisał, wciskać dzieciom bajeczki o homo-pingwinach, mając gdzieś poglądy rodziców, poniekąd 'znieść' instytucję kościoła, stworzyć państwo bez idei pomimo tego, że nadal 95% ludu polskiego deklaruje, że wyznaje katolicyzm, to ma być tolerancja? haha

pisze offerma ze u nas w polsce sa lamane prawa czlowieka i gdybysmy nie mieli nad soba jakiegos "bata" typu unia czy trybunal w strasburgu to panstwo polskie nie zatroszczyloby sie o obywatela, ktorego prawa zostaly zlamane.

persifal twoje wypowiedzi wyraźnie mówią że nie rozumiesz o co chodzi Polska bez UE była mniej więcej taka sama jak teraz co by nie powiedzieć o jakość polskiej gospodarki, to nie UE po 89 roku ją budowała a bezrobocie było wysokie przed wstąpieniem i jest teraz Alicja Tysiąc miała problem ale nie jest to tak istotna sprawa dla ogółu, wbrew temu co się temu ogółowi wydaje, w tym Tobie jak triumf kłamstwa i podłości w wyniku braku rozliczeń z przeszłością oczywiście uważasz, że to było i minęło i nie ma znaczenia ani dla Ciebie ani dla państwa :D bo nie rozumiesz o co chodzi

"...pomimo tego, że nadal 95% ludu polskiego deklaruje, że wyznaje katolicyzm, to ma być tolerancja? haha..." - moze porozmawiajmy o jakosci tego katolicyzmu wsrod Polakow. podobno tak wszyscy kochaja JP 2 , dziwne ze nikt nie stosuje sie do jego nauczania, ludzie rżna sie w prezerwatywach, robia nielegalne skrobanki, zdradzaja sie, nie wierza w dogmaty, wybieraja z wiary to co im pasuje i nazywaja sie "katolikami". uwazam ze skoro ktos jest "katolikiem" powinien byc konsekwentny w swojej wierze i postepowaniu, zachowywac czystosc przedmalzenska , nie stosowac antykoncepcji. Jesli jest inaczej to nie jest to katolik tylko zwykly hipokryta.

baron - dobrze, ok...tylko mi powiedz jak by zyli ci bezrobotni dzisiaj bez wejscia do unii? czy dla wszystkich w polsce bylyby miejsca pracy i odpowiednie zarobki? jesli tak to masz racje, unia nam niepotrzebna.

Gość haooana
tak się składa, ze ksiądz ma prawo mówić (wkońcu panuje w tym kraju wolność słowa) o homoseksualiźmie, 'nietolerancyjny' byłby wtedy kiedy np. kazałby chrześcijanom rzucać w nich kamieniami, on tylko tłumaczy, że to jest wbrew naturze i wierze, a skoro środowiska lewackie nie rozumieją, że homo nie jest dla nas czymś normalnym i nie będziemy ich tolerować, bo tak nam każe wiara to heeeloooł o jakiej my tu tolerancji gadamy? tolerancja nie polega na samym akceptowaniu tego czy ktoś wierzy czy nie, tylko również na akceptacji tego, że w związku z tym ta osoba ma prawo nie tolerować czegoś jeśli wiara jej tak nakazuje, ''nietolerować'' czyli uznawać za niewłaściwe czy gorszące, co nie znaczy, ze będzie podchodził do homo z kijem czy wyzywał lub szydził z nich

p.s. nie jestem przeciwny obecności Polski w UE wręcz odwrotnie ale UE i jej elity idą w utopijnym kierunku i temu jestem przeciwny przykład: jednolita polityka zagraniczna dla UE czyli wszystkich krajów unii :D ile sekund trzeba myśleć aby dojść do wniosku, że taka duża liczba krajów nie może prowadzić jednolitej polityki zagranicznej bo ma rózne często sprzeczne interesy albo więc dążący do tego politycy Francji i Niemiec są durniami albo jednolita polityka zagraniczna oznacza dla nich wypadkową interesów Paryża i Berlina w których nie będzie już miejsca dla Polski, Czech, Finlandii i tak dalej...

jestesmy mentalnie podporzadkowani watykanowi offerma. zobacz, jest teraz glosny cud w sokółce. nie zabraniam wierzacym wierzyc w ten cud. tylko mam pytanie - jak RACJONALNIE wytlumaczyc skad ci ksieza wzieli kawalek LUDZKIEGO serca. ludzie wierzacy powiedza ze stal sie cud - ok. ale panstwo ma byc SWIECKIE i RACJONALNE. dlaczego prokuratura nie zbadala skad to serce pochodzi? przeciez to nosi znamiona przestepstwa. albo ci lekarze wycieli serce jakiemus nieboszczykowi podczas sekcji albo stalo sie cos jeszcze gorszego. w kazdym razie stalo sie cos niedobrego. wierzacy moga wierzyc ze to cud, ale PANSTWO SWIECKIE powinno sie tym "cudem" zajac. czy to robi? nic mi o tym niestety nie wiadomo:o