Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katujesiemyslami

Co o tym myślicie,ja nie wiem co mam sadzic,macie tak?

Polecane posty

ale łatwiej mi pójść na kompromis niż jemu...jak zapanować nad facetem? no wlasnie.....ja tez jestem za bardzo ulegla..tzn,zaley w jakich sprawach......hehe jak zapanowac nad facetem pytasz sie?:P byz zołzą bo podbno faceci kochaja zołzy ehehehehehehehe ;) A tak na serio facet to nie jest robot wiec ...:P

OK...ja juz mykam do lozka bo jestemzmeczona chociaz nie wiem czy zasne:O Mial isc do domu moj wariatunciu i co? Nie ma zasiegu wiec siedzi w jakims lokalu.......zycze milych snow i do zaklikania:D Mam nadz.ze Twoj szybko wroci z tej imprezki sluzbowej:] :P:P:P:P Jeszcze raz to napisze...Ech Ci faceci, co my z Nimi mamy :P

wybacz moja droga że zniknęłam tak nagle, ale D. wrócił, chciałam sprawdzić w jakim stanie....no i był trzeźwy! :) chyba zacznę częściej marudzić :D opowiedział troche co i jak też zmykam do łóżka, mam nadzieję że spisz i się nie zamartwiasz :) do sklikania

🌼 Witam,witam 🌼 Cytrynka -->fajnie,ze Twoj wrocil w miare szybko i w stanie wskazujacym bo moj to kompletnie sie zalal i wracal do domu okolo 1 w nocy......dzis rano zadzwonil,ja odebralam....pare zdawkowych zdan i tyle.....zreszta,szkoda gadac....nawet eska do tej pory nie wyslal z przeprosinami, z wyrazem skruchy....faceci:P Zakupione znicze, kwiaty itp.?:D Pozdrawiam i udanego weekendu zycze:)

wiesz jestem w domu u rodziców więc kwiaty i znicze to ich zadanie. Dziś mam zwariowany dzień bo mama jak zwykle generalne porządki i pieczenie itd.wiec masakra mała ale dajemy radę, na szczęście mam jeszcze 2 siostry więc dosyć sprawnie nam to idzie :) tak, jak wrócił D. to się trochę uspokoiłam, a Ty nie daj się łatwo przebłagać! Luknij na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4265253 dziś zaczęłam go śledzić, może tam znajdą się jakieś rady jak poradzić sobie z facetami :>

hehehe widze,ze u Ciebie w domu jest tak jak u mnie.....sprzątanie (bylo to na mojej glowie :P), pieczenie (mamuska cos upiekla) i kwiaty i znicze tez moje rodzice tym sie zajmuja:):):) Nooo ja tlyko pare kupie z mopim R.bo jutro mamy pojsc na cmentarze:) Hehehe Ty masz przynajmniej pomoc siostr ,ja jestem sama bo moja sis jest w innym miescie na studiach ale daje rade:D Dzieki za ten topic,juz Go sobie zapisalam i pozniej poczytam:) Sluchaj,ja przez tel.nie bede sie klocic ani zadnych wyrzutow robic bo wole w 4ry oczy.....zreszta, On nie dawno dzwonil i sam stwierdzil,ze potrzebuje jakiejs pomocy bo sobie ostatnio nie radzi z zyciem......ech...."na dobre i na zle" jestesmy ze soba:P

niestety moje siostry nie tylko pomagaja, bo jeszcze kłócą się, krzyczą, bałaganią i ciuchy podbierają więc wisz...hehehe ale mimo wszystko chyba nie chciałabym być jedynaczką masz rację przez tel to nie wszystko da się wyjaśnić tym bardzie że macie możliwość (bo odległość już nie jest przeszkodą) pogadać w 4oczy... zazdroszcze ehh....wyjaśnicie sobie wszystko na spokojnie i na pewno wiele rzeczy się wyjaśni a w związku trzeba się wzajemnie wspierać więc jeśli tego potrzebuje Twój facet to jak najbardziej powinien móc na Ciebie liczyć, ale nie zapomnij powiedzieć mu co Ci się nie podoba bo ta świetna okazja do naprostowania najróżniejszych spraw nie tylko tych bieżących. :) na pewno będzie dobrze

