Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

Gość aaadka
ja na jesienne/zimowe wieczory ogladam filmy ze znajomymi, gadamy sobie w milym towarzystwie:) macie cos z nowosci do polecenia?

Gość ja pierdziele ludzie
Wy już naprawdę nie macie co robić? tylko tv?? tłumaczycie się jakimis discovery czy coś, ale to w dalszym ciągu siedzenie z dupą przed telewizorem. nie lepiej pójść sobie na basen, czy chociażby poczytać jakąś fajna książkę. pójść ze znajomymi do kawiarni, na spacer. czy chociażby zamiast telewizora to pójść do kina, czy teatru? pobawić się z dziećmi/kotem/psem co kto woli. pouczyć się czegoś. chociażby jakichś słówek w zupełnie obcym języku. a tutaj totalne odmóżdżenie.

Gość
1)Dobra książka 2)Dobry sex 3)Dobry film

Czemu z gory zakladasz, ze telewija oglupia? Jak ogladasz MTV to moze tak, ale jakbys nie zauwazy jest duzo kanalow edukacyjnych - historyczne, podroznicze, technologiczne. O wiele latwiej czegos sie nauczyc przez ogladanie filmu, niz wertowanie kartek.

Gość Ratatat
Dokladnie, ludzkie oko jest podatniejsze na obrazu, wiec jak cos sie rusza to bardziej skupiamy na tym nasza uwage no i przede wszystkim seriale sa ciekawsze niz nudne ksiazki (mowie tutaj o ksiazkach naukowych a nie o literaturze)

Ostatnio na Planete lecial wieczorem super program o Carli Bruni. Dzisiaj natomiast jest "Madonna. Dziki anioł" Na jesienny wieczor bardzo ciekawe zajecie. Cieple kapcie, herbatka i program a Madonnie ;)

Gość Ratatat
a ten kanal Planete na czym jest dostepny?

Gość margeritka232
Na jesienne wieczory (i nie tylko!) polecam portal www.babskimokiem.pl , gdzie kobiety polecają kobietom ciekawe miejsca w Internecie! :)

Gość Ratatat
o super :D niektore programy sa mega, musze sobie kupic cyfre, dzieki jeszcze raz

Gość Elishyaaa
Ja lubie ogladnac sobie film lub jakis program w TV. Jak juz jestesmy przy temacie planete to Portrety sa bardzo fajne

Gość Klara88
Widzialam wczorajszy program o Modonnie, bardzo fajny ;) Mam nadzieje, ze bedzie powtorka bo moja mama chciala to ogladnac, ale nie miala czasu akurat. :(

Gość Teddy56
5.12, so, godz. 17.25 jest powtorka o Madonnie

ksiazka, film, gra komputerowa/telewizyjna :P gotowanie, dlugi prysznic wraz z peelingiem i golniem :P kino, teatr, bar, kawiarnia, czy to chodzi o to, co robimy w domu?

Gość Klara88
O suuuuuuper, dziekuje za odpowiedz :*

Gość dosiaP.
jak pada to telewizor, nie mam nigdy ochoty jak jest zimno i szaro za oknem, zeby gdzies wychodzic. Wole siedziec w domu przy kominku i popiac kakao ogladajac filmy o historii zimi - discovery history albo Planete - nasza planeta. Na tvp1 tez czasem puszczaja fajne filmy, ale to tylko w weekend rano, no chyba, ze Cejrowski jakos po poludniu.

Gość Madziradzia
Ksiazka, kąpiel, telewizor, film albo po prostu sen :D

Gość Gośk86
Ja lubie wieczorki tematyczne w TV i do tego dobre jedzenie przytzadzone przez chlopaka ; )

ja tez widzialam ten program o carli na planete, calkiem spoko, ale ten o madonnie przegapilam, ale tu ratuja nas powtorki;)

wiadomo, że nie mówimy tu o wszystkich jesiennych wieczorach. oglądanie tv to tylko jeden ze sposobów na wieczór.