Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

no wlasnie dlatego, ze jest w czym wybierac to ludzie marudza i wybrzydzaja:> tak samo z jedzeniem, wymyslalaj jakies fit, eko vega;p i pewnie wiele innych jeszcze. no, ale skoro mozna juz wybrac to lepiej obejzec cois madrego a nie plebanie:)

Gość PAOLO
BO OD NADMIARU GŁOWA TEŻ BOLI- A CO:)

Gość PAOLO
SWOJA DROGĄ- KAŻDY WYBIERA TO CO LUBI AKURAT;) JA TEŻ WOLĘ COŚ CIEKAWEGO, CO ROZSZERZY MOJE HORYZONTY CHOC TROSZKE CZYLI DISCOVERY, PLANETE CZY ANIMAL... ALE ZDARZY SIE CZASEM JAKIŚ BADZIEWNY ODCINKOWIEC NAWET

Może większość z nas wstydzi sie przyznać do sympatii do tasiemców :) przecież gdyby taka moda na sukces nie miała oglądalności to by ją zdjeli z anteny... :>

ja przyznaje, ze czasem rzucam okiem na jakis serial, moze poza tymi z tvp;p ale nie ogladam w sumie zadnego regularnie. a co do mody na sukces to chyba wiekszosc straszych ludzi to po prostu oglada bo to jest nie do przetrawienia;p

no i oczywiscie, ze nawet na takich kanalach jak discovery itd zdarzaja sie tez nudne i glupie programy, w koncu musza trafiac w rozne gusta;p

Gość PAOLO
ZGADZA SIĘ, KAŻDYM PROGRAMEM MOZNA SIĘ ZNUDZIĆ I NIE ZAWSZE TRAFI SIĘ NA TO CO CIEKAWE AKURAT:) JA TRAFIŁAM OSTATNIO NA DISCOVERY O BEŁCHATOWIE I ELEKTROWNI;) POLSKA NAWET CAŁKIEM NIEZŁA!

Gość maniak TV
ja dzisiaj rano coś widziałem fajnego na Planete, tez o Polakach... ale trafiłem na końcówe niestety;(

ja ostatnio mam sposob, zeby odrazu ogladac fajne porgramy, sprawdzam sobie zwiastuny na yt bo wiekszosc kanalow ma juz tam profile:) tutaj np. sprawdzam planete: www.youtube.com/planetetv jak znajde linki do innych kanalow to postaram sie pamietac zeby wrzucic:)

Gość mogolodeia
planete:www.youtube.com/planetetv dzieki za link! a czy masz może adresy podobne innych kanałów??

Gość mogolodeia
no bo ja w sumie szukałam ale tam były tylko pojedynczych programów kanały... nic takiego ze zwiastunami ogólnymi dla całego kanału nie znalazłam

Gość mogolodeia
ja po angielsku niestety w ogóle nic. ja po niemiecku tylko więc dla mnei odpada:)

z moim angielskim na szczescie jest w miare ok;p chociaz zawsze najlepije po polsku;p

Gość mogolodeia
skoro już jest kanał w Polsce to niech storna też będzie po polsku. szacunku trochę

tez mi sie tak wydaje, niektore kanaly raczej nie maja nawet zamiaru trafiac do konkretnych odbiorcow, zwykla masowka. to planete to chyba jedna z niewielu takich duzych stacji, ktora ma taka strone po polsku na yt.

Gość suhada
telewizja to chyba na czestszy wybor na jesienna chlape na dworze. ale jesli chce sie obejrzec cos fajnego to bez kablowki czy jakiejs telewizji cyfrowej ani rusz;)

Gość lady film
Jesienią jak nigdy indziej ważny jest dla mnie rytuał picia herbaty/kawy i do tego chętnie coś słodkiego :)

tvp to w ogole obcieła sobie budżet strasznie, nie będzie premier, nowych seriali, teatrów telewizji... nic tylko czekać aż zaczną komercyjnie przerywać filmy reklamami (od niedawna to ich jedyny plus chyba, że nie przerywają)

no właśnie, co to discovery jest takie ważne, że nie raczą trochę zawojować i docenić polskiego klienta. kanał planete na youtubie to przynajmniej jakiś zwrot ku polskiemu odbiorcy jak najbardziej pozytywny pomimo, że są tam głownie zwiastuny

moimi sposobami na jesienne wieczory to książki albo dobry film:) Czasem spotkanie z przyjaciółmi, ale zależy co kto lubi:) ja najbardziej jednak lubię weekendowe wypady do spa:) Jesień sprawia, że czasem jest mi smutno ale masaż w spa poprawia mi humor:) Dlatego polecam każdej kobiecie od czasu do czasu taki sposób na relaks:) Ja osobiście najbardziej lubię Primavera Spa za bogatą ofertę zabiegów odchudzających i rehabilitacyjnych. Polecam :)

za ten kanal na yt po polsku to duzy plus dla nich. a co do spa to chyba kazdy by sie chetnie wybral:)

a właściwie to można założyc wlasny kanał na youtubie, taki ładny jak ten? np. stowrzyłybyśmy prifl kafeterii i polecały filmiki z yt innym :)

faktycznie juz mozna mowic o sposobach na zimowe wieczory:) ja uwielbiam wtedy cieple kakao i pilocik do tv w reku lub dobra ksiazka:)