hehehehe moja sis tez kloci sie,balagani i podbierami mi iuchy jak jest w domu,,kosmetyki i bizuterie tez ale ....tez bym nie chciala byc jedynaczka:) Kurcze tearz jak wrocilam z za granicy to wyobraz sobie,ze podprowadzila mi pare ciuchow i dopiero na swieta je zobacze jak wroci do domu:P:P:P Wiem,wiem pogadam z Nim jk sie z Nim jutro zobacze....:D

ja właśnie spisuje mamy przepisy na ciasta, potrafię piec ale nie wszystko pamiętam, wiadomo a chciałabym mieć jak już będę u D. tak bardzo za nim tęsknię że mam ochotę troszkę go porozpieszczać, ale oczywiście bez przesady bo to nie wychodzi potem na zdrowie jeśli miałabyś jakieś ciekawe przepisy na szybkie, nieskomplikowane a pyszne dania podrzuć coś ;) marzy mi się kolacja przy świecach :D

cytryna hehe ja mam tak samo jak Ty.....lubie piec,gotowac ale nie pamietam dokladnie przepisow i musze miec spisane.....moze kiedys je spamietam:) A Ty chcesz tlyko na ciasta ,cisateczka przepisy czy tez na jakies dania???:D Duzo jest fajnych w necie...do wyboru do koloru:D

na ciasta mam już sprawdzone przepisy i na razie nie szukam nowych, poza tym D. jada tylko sernik bo tak ogólnie nie przepada za słodyczami (zupełnie odwrotnie niż ja :D) raczej jakieś dania, chciałabym ugotować coś pysznego jak już podaję do niego. Przeglądam czasami te w necie ale po 1.nie wiem na co mam ochote i czego szukać, a po 2. zawsze wydają mi się takie skomplikowane albo mają w spisie jakies przyprawy których akurat nie mam pod reką itd. dlatego pytam Ciebie, może jest jakies danie które jest Twoją specjalnością? albo odkryłaś ostatnio jakies pyszne i możesz powiedzieć od a do z jak to zrobić :P

hehe ja mam duzo przepisow....kupuje ksiazeczki,ktore wychodza chyba co miesiac za pare groszy i mam swoj klaser caly wypelniony przeroznymi przepisami i zeszyt spisany:P:P:P Moimi specjalnosciami sa rozne zapiekanki np.z makaronu badz zupa -krem brokulowa,marchewkowa i placki z kiszonej kapusty,ktore uwielbiamy:D Moj na szczescie nie wybrzydza i wszystko zje co ja zrobie i wiesz co mi mowi? ze moja kuchnia jest najlepsza i prawie nic nie je co robi jego mama hehe debilus;) Podam Ci przepis na placki z kiszonej kapusty ale one raczej nie beda na romantico kolacje...tak sadze:P 25 dag kiszonej kapusty, szklanka mleka, szklanka maki, jajko, sol,pieprz, ostra papryka, olej do smazenia Kapuste dobrze odcisnac, pokroic i ugotowac w niewielkiej ilosci wody do miekkosci.Lekko przestudzic. Mleko zmiksowac z maka, jajkiem i przyprawami. Wymieszac z kapusta.(aha mozesz dodac pokrojona cebulke:)) Na patelni rozgrzac olej. Lyzka nakladac ciasto, lekko splaszczajac formowac placuszki. Smazyc z obu stron na zloto. Swietnie smakuja z pikantnym sosem albo po prostu z ketchupem i moga byc swietne do gulaszu:):):) Bardzo prosty przepis:P

