Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

Tylko zeby wiosna nie bylo placzu, ze trzeba sie odchudzac bo stroj kapielowy jest za ciasny : p

Gość Gośk86
Oj tam nie przesadzaj :D hahaha, chyba az tak zle nie bedzie :D

ja tam sie ruszam, ale w taka pogode to tylko w zamknietych pomieszczeniach;p

Soyka000, faktycznie, dzieci odrazu beda wiedziec, ze trzeba o nie dbac, wiec same plusy z tego:)

a gdzieś na którymś przrodniczym leci program o seksie wśród zwierząt- to raczej nie dla dzieci ;) a jednak są takei o zwierzątkach, które się nie nadają

Gość krEFER
"bieganie jest spoko jak się ma termochronne ubranie joggingowe" Jak sie ma to tak :D

Gość margoola
no ja nie wiem, czy dziecko wpoi sobie że nie wolno wyrzucac papierków przez okno, albo rozdzielać śmieci na plastik itd;D

Gość PAOLO
heh, no też mi sie coś nie wydaje, zeby mój brzdąc się tym specjalnie juz przejmował! a on chyba w d...e to ma, bo skoro koldzey tak robią, to co on ma sie wysilać??

Gość PAOLO
a co do pokazywania maluchowi uniesien seksualnych zwierzaków-może z tym jeszcze poczekam:) bo jeszcze się wystarszy!! hahaha i w ogóle nie bedzie chciał oglądac zwierzaczków!

a ja mysle, ze taki dzieciak moze cos wyciagnac z takiego programu i np. juz nie smieci tak, a moze i nawet zwroci uwage kolegom.

Gość PAOLO
taak i to moze być powód do kłótni! zwłaszcza obserwując jakie są dzisiaj dzieci (niektóre);)

Gość po 30
ehh, dzisiejsze dzieci to jest czasem coś niesamowitego. ja mojego też ucze właściwego dbania o środowisko i właśnie sadzam go często przed takie programy. niech się uczy

Gość krEFER
PAOLO: powiem ci, ze dziecko szybko chwyta. Zobaczy cos w TV i tez chce tak bo jest nakrecone. Dobrze jest wtedy wlasnie wprowadzic w domu sortowanie smieci czy cos, bo jak nie bedziesz dzieciaka wspierac to po paru dniach zapal zniknie i bedzie mial to wlasnie w d... ;)

ach ta dzisiejsza młodzież :) marudzimy jak tramwajowe babuszki :) marudzenie to też jakiś sposób na jesienny wieczór

zdecydowanie dziecko szybciej zalapie niz dorosly, a co do klotni miedzy dzieciakami to tez zalezy juz od dziecka jakie jest, mysle, ze zdecydowanie z takiej nauki dbania o srodowisko bedzie wiecej pozytku niz szkody;(

no tak tramwajowe babuszki sa fajne, nie mozna zbyt glosno gadac, ani siadac gdzie im sie nie podoba;p

:D haha okej, zapamietam! :D A co do dzieci to masz racje, strasznie sa podatne na wiadomosci z telewizji, wiec trzeba kontrolowac co ogladaja.

Gość milkyway215
"marudzenie to też jakiś sposób na jesienny wieczór" Ohh prosze cie xD zdecydowanie to zly pomysl, lepiej sobie wlacz jakis film dobry xD

faktycznie, dzieci chlona wszystko co widza, nie potrafia przeciez zazwyczaj odroznic co jest dobre a co zle. wiec zdecydowanie lepsze bedzie dla nich np. planete niz nawet niektore bajki.

marudzenie to zly pomysl, ale i tak kazdy z nas marudzi,a jesiennia to zdecydowania czesciej;)

Gość milkyway215
kwestia podjescia, ale raczej nasz narod ma slabe, wiec tak... marudzimy wiecej

najlepiej dzieci chłoną języki. Jakby im puszczać te filmy przyrodnicze po angielsku to po czasie zaskoczyły by nas wiedzą np. jak jest rozgwiazda po angielsku

ten naród ma ogromny potencjał! nie tylko do marudzenia, trzeba tylko umieć ten potencjał wykorzystać

a tam nic nie ma, przeciez ciagle jakis nowe programy wymieniamy, na planete czy gdzies indziej;). z pewnoscia gdzies sie znajdzie takie programy po angielsku wiec to swietny pomysl jest.

Gość Elishyaaa
Kiedys widzialam wieczorynke taka wlasnie po angielsju. Jakis czarodziej byl i 2 dzieciakow

Gość AquaTimer
bambaramba: a jak chcesz ten potencjal wykorzystac?