Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla niej najlpeszy

Ja jej już nie kocham jesteśmy dopiero 8 miesiecy po ślubie

Polecane posty

Gość mango____
A co z drugim pytaniem? ;)

Gość fanatyk wiernosci
Widac, ze Twojej kochanicy takie pojecia jak 'moralnosc' i 'dobry smak' sa obce. Gwarantuje Ci, ze jesli do niej odejdziesz to po pewnym czasie: - Zrozumiesz swoj blad (ale moze byc juz za pozno, zeby go naprawic) - Kochanica zacznie sie kurwic (tak jak teraz robi to z Toba. Zadna szanujaca sie kobieta nie podpierdala sie do faceta, ktory ma zone w ciazy) - Kochanica kopnie Cie w dupe, a Ty pozostaniesz sam jak palec. Procz tego nalezy dodac, ze Twoje dziecko bedzie mialo do Ciebie pretensje ze zostawiles go w potrzebie wtedy, kiedy najbardziej potrzebowal Twoje bliskosci. SAME MINUSY!!

Gość alfabetagama
sluchajcie przeciez po jego wypowiedzi "Dobra widzę ze tutaj rady nie otrzymam " ewidentnie widac ze szuka aprobaty do swojej zdrady ktora jak widac jest nieunikniona.a po za tym zadna porzadna kobieta nie bedzie sie rozgladac za facetem takim jak ty-tz.z ciezarna zona i zonatym.no i niedojrzalym emocjonalnie. "rozmawiamy o zyciu" boshe ty to widzisz i nie grzmisz;/

Gość głupiś facet
naprawdę, pojmij w koncu ze ta dziewczyna cię omotała i to żadna miłośc. Dla niej zdobycie żonatego faceta jest potwierdzeniem jej atrakcyjnosci i nic więcej. Jej na pewno nie zależy na tobie tylko na tym żeby sobie udowodnic że jest lepsza od twojej żony, bo ją dla niej zostawiłeś. A ty jak szczeniak sie dajesz łapac.... Później będzie się z ciebie smiała i weźmie się za nastepnego. Kobieta , która wie że rozwala rodzine nie jest ani wrazliwa ani nie ma zamiaru się angazowac. Dla niej to zabawa

Gość z innej planety
Sytuacja na pewno malo ciekawa a i zachowanie Twojej zony zdecydowanie nie podsyci Twojego i tak juz gasnacego uczucia. Niestety taka sytuacja wcale nie jest odosobniona. Im wieksze jest parcie za zawieranie zwiazkow tym latwiej potem o nieudane malzenstwa i takie wlasnie historie. Jesli dodatkowo byliscie dla siebie pierwszymi partnerami to licz sie z tym , ze dojda jeszcze inne problemy i klopoty. Zrobic sie da niewiele. Moze jednak warto powiedziec zonie, ze jesli bedzie sie nadal tak zachowywac to tylko pogorszy sprawe. Niektorym ludziom trzeba czasami wylac kubel wody na glowe. Ty i ta nowa milosc jestescie na takim etapie jak byles kiedys z zona. Tez nie masz zadnej gwarancji, czy za jakis czas to oczarowanie nie zniknie. Czy masz kogos w swoim prawdziwym otoczeniu , z kim mozesz na taki temat porozmawiac? BNB - skad czerpiesz swoje dane o Skandynawii?

"Jestem bardzo ciekawy czy Wasza reakcja bylaby taka sama gdyby to kobieta napisala, ze odchodzi od mezczyzny bo zakochala sie w innym facecie." fanatyku wiernosci reakcja bylaby taka sama gdyby bylo widac, jak tutaj, ze ta kobieta nie mysli racjonalnie.. no i wiele zmienia fakt ze jego zona jspodziewa sie dziecka a facetowi ciezko by bylo byc w ciazy...

Gość shoot me again
o proszę sama nalega, byś o "Was" powiedział żonie!? Ta dziewczyna w ogóle wie co to szacunek do drugiej osoby? Przepraszam za wyrażenie ale inaczej noe potrafię- tą lalę chyba pizda swędzi i jak już się Tobą znudzi poszuka następnego, jej chyba potrzeba co jakiś czs nowego bolca, znam taki typ "kobiet"

Gość głupiś facet
shoot me again>>>>do niego nie dociera ze ta laska sie nim bawi. Bankowo kopnie go w dupe jak tylko go zdobedzie. Taki typ. A on jest tak głupii ze bierze to za miłosc.

Gość dla niej najlpeszy
W pewnym sensie macie racje. Teraz nie mogę skrzywdzić zony bo i tak jest w złym stanie . Ale po jej ciązy będę musiał jej powiedzieć co jest na rzeczy. Nie znacie tej kobiety więc nie wiecie jaka jest. Jest inteligentna i przy tym śliczna. Tylko ona rozumie to że mi ciężko żyć w związku któy tak naprawdę według mnie nie istnieje nie ma miłości seksu nic..

Gość shoot me again
Masz rację on jest po prostu głupi... a więc autorze życzymy trafności w tym ważnym wyborze, obyś później nie żałował, choć jak wybierzesz tę dziunię to na bank będziesz żałował. Posłuchaj rad ludzi na tym forum, oni na prawdę chcą Ci pomóc a przede wszzystkim Twojej żonie i nienarodzonemu dziecku.

Gość alfabetagama
a o do chuja ma do rzeczy ze jest piekna?kopnie cie w trabe jak tylko uzyska co chciala.i mam nadzieje ze zona cie wtedy nie przyjmie,tylko wycisnie z ciebie ile sie da zeby zapewnic godny byt sobie i waszemu dziecku. swinia zciebie-takie sa fakty.

Gość desperatos
Daj mi jej nr to zadzwonie i umowie sie z nia na zapodanie do papuchy1

sprobuj ratowac zwiazek. przystopuj kontakt z tamta laska, jak sie nie uda to trudno... ale chociaz sprobuj...

Gość shoot me again
nie ma seksu? a więc o to chodzi? Kurwa chłopie Twoja żona jest w zaawansowanej ciąży, a Ty chcesz dzikiego seksu? Puknij sie w łeb! Ktoś tu mądrze napisal że ta laska szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności i dlatego chce rozwalić Twoją rodzinę! a to, że jest piękna i mądra to nie znaczy, że wie co to godnośc i szacunek ona nie zna tych wartości, chce móc pochwalić się koleżankom że wyrwała żonatego jak się Tobą nacieszy znajdzie innego. A i powiedz żonie że masz romans, niech nie umiera z niepewności i nie zadręcza się podejrzeniamu, choć na tyle Cię stać??? Bo to co robisz to zwykła zdrada, bo zdrada to nie samo jebańsko.

Gość ODEJDŻ1
od żony!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale weź ze sobą dzieciaka!! jeśli naprawdę chcesz by z tą "koleżanką" to musisz zostawic żonę i wziąc dzieciaka. jeśli ta "koleżanka" naprawdę do ciebie coś czuje to zaakceptuje twoje dziecko. twoja żona mimo młoda nie bedzie miała dużej szansy na znalezienie kogos jeśli bedzie miała dziecko a ty po prostu weźmiesz dziecko i pójdziesz do "koleżanki"!!

Gość z innej planety
I jeszcze jedno- jak widzisz z klimatu wypowiedzi polskie spoleczenstwo jest bardzo agresywne i bardzo wulgarnie podchodzi do jakichkolwiek przejawow uczuc w zwiazkach poza malzenstwem. Pamietaj o tym kiedy bedziesz rozwiazywal swoje sprawy. Inaczej narazisz siebie i te dziewczyne na niepotrzebne szykany.A to i tak nie zmieni i tak juz skomplikowanej sytuacji. Powodzenia

Gość głupiś facet
wszyscy tu maja racje. Spróbuj to ratowac. I twoja zona i dziecko na to zasługuja. Zobaczysz ze wszystko się ułozy. Spróbuj sie odciac od tej dziewczyny a zobaczysz ze bardzo szybko o niej zaczniesz zapominac. Popatrzysz na to z dystansem i dojdziesz do wniosku że to naprawde było zauroczenie czy fascynacja ale tylko jej fizycznoscia. Tym bardziej ,ze teraz kiedy zona jest w ciazy jesteś na to bardziej podatny. Założę się że wcale nie przestałeś kochac żony, tylko tamta to przysłoniła i nic więcej.

Gość iw22
"po jej ciąży" - to najlepiej określa intelektualny i emocjonalny poziom autora... To wy spodziewacie się dziecka , a nie tylko twoja żona. Dla mnie jest jasne, że jesteś kompletnie niedojrzałym facetem. Myślisz kategoriami nastolatka, co widać choćby kiedy raz po raz podkreślasz jaka to ta druga jest śliczna. Pomyśl - skoro dla niej niczym jest porzucenie chłopaka i związek z mężem ciężarnej kobiety, to co za jakiś czas zrobi z tobą? Pójdziesz w odstawkę, jak ten poprzedni... ale co tam - na pewno poznasz następną taką piękność, z którą będziecie rozmawiać o życiu nic o nim tak naprawdę nie wiedząc

Gość mango____
zależy jakich związków pozamałżeńskich. Bo narażac na nerwy żonę w 8 miesiącu ciąży to ....

Gość głupiś chłopie
Nie znacie tej kobiety więc nie wiecie jaka jest. Jest inteligentna i przy tym śliczna. Tylko ona rozumie to że mi ciężko żyć w związku któy tak naprawdę według mnie nie istnieje nie ma miłości seksu nic.. Ja się dziwie ze tego nie widzisz ze ona cie najbezczelniej w swiecie namawia zebyś zostawił swoją rodzine. Gdyby była taka madra i szlachetna to by tego nie robiła. Normalnie dajesz jej się urabiać jak ona chce. Zobaczysz, zaliczy cie i zostawi, i będzie się cieszyc że miała zonatego

Gość nie zostawi
bzdury piszecie. Nie zostawi bo bedzie chciala slub, tak jak wczesniej Twoja zona. Dopiero po slubie moze sie okazac , ze to nie to, bo dopiero wtedy kobiety przestaja udawac.

Gość a ja ci napisze tyle
kobiety maja bardzo dobra intuicje i zona moze podejrzewac ze tak troche na boki chodzisz, do tego ciaza i humory murowane masz racje - pogadaj z nia w 8 miesiacy ciazy, najpierw troskliwie spakuj wyprawke do szpitala, bo mozesz szybciej zostac ojcem :O

Gość oonnnnnnna
"Ja jej już nie kocham" Ty jej nigdy nie kochałeś, nie można kogoś kochać na chwilę, albo się kocha albo nie. Ty nigdy nie kochałeś żony i tej nowej laski też nie kochasz - Ty kochasz tylko siebie egoisto!

Tylko ona rozumie to że mi ciężko żyć w związku któy tak naprawdę według mnie nie istnieje nie ma miłości seksu nic.. chyba tylko o ten seks Ci chodzi! takie odnosze wrazenie, jestes niewyzyty i myslisz h**em! A rozmawiac z zona sam nie chcesz wiec jak ma Cie zrozumiec????

Gość dla niej najlepszy
przeczytałem wszystko co piszecie może macie racje.Wszystko zobaczy się po porodzie jak urodzi

Gość Ptasiek81
Dzieje sie tutaj, oj dzieje... Drogi przyjacielu, nie zwracaj uwagi na te szlachetnie wygladajace wpisy, moralne przykazania ludzi, ktorzy tylko powtarzaja utarte "madrosci ludowe". Najlepiej pomysl sam. Zastanow sie, czy uczynisz swoja zone szczesliwa jesli zostaniesz z nia wbrew sobie? Czy twoje dziecko bedzie normalne wychowujac sie w domu ze sztuczna miloscia? Pamietaj o meskim kompasie uczuc, ktory nosisz w spodniach. Nie sluchaj moheru i ludzi ktorzy z upodobaniem powiesza psy na tobie tylko po to aby dowartosciowac samych siebie. BTW: Zjebalessss, nie ulega to watpliwosci...

Gość lilann86
Jaki ty jesteś glupi aż mi cie żal. Zone znasz juz jakis czas i bula dobra skoro sie ozeniles i masz miec dziecko. Z yamta cie nic nie łączy zamieszkaj a wtedy rogi pokaże teraz jest super bo napewno jest bez faceta i własnie takiego głupiego potrzebuje jak ty. Zycze ci aby cie walnela w rogi kiedy sie zaangażujesz

skoro żona jest w ciąży, to znaczy,że jeszcze nie tak dawno seks był i na pewno Cię do niego nie zmusiła nie miałeś jeszcze seksu z tą cwaniaczką co poluje na cudzych mężów i dlatego zachowujesz się jak pies przy suce w rui. Kilka razy, może kilka miesięcy i zacząłbyś przeglądać na oczy - że szukała frajera która da się omotać i zmanipulować a dziecka nie robi się po to, by potem płacić alimenty, ale po to by wychowywać je w pełnej rodzinie razem z jego matką

Gość bajeczka77
PRZECZYTALAM CALY TOPIK I JESTEM POPROSTU W SZOKU CHLOPAKU. rOZUMIEM ZE UCZUCIE MOZE SIE WYPALIC PO 10 LATACH ALE NIE PO 8 MIESIACACH.cZY TY WOGOLE KOCHALES SWOJA ZONE???????? CZY TO DZIECKO BYLO ZAPLANOWANE CZY WPADKA???????CHOC JAK DLA MNIE NIE MA TO ZADNEGO ZNACZENIA. kOBIETA Z KTORA SIE SPOTYKASZ JEST SKRAJNIE WYRACHOWANA I NIE POSIADA TAKIEGO ORGANU JAKIM JEST SERCE. a TY NIE ZASLUGUJESZ NA TO BY BYC U BOKU SWOJEJ MALZONKI MAM NADZIEJE ZE ZNAJDZIOE SIE KTOS KTO POKOCHA BEZGRANICZNIE TWOJA ZONE I TWOJE DZIECKO. a TOBIE KOLEGO ZYCZE BYS DOSTAL SZKOLE ZYCIA JAKIEJ JESZCZE NIE PRZEZYLES I CZOLGAL SIE U STOP ZONY TYLE ZE ONA POWINNA CI DAC WIELKIEGO KOPA I NIE SPLUNAC W TWOIM KIERUNKU BO TAK ZACHOWUJA SIE ZWYKLI SZMACIARZE.

Gość karola787878
mnie facet zostawił zaraz po ślubie, nawet jeszcze wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży. Zostawił mnie też dla ładniejszej i młodszej. Wiesz co teraz mój były mąż robi?? Chce do mnie wrócić, błaga na kolanach, codziennie wiesza mi na klamce bułki i jogurciki. Może 2 lata temu poleciałabym na ten bajer, ale teraz już nie. Mam faceta którego kocham, moje dziecko traktuje jak swoje. Kocham go całym sercem i jest najlepszym ojcem na świecie:) a mój ex nie ma już nic:) Zastanów się 10 razy zanim podejmiesz decyzje, bo kiedyś Twoje dziecko zamiast do Ciebie mówić TATO będzie mówiło do innego faceta. Powodzenia