Hmm mozna tez kupic "Przepis na...." wiesz to co reklamuja i zrobic cos:) Jest "Przepis na gulasz, jakies tam roladki , na zapiekanki" itp Ja czasami jak nie mam pomyslu co zrobic to robie najprostrze co moze byc tzn.kotlety jajeczne:) Kiedys zrobilam CALZONE to taki pierog nadziewany ale ciasto takie wyszlo mi twarde,ze ledwo co to zjadlam ze swoim hehehehe:P:P:P

oo przypomnialo mi sie...z dwa lata temu zrobilam na sylwestra (bylam na domowce) obtaczane gotowane jajka w mielonym miesie:D Po prostu robisz mielone tak jak zwykle z tym,ze ja tam dodalam jeszcze musztardy lyzke aby mialo lepszy smak i ugotowane jajko przekroilam na pół obtoczylam w miesie mielonym i wyszla kulka i tak to smazylam i mozesz to podac z jakims sosem i ziemniaczkami, surowka i czym tlyko zechcesz...mowie Ci,pycha i kazdy sie zachwycal co to jest:P Jak widzisz ja tam "cudow-wiankow" nie robie:P

świetny pomysł z tymi jajkami, ale jak je kroiłaś na pół czy przez środek ale wzdłuż? i jak się mięso na tym trzymało? nie spadało? z tymi plackami też fajny pomysł - wypróbuję na współlokatorkach :D właśnie ja szukam prostych ale pysznych dań. A robisz może lazanię? jak przyjdzie Ci jeszcze coś fajnego do głowy to wyślij mi proszę na maila cio? charney56@o2.pl dużo gotuję z makaronów i ryżu dlatego chcę nieco urozmaicić jadłospis :) no i troszkę podtuczyć mojego misia :P hehehe

"ale jak je kroiłaś na pół czy przez środek ale wzdłuż? " normalnie przekroilam...na pol...a moze wzdluz? hehe kurcze juz nie pamietam:P tak i tak zrob:D A ciasto normalnie sie trzymalo:) Hmm...moze znajdziesz taki przepis w necie? Bo ja doklandie go nie pamietam ale chyba normalnie robi sie to mieso mielone z tym,ze dodaje sie musztarde.....gdzies go schowalam i nie moge go odnalezs:O Mowie Ci araczej pisze, szukaj w necie,duuzo jest fajnych przepisow :D PS.Ja tez musze swojego podtuczyc hehe:D

poszperam może znajdę a jak Ty znajdziesz coś fajnego podrzuć na maila, chętnie poeksperymentuje w kuchni szczególnie jak będę musiała czekać na D.żeby wrócił z pracy...a co do tuczenia. D. to ciężki przypadek, ma taką przemianę materii że nic nie pomaga nawet dietetyk rozłożył rece hehehe ma na to swoje sposoby - siłownia więc mam się do czego przytulić, ale nie zaszkodziłoby gdyby troszkę przybrał (jemu nic nie mówię bo i po co ;) )

Jasne....wysle Ci cos jak tlyko cos znajde...jak nie dzis to pewnie dopiero po weekendzie....moze Ty mi tez cos wyslesz???? Mojego meila bedziesz miala jak ja Cos wysle ok?:D

Cytrynko wlansie wyslalam Ci cos na meila...daj mi tutaj badz na meila odpowiedz czy totarla wiadomosc:) Ja ide pod prysznic i zaraz wracam:D

Ooo dziewczyny, jestescie jak fajnie ! ja niedawno przyjechalam od mojego mezczyzny. kupil slodkiego psa, no suczka jest przecudowna. teraz kolejne 2 tygodnie tesknoty! a co u WAS??

poczytalam to i owo co pisalyscie pod moja nieobecnosc... po pierwsze: *narobilyscie mi apetytu i smaku tymi przepisami i rozmowami o jedzonku alez...ja musze dobrze wygladac w czerwonej kiecce,juz za 2 tyg wesele na ktore ide z moim ukochanym po drugie: ""co najbardziej denerwuje Was w zachowaniu waszego faceta kiedy jesteście na odległość i nie możecie normalnie pogadać?" --> chyba te niedomowienia przez sms,czy nawet telefon. ja oczekuje pocieszenia , maksymalnego zaangazowania a on... no poprostu nie spelnia tego zadania. ALBO !!! jak pisze zdawkowe smsy typu"kocham Cie i jestem tylko twoj" a ja sie produkuje tym co mi z serca wyplywa a tu taka banalna odpowiedz :/

katuje sie myslami witaj !!! 😘 aaaa nie bylo Cie tutaj bo bylas ze swoim ukochanym:D nooo a mysmy sadzily,ze o Nas zapomnialas:P Dobrze,ze sie wyjasnilo:D oj...kopytka...mniaaam ,mniaaam:D Ostatni raz jadlam kopytka chyba z pol roku temu jak robil je.....moj R.!!! Powaga! Ja nie moglam bo mialam wted reke w gipsie wiec On podjal sie tego zadania i napisze Wam ,ze pyszne mu wyszly i to za 1wszym razem!! Ja mu tlyko mowilam co i jak a On sam robil :D Zreszta...On cos ostatnio sam sie pcha do kuchni ale ja musze byc bo On sam nie i basta:P kATUJE napisalas "ALBO !!! jak pisze zdawkowe smsy typu"kocham Cie i jestem tylko twoj" a ja sie produkuje tym co mi z serca wyplywa a tu taka banalna odpowiedz :/" mnie tez to wqrwia ale Oni chyba juz tak maja...nie potrafia na pismie okazac swoich uczuc:O Ale cóż.....takie zycie:P Piszesz,ze psiak cudny:D To super:D

Widze,ze Was juz nie ma....a mnie sie nawet nie chce spac:P Poogladam Gortowe na wszystko i mykne lulu bo jutro musze wczesnie wstac:P Dobrej nocy zycze i udanego,jutrzejszego dnia:D

ja tez nie spie... buszowalam na allegro i sie zapomnialam :) no a moj ukochany dopiero z pracy wrocil..napisal od razu smsa.. Chyba zrozumial swoj blad wtedy gdy nie pisal tyle godzin a ja tu wariowalam... tez spac mi sie nie chce.. za to cos bym zjadla.. dzis od rana tylko jem i jem..

heheh ja wczoraj ciagle jadlam i jadlam ....... dzis juz mniej ale....:P W kazdym badz razie od poniedz. diete sobie stosuje i wiecej ruchu bo widac,ze przytylam.....masakros:P Co szukalas na allegro?:D

angel - dostałam maila, bardzo dziękuję, ma jeden świetny i bardzo prosty przepis na kurczaka w sosie serowo-pomidorowym z makaronem pyyycha ale to jutro bo dziś od tego myslenia o jedzeniu to nie zasne :P ja własnie czekam na mojego lubego ehh... macie racje te ich enigmatyczne smsy sa wnerwiające! ja często mam tak że mam ochotę usłyszeć coś miłego żeby mi poprawił humor, troszkę pocieszył a on nic..więc mówię mu "powiedz mi cos milego" a wicie co on na to? odpowiada "a co??" !! to już mi się nie chce nic milego słuchać bo równie dobrze mogłabym to powiedzieć sobie sama!!

hehehehe ech Ci nasi faceci......sa nie mozliwi:P Ja np.mowie przez tel. "i co mi jeszcze powiesz ciekawego?" to On na to "Kocham Cie" i koniec kroopka...jak by nic sie nie wydarzylo pod czas dnia..... Sluchajcie...ja wylanczam juz komp......ide poogladc ten zwariowany serial:D Buzki 😘 😘 😘 Spijcie dobrze:D PS.Cytrynka nie ma za co:D