Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

Gość moniqqqq
mam talent jako sposób na nude w jesienne wieczory. ok. ale to tylko jeden dzień w tygodniu a co z resztą? co z jakimś przyokazyjnym rozwojem intelektualnym?

Gość Kasjopea123
aerobikkkk, nauka języka, a potem piffko i necik:-)

no wyzej polecalismy planete, wiec moze tam cos znajdziesz:) teraz jest program o jamesie brownie, a potem cos o zyciu po smierci, chyba sama wlacze teraz;p

Gość moniqqqq
król funky... lubię go posłuchać, taka charyzma na scenie i te piosenki. przecież piosenkę "ja czuję się dobrze" zna chyba każdy

Gość moniqqqq
albo do aerobiku jak koleżanka wspomniała wyżej i do tego piwka potem też... Szkoda, że James'a już z nami nie ma. ale żyje jego muzyka ciągle i oby tak dalej, oby ta era techno minęła jak najszybciej

w sumie o techno chyba faktyczniej jest teraz troche ciszej, chociaz moze po prostu nie interesuje sie tym az tak bardzo wiec nie wiem, straszna jest ta impreza we wroclawiu, white sensation chyba sie nazywa, masakra, masa swirusow ubrana na bialo

Gość moniqqqq
a mówisz o tym zjeździe piekarzy? :) niezłe jaja z nich są, szczególnie jak sobie któryś z nich przysiądzie w tych czystach tramwajach ;)

Gość 212sexy
Słuchanie muzyki, dobra książka, albo winko. :)

moja mama kiedys na prawde myslala, ze to jacys chlopcy moze z jakis praktyk od piekarza wracaja,;p to ja juz chyba wole telewizje w domu ogladac niz na taki imprezy chodzic;p

Gość moniqqqq
w nocy będzie program o morderczym seksie rekinów szarych...:>

oj nie, nie, nie, to akurat nie dla mnie;p ale program o brownie byl fajny bo jendym okiem sobie spogladalam.

Gość moniqqqq
dla mnie pora jest nieodpowiednia. 3 w nocy to malutkie przegięcie :) ale ide coś posmęcić przed telewizorem, komputer ma za mało wygodne siedzenie do obijania się...

mysle ze to moga byc jakies powtorki w nocy. musisz zatem zainwestowac w jakis wygodny fotel do komputera:> skorzany fotel prezesa

Gość moniqqqq
fotel zdecydowanie tańszy niż laptop :) milego wieczoru

Gość Fiśkkaa
Ja dzis tylko czas zainwestowalam w 6 filmow...Super weekendzik...

Gość kaio
telewizja to faktycznie swietny sposob na jesienne wieczory;p a na prawde sporo ciekawych rzeczy mozna znalesc w programie.

Gość moniqqqq
no tak, gry komputerowe- idealny sposób na nude. ale zdecydowanie nie dla mnie. opcja z grzanym winem przed telewizorem jest po stokroć lepsza. chociaż nie przeginajmy i nie codziennie

Ja tam wybieram buszowanie w sieci, lub jakiś film w TV lub DVD, a czasem jakiś dokumencik na Discovery czy Planete. Tym bardziej że jesienna ramówka zapowiada się całkiem przyciągająco:)

Gość Zippies
Ja dzis na TV sie skupiam, nie mam sily na nic a tu dopiero poniedzialek, co na dzis polecicie? Jakis filmik dolujacy albo cos pozytywnego mi chodzi po glowie..

wielbiciel ruchomych piaskow>>>>>>>>>>>>> ZGLOSILAM CIE DO ADMINA masz przejebane gosciu, jesli nie skasujesz mojej foty ze swojej stopki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widze, ze sporo osob wyboera telewizje na jesien;p moze to i malo zdrowe, ale za to moze byc rozwijace;)

Gość mówmy mało lecz konkretnie
ja mam taki iż koleżanka zrobiła ze mnie wała a chłopak jest za granicą. najebałam sie i siedze tutej własnie, jest mi zajebiscie

Nooo, telewizaj raczej szkodzi i ogłupia czasem....ale i relaksuje i uczy;) wiec jak wszystko ma swoje dobre i złe strony!!

Gość maniak TV
No tylko nasza polska telewizja raczej nie ma się czym popisać. Owszem programy typu Discovery, Animal czy Planete mają co pokazać- i w zasadzie tylko dlatego właczam TV

Patrzcie jak się ludziom pozmianiało. kiedyś jak się mialo 3 programy to ludzie nie wyłączali w ogóle telewizorów. a teraz jak jest taki wybór to nagle nikt nie ogląda i od wielkiego dzwonu włączy jakiś inteligentny kanał dokumentalny. świat się zmienia kochane