Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory? Co najbardziej lubicie robic? Z kim ...Ogolnie poleccie cos... NAwet w pojedynke...

Gość Kikkasss
ja ogladam przyrodnicze programy i podroznicze...rewelacja...chociaz sie czesto wkurzam ,ze teraz tam nie moge byc...

Gość mknjbhvg
na kafe wszyscy siedza jak widac.:O

-książki -nadrabianie zaległości w czytaniu blogów -dopracowywanie pomysłu na własny biznes -bieżące sprawy na uczelnię, jakoś łatwiej się zebrać niż w semestrze letnim -kubek kawy/herbaty i surfowanie po sieci (np. siedzenie na kafe :classic_cool: , kurniku -jakieś hand made - przerabiam ciuchy, robię biżuterię czy jakieś popierdółki ze 'śmieci'

Zazwyczaj piszę na forum, słucham muzyki, lub ściągam muzykę :P Wczesnymi wieczorami lubię sobie czasami pośpiewać i potańczyć :) Czasami lubię też sobie coś poczytać, albo jak mam "wenę twórczą" to coś zaczynam coś gryzmolić.

Gość Spottie girl
dzis widzialam pilke erczna ,polacy wygrali...nie tak wiele kobiet oglada sport...Zgadzacie sie?

no zdecydowanie niewiele kobiet oglada sport, chcoiaz wiem, ze sa tez zagorzale fanki:) ja akurat nie naleze do tej grupy. w tv preferuje raczej dobry film, o co niestety ciezko;p, a;lbo jakies programy dokumentalne i przyrodnicze.

ja czesto ogladam planete, w sumie jest dostepny ten program na prawie wszytskich platformach. zazwyczaj znajduje sobie tam jakies pojedyncze filmy. maja bardzo fajnie wszystko na yt pokazane: youtube.com/planetetv

nie jestem jakoś zupełnie przekonana. bo np. na discovery reklamy są częściej niz na polsacie a to potrafi zdenerować

no z czegos musza sie utrzymac stacje w koncu;p no, ale faktycznie z tymi reklamami troche przesadzaja. nie wiem czy na planete jest ich mniej niz na discovery bo nie ogladam czesto tego discovery, ale jak ogladam planete to nie denerwuja mnie jakos bardzo.

no ale bez przesady skoro już zasiadamy przed telewizorem w celu rozkoszowania się stadkiem jakiś afrykańskich małpek albo staramy się nie przerazić topniejącym lodowcem to wcale a wcale nie interesują mnie proszki do prania i serki topione w między czasie...

no faktycznie napiecie wtedy troche opada;p chociaz czasem reklamy sie przydaja jak juz na przyklad zachce mi sie jesc i nie chce przegapic jakiejs waznej czesci programu czy filmu, ale oczywiscie prawie zawsze sa nie w tym momencie kiedy potrzeba;)

z ciekawości zobaczę czy na ng i PLANATE reklamy są też tak często. jest tam coś ciekawego dzisiaj? może wiesz zanim zacznę sprawdzać?

na ng jest o hiszpańskim żarciu program a na planate potem program: "W 2005 roku świat obiegła informacja, że w górach ukamienowano za cudzołóstwo 25-letnią Aminę..." oba ciekawe więc sobie porównam. to lece ;)

ja na jesien wole zaprosci znajomych do domu, pogoda mnie odpycha od wieczornych wyjsc;) to daj znac czy programy byly ciekawe;)

Gość Njutta
Ja dzis pewnie zamiast isc na jakas impreze zajrze na planete...Dosc mam po tym tygodniu

Gość moniqqqq
powinni jesienią puszczać wiosenne programy przyrodnicze albo jakieś fajne dokumenty. zimowe programy trochę przygnębiają...

Gość moniqqqq
to wczoraj był program o hawajskim żarciu a nie hiszpańskim. ale był nudny i ja go nie oglądałem. w tym samym czasie na innych stacjach było multum ciekawszych programów. choćby na tym planete czy disney channel ;)

hehe, ja tez wole programy o jakis cieplych krajach ogladac gdy pogoda jest jaka jest;) chociaz troche mi zle, ze sama nie moge sie pogrzac na sloneczku:)

Gość moniqqqq
same hawaje w sobie są idealnym tematem na program na taką pogode. dzisiaj mróz za oknem i nigdzie się nie chce wychodzić więc można by pooglądać tv...