Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klariśka

Jakie macie sposoby na jesienne wieczory?

Polecane posty

Gość Gośk86
Leksykon ciąży dzisiaj leci w wieczorze tematycznym. Polecam wszystkim obecnym i tym przyszłym mamusiom

Gość elorka
Dzieki za info!

Gość MonikaBer.
To leci tylko w poniedzialki?

strasznie roznorodne te programy na planete, od porgramow o ciazy, przez programy o reklamach, biografie po rozne przyrodnicze i naukowe;p fajnie:)

Gość MonikaBer.
Ślicznie dziekuje za odpowiedz :]

Gość Freszyńska
"norma. na kanałach dokumentalnych są programy dla wszystkich" No i tak powinno byc, dla dzieciakow tez sie cos znajdzie a nie ciagle bajki czy jakies bzdury co teraz puszczaja

Gość Heilo
O super Tamara, dziekuje za informacje

Gość Aniołek512
O jak milo czasem wejsc na babskie forum. Za pare miesiecy spodziewam sie malucha, wiec akurat programik dla mnie =]

Gość KawkaABC
Oooo i to jest dobry sposob na jesienny wieczor, leksykon dla mamusi w formie programu a nie stustronicowe ksiegi ;D

no na kanalach dokumentalnych ma byc wszytsko, ale wydaje mi sie, ze tu jest jakos tak na prawde sporo tych tematow;p a dla dzieci to faktycznie tez sie cos znajdzie,zreszta maluchy lubia takie madre programy jak sa fajnie zrobione.

Gość Salome111
No wlasnie, sposob w jaki podaje sie dziecku wiedze ma strasznie wazna role. Dlaczego dzieci w szkole nie chca sie uczyc, spia albo rozrabiaja? No a co zrobic jak przez 45minut nauczycuelka monotonnym glosem czyta prosto z ksiazki o pantofelkach? Nie ma opcji zeby nie zasnac albo sie nie krecic.. Poodejscie to podstawa

Gość PAOLO
wiecie co, a mi się ostatnio nie udało na nić trafić ciekawego dla dzici;/ o której coś fajnego jest?? bo ja z ciekawości chciałabym zobaczyć:D

Gość maniak TV
ostatnio widziałem fajny dokument- chyba właśnie na planete o mafii sycylijskiej! Dla mnie bomba- nie mogłem się oderwac od TV- ale praca wzywała

paolo; zobacz w programie tv jakie programy są bez ograniczeń wiekowych na dostępnym Ci kanale potem posadź dzieciaka przed tv albo lepiej obejrzyj z nim

Gość TraszQa75
Zdecydowanie programy o zwierzetach dla dzieciakow sa dobre

o tak, zwierzaczki sa idealne, tym bardziej jakies egzotyczne:) tak samo dzieci lubia rozne programy, z doswiadczeniami chemicznymi itd:)

Gość PAOLO
no ok, ale coś poza zwierzakami?? kurde;/ nigdy nie widziałam tam programu o zwierzakach, a moze pomylił mi sie z Animalem?;D

Gość PAOLO
siedzieć z dzieckiem przed Planetem? hmmm, kto ma na to czas w ciągu dnia, pewnie że chciałabym... ale pozostają ewentualnie popołudnia w sobote:D

Gość yer1x
PAOLO - fakt, czasem jest ciezko, ale zawsze da sie wygospodarowac z godzine lub pol na jakis fajny pogram w tv

niby jest tam tez o ochronie srodkowiska itp., ale dzieci beda sie cieszyc z ladnych obrazkow, a nie ma tam ograniczenia wiekowego:) wiec polecam.

Gość Soyka000
No i takim programem o srodowisku od malego mozna wpajac dziecku, ze srodowisko nalezy chronic : )

Gość maly aktywista
A może by się ruszyć gdzieś wieczorem ? Może nie do knajpy, ale na jakiś spacerek? A może by tak pobiegać ? Skoro i tak się nudzicie, to można by zadbać o tężyznę fizyczną :) ubrać się u iść pobiegać! można samemu, można z kimś, można kogoś poznać! W Krakowie dużo ludzi biega tutaj: http://bit.ly/82iMhq można się wciągnąć, polecam!

Gość Owszem można
Nie zaszkodzi, ale jak zimno jak dzisiaj na przyklad we wroclawiu to sie nie chce :( ciepla herbatka w mieszkanku tylko :D

Gość Gośk86
Ja tam wole jednak telewizor niz bieganie